8 Ocak 2020 Çarşamba

Mega yapılar belgesel youtube

Bilim Adına Herşey. Dünyanın EN BÜYÜK İş Makinesi - Duration: 5:54. Abraham Cowley Çok aktif. Programda modern çağın mucizevi yapılarına odaklanıyoruz.


Mega yapılar belgesel youtube

Discovery Channel tarafından hazırlanan muhteşem bir Türkçe dublaj belgesel serisi, Mega Mühendislik. Mühendislik ve büyük yapılar belgeseli sevenler için mutlaka izlenmesi gereken bir.


Sitemizde Türkçe belgesel serileri yer almaktadır. Bahsettiğimiz serileri Türkçe altyazılı veya Türkçe dublaj olarak izleyebilmektesiniz. Belgesel Tutkunları.


Mega yapılar belgesel youtube

Mega Yapilar belgeseli ile ilgili belgeseller. ANTİK UZAYLILAR Kayıp Dünyalar. MEGA YAPILAR HD Çevre Dostu Mühendislik Bugün sürdürülebilir, ekolojik, yeşil, çevre dostu vb. Bir belgesel çekmek için.


Bölüm: Berlin Tren Garı 2. Visit the post for more. MEGA YAPILAR SD Çelik Şimdiye kadar yapılmış en büyük bina ve makinelerin yaratılmasının arkasındaki planlama ve mühendislik konularına bir göz atın. Bizim amacımız bizim gibi belgesel izlemeyi seven arkadaşları bir araya toplamaktır.


Reich’ın oluşturmuş olduğu inşaat yapılarının inceleniyor. Diğer Türkçe Dublaj belgesellerimizi de incelemenizi öneriyoruz.


Eğer hata yaparlarsa bu feci bir çöküş bir rüyanın sonu anlamına gelebilir. Ama başarılı olurlarsa bu dünyada en nefes kesici güzellikteki yapılardan biri olacak. Buzdan bir dünya harikası. Bu karar tarih çağlarının içerisinde en çılgın.


Sizlere sunmuş olduğumuz ücretsiz bu boxset setinde planlanan projelerin detaylarını, dikkat edilmesi gereken incelikleri ve proje planlamasının püf noktalarını en ince detay ayrıntısına kadar. Bu yeni ve bilgi dolu belgeselleri izlemek isterseniz başlığa veya resme tıklayabilirsiniz.


Mega yapılar belgesel youtube

Detaylar ve video için yazımızda.om ongepaste content te melden. AHA: AHA-NG SUPER HERO NA MEGA WINNER! SONA: Driver ng tanker, nasunog nang magliyab ang tanker habang. MEGA YAPILAR SD Atom Çarpıştırıcı Cern Deneyi Şimdiye kadar yapılmış en büyük bina ve makinelerin yaratılmasının arkasındaki planlama ve mühendislik konularına bir göz atın.


Daha fazla videoya gözat. Sonraki oynatılıyor. Yükselişe geçenler. Megan Fox Shares Steamy New Photo of ‘Achingly Beautiful’ Boyfriend Machine Gun Kelly.


Sitenin tum giderleri, en basindan itibaren kisisel olarak karsilanmaktadir. Site reklamlari mumkun mertebede sizlerin seyir keyfini bozmayacak sekilde yerlestirilmeye gayret ediliyor.


Reklam tiklamalarinin sayisina da. National Geographic yapımı Tom Goodman-Hill, Greg Stebner ve Jonathan Hart‘ın anlatımını üstlendiği bölümden oluşan belgesel setinde karşılaştığımız mega ilgi çekici binaların projeleri planlanma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder