20 Kasım 2019 Çarşamba

İspanya vizesi için gerekli evraklar 2019

Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir. Ispanya için gerekli olan bu evrakları.


Schengen ülkeleri tarafından da vize başvurusunda talep edilmektedir ancak Schengen vize başvurularında benzer olduğu kadar ülkeden ülkeye değişen farklı evraklar veya evraklara ait detaylar olabilmektedir. Orjinal veya fotokopi olarak sunulması gereken evraklar farklılık gösterebilir.

Vize Başvuru Merkezi web sitesine hoş geldiniz. Bu sitedeki bilgilerle, başvurunuz için gerekli olan belgeleri doğru olarak hazırlayabilirsiniz. Bu, belgelerin eksik veya hatalı gönderilmesi nedeniyle. Schengen vizesi için gerekli evraklar vize işlemleri henüz başlamadan mutlaka hazırlanmalı ve eksiksiz olmalıdır.


Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz. Aşağıda İspanya vizesi başvuruları için gerekli olan temel evrak listelerine yer verdik.


HOLLANDA vizesi için gerekli olan evraklar konsolosluğun isteğine göre değişebilmektedir.

Vize işlemlerinizin başlatılabilmesi için pasaportun aslınında evraklar ile birlikte tarafımıza ulaştırılması gerekmektedir. Eski pasaportu olan yolcularımız pasaportlarının 4. Romanya için gerekli olan bu evrakları. Pasaport İspanya vize işlem başvurularında, ilk veriliş tarihi yıldan eski olan pasaportlarla yapılan müracaatları kabul etmemektedir.


Vizesi için Gerekli Evraklar 1. Vize talep dilekçesi: İngilizce veya İspanyolca yazılmış seyahat amacınızı açıklayan dilekçe. Reşit olmayan başvuru sahiplerinin imza kutuları hem anne hem baba tarafından imzalanmış olmalıdır.


Amerika vizesi için istenen evrakların çalışanlara, öğrencilere ve kamu personellerine göre listesini, ABD vizesi çıkma süresini ve bu vizeyle seyahat edebileceğiniz ülkeleri yazımızdan inceleyebilirsiniz. Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir? Vize için başvuru yapmadan önce, ziyaret edeceğiniz ülkeye hangi amaçla gideceğinize göre bir randevu oluşturmanız gerekmektedir. Bu seyehat amacı bir iş için, eğitim için veya gezmek için olabilir.


Bunun için de öğrenim vizesi, turist vizesi veya çalışma vizesi gibi. Konsolosluğu tarafından güncellenmiştir.


Başvurular için ilk şart tahmin edebileceğiniz gibi halihazırda elinizde bir pasaportun olmasıdır. Burada dikkat etmeniz gereken.

Yabancı bir ülkeye gitmeden önce vize için gerekli evraklar hazırlanırken vize ücretlerini de unutmamak lazım. Vize ücretleri hangi ülkeye gidildiğine bağlı olarak değişir. Tüm detayları doğru şekilde öğrenmeden başvurunuzu yapmadığınızdan emin olmalısınız.


Aksi halde gecikme ya da reddedilme durumuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. NOT 1: %elgelerin fotoğrafı çekilerek elektronik ortamdan çıktı alınması kabul edilmemektedir. Almanya vizesi için gerekli evraklar başvuru yapan kişiye ve yapılan başvuru çeşidine göre değişiklik gösterir. Genel olarak başvuruda istenen ortak belgeler şunlardır: Pasaport, Başvuru formu, Seyahat sağlık sigortası, Vize harcı, Biyometrik fotoğraf, Araç bilgileridir.


Meslek ve Gidiş Amacına Bağlı Olarak Vize. Vize merkezi aracılığı ile başvuru yaptığınızda seyahat etmeyi planladığınız ülkenin departmanına telefon ve e-mail üzerinden ulaşarak gereken evrakların listesini talep edebilirsiniz.


Türkçe olarak doldurulmaktadır. Büyükelçiliği vize başvurusunda getirilmesi gereken evrakların tümünü İngilizce olarak istemektedir. Türk vatandaşları belirli evrakları toplamaları gerekmektedir.


Bu evraklar değerlendirildikten sonra vize onayı verilmektedir. Evraklarınızın eksik ya da yanlış olması durumunda başvurunuz olumsuz sonuçlanmaktadır. Bizde sizler için.


Yani İtalya vizesi için gerekli evraklar arasına alınmalıdır. Otel Rezervasyonları: Rezervasyonları yaptığınız site üzerinden çıktı almanız yeterlidir. Gidiş Dönüş Uçak Bileti (fotokopi) – İtalya vizesi için gerekli evraklar arasında uçak bileti rezervasyonlarınızın fotokopisi yeterlidir. Meksika elektronik vizesi (SAE) ülkeye tek giriş hakkı verir.


Meksika vizesi başvurunuzu yaptıktan sonra gün içinde ülkeye giriş yapmanız gerekiyor. Kalış süresi olarak da 1gün veriyorlar. Geçerli Amerika vizeniz yoksa aşağıdaki evrakları hazır bulundurmanız gerekiyor.


Ancak başvuracağın ülkenin vize şartlarını da mutlaka ama mutlaka başvuru öncesinde kontrol et. Zaten internet ortamında gidecek olduğun ülkenin ve sonuna vizesi yazman sonucunda, onlarca sitede güncel vize şartlarını görebilirsin.


Gözünde çok büyütme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder