13 Eylül 2019 Cuma

Superonline şifre değİştİrme zte

Kullandığınız modeme göre şifre değiştirme işlemini nasıl yapacağınızı adım adım takip edebilirsiniz. Pek çok kişinin yanlış bilmesi üzerine hatalı şifre girişlerinde modemlere zarar verilmez. Huawei modem için böyle adlandırır. Kablosuz ağ şifremi nasıl değiştirebilirim?


Siz değerli makale okuyucularımızla bu yazımızda ZTE ZXHN H267a modemin kurulum işlemlerini yazılı ve görsel olarak paylaşacağız. ZTE ZXHN H267a modem kurulumuna başlamadan önce, modem ve bilgisayar arasına Ethernet kablosunu doğru bir şekilde bağlamamız gerekiyor.

Turkcell superonline kullanıcılarına özel, Hueweı HG6Vmodemin WiFi şifresini değiştirme işleminin nasıl yapıldığını bu makaleden öğrenebilirsiniz. WiFi şifrenizi değiştirmek için, İnternet tarayıcınızın üst kısmında bulunan adres çubuğundan 192.


Modemim arızalandı ne yapmalıyım? Ardından kullanıcı adı ve parolanızı girin. Bu modemler için kullanmanız gereken ip adresi 192. Tarayıcınıza bu ip adresini yazarak, kullanıcı adı ve şifre yazmanız gereken panele ulaşabilirsiniz.


Kulanıcı adı bölümüne “admin” şifre alanına ise “ superonline ”yazarak “tamam” tuşuna basarak girişinizi gerçekleştirin. Girişiniz gerçekleştikten sonra artık ADSL ayarlar bölümüne ulaşabilir ve şifre değiştirme işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz.

ZTE arayüz ekranı karşınıza gelecektir. Arayüz İngilizce olup, Türkçe dil desteği bulunmuyor. Edimax, Airties ise 192. Kolay tahmin edilebilir ve kırılması basit olan şifreler belirlememelisiniz.


Yalnızca büyük harf, küçük harf ya da rakamdan oluşan şifreler basit şifreler olarak kabul edilir. Bu şifreyi ezberlemek istemiyorsanız ya da bir yere yazmak istemiyorsanız superonline şifre değiştirme işlemini yapmanız mümkün.


Bunun yanı sıra modemlerin çeşitlerine göre şifreleri olduğu için, modeme ulaşabilen herhangi bir bilgisayar ara yüze giriş yapmaya çalışabilir. Bu da birçok bilginizin ve erişiminizin yavaşlaması, kısıtlanması ve birçok ayarın değiştirilmesi anlamına gelmektedir.


Tamam butonuna basınız arayüze giriş yapınız. Bazı modemlerde şifre admin olarak gelmektedir. Eğer kullanıcı adı ve şifreniz hata veriyorsa daha önce değiştirmiş olabilirsiniz.


Lütfen modeminizi resetleyin ve adımları tekrar deneyin. Bu alanda yer almakta olan ” WLAN Setting ” alanına giriş işlemi sağlıyoruz. WİFİ şifre değiştirme işlemi yapmak için modemin arayüzüne giriş yapılmalıdır.


Bu dersimizde superonline huawei modemlerde modem şifresinin nasıl değiştirileceğini anlattım. Bu ekrana geldiğinizde size bir giriş şifre ekranı gelecektir. Yukardaki resimde sizlere madde madde hangi ayarın ne işe yarayacağından bahsedeyim.


Kanal wireless ağınızın daha iyi çekim ile alakalıdır 1-e kadar kanallar vardır.

En verimli 1-6-dir. Farklı modemlerde bu eylemin nasıl yerine getirileceğini aktarmaya çalışacağız. Diğer operatörler için de benzer şekilde giriş yapabilirsiniz. Superonline şifre değiştirme işlemi de bunlardan bir tanesi.


Tek yapmanız gereken aynı şekilde kullanıcı adının karşısını admin olarak doldurmak. ZTE ZXVw3modem kurulumu yapmak için, öncelikle modem arayüzüne şifre ile giriş yapıp kurulum yapıyoruz. Resimli anlatım ile kolay kurulumu yaptıktan sonra internete erişim sağlayabileceğiz.


Bir internet sayfası açarak 192. Zte zxvw3arayüz şifresi ttnet ya da admin şeklinde.


Kullanılan farklı modemler ya da internet sağlayıcılarına rağmen şifre değiştirirken hemen hemen aynı şeyleri. Wifi şifre değiştirme gereksinimlerinden biri olarak birisine verdiğiniz şifrenin bir başkasına geçmesi ve bunun neticesinde modeminize birçok kişinin bağlı olması demektir.


Aşırı yoğunluk ise internet kullanımınızı yavaşlatır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder