20 Kasım 2019 Çarşamba

Marmara üniversitesi sınav itiraz dilekçesi

Harç İade Dilekçesi. Mazeret Sınavı Dilekçesi. Ders Sınavı Dilekçesi. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Kulüpleri Etkinlik Başvuru Formu. Marmara Üniversitesi. Anabilim Dalı Web Sayfaları. COVİD-Kitapçık, Afiş, El İlanı. Sınavlarda öğrenciler, 100’lük puan sistemine göre sayısal olarak ölçülür. Sınavı yapan öğretim elemanı sınav tarihini takip eden sekiz gün içerisinde sınav.


Marmara üniversitesi sınav itiraz dilekçesi

Zira üniversiteden üniversiteye itiraz usulleri farklılık gösterebilmektedir. Bu sayfa Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından en son 02.


Marmara üniversitesi sınav itiraz dilekçesi

Açıklama : Duyuru bilgi amaçlı verilmiştir. MARMARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ. Formu doldurabilmek için mutlaka BİLGİSAYARINIZA KAYDETMENİZ GEREKMEKTEDİR. Türk Dili TRD- TRD II.


Dilekçe bilgisayar ortamında kırmızı kutucuklar doldurulup çıktı alınarak ilgili birime teslim edilmelidir. Sınav Saati Adalet Meslek Yüksekokulu. Başlangıç - Bitiş Tarihi.


Not Düzeltme Formu. Laboratuvar Kullanım Formu ÖĞRETİM ÜYELERİ İÇİN FORMLAR. Akademik Personel İzin Dilekçesi. Madde Uyarınca Görevlendirme Formu. Genel Dilekçe Formu. Erasmus ve Farabi işlemleri, muafiyet işlemleri vs. ATA12 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Ya. Eğitim Merkezi Sorumlusu.


Sınavlarda kimlik kontrolü yapılacağından, öğrencilerin sınav sırasında herhangi bir ikaza gerek kalmadan kimlik belgelerini sıraların üzerinde hazır bulundurmaları gerekmektedir. Cuma akşamına kadar, Dekanlığa dilekçe vererek sınav sonuçlarına itiraz edebilirler.


Daha sonra yapılan itirazlar kabul edilmez. Herhangi bir sebeple bütünleme sınavına giremeyen öğrencilere başka sınav hakkı verilmez. Devamsızlık nedeniyle başarısız olan öğrenciler bütünleme.


Marmara üniversitesi sınav itiraz dilekçesi

Güz dönemi yarıyıl sonu sınavları 21. Salı gününden itibaren ilan edilen programa göre yapılacaktır. GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU. Dilekçesi kabul edilen öğrencilerimizin mazeret sınavına girecekleri dersin öğretim elemanlarıyla görüşerek sınav tarih, saat ve yer bilgilerini öğrenebilirler.


Bütünleme sınavına katılamayan öğrenciler için mazeret sınav hakkı yoktur. Siyasal Bilgiler Fakültesine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI.


RENCİLERİMİZİN DİKKATİNE! Güz Dönemi ara sınavları 30. Pazartesi gününden itibaren ilan edilen programa göre yapılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder