20 Kasım 2019 Çarşamba

Pubg mobile isim kartı nasıl alinir

Pubg mobile isim kartı nasıl alinir

Değiştirme Kartı Nasıl Alınır? Hem bedava hemde uc parayla alma yöntemlerini sizlere bu haberimizde anlatıyoruz. ID KARTI - Duration: 10:02.


PUBG İsim Kartı Alma, çoğu oyuncunun bilmediği ve hala bu konu hakkında sorular sorduğu bir sistem. Oyunda insanlar hesaplarının isimlerini değiştirebilmeleri için. Sohbet odası görevi yapılır onu gösterdim. Videoyu beğendiyseniz beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın.


Bunun sebebi’de Eğitim Görevlerini yapabilmeniz için. Oyuncular, kalabalığın arasından sıyrılmak için semboller kullanabilir ve farklı yazı tipleri kullanabilir. Fox News Recommended for you.


Pubg mobile isim kartı nasıl alinir

Ayrıca ücretsiz hediye ediyoruz. Bu kartı ise sürümü ve üstüne sahip kullanıcıların görebileceğini belirtelim.


Bu yazımızda sizlere PUBG mobile unvan nasıl alınır ondan bahsedeceğiz. Sadece oyunun belli aşamalarına gelip buralardan görev tamamlayarak kartı satın alabilme yöntemini de kullanarak isim değişikliği yapmanız gerekmiyor. Pubg Mobile İsim Kartı Çin Sürümü ile Alma Yolları.


Pubg mobile isim kartı nasıl alinir

Bunun dışında daha hızlı bir şekilde bu isim değişikliğini yapmanın bir yöntemi de vardır. UC satın almak biraz masraflı olabiliyor ama ücretsiz UC almanın bir yolu da bulunuyor. PUBG ’nin en önemli konularından biri olan ”Hareketli hedefi nasıl vururum?


Hareketli hedefleri vurmak PUBG ’de ustalaşmanın en zor yanlarından biri ve gerçekten de sinir bozucu olabilecek bir şey. Dikkate almak isteyeceğiniz ilk şey mesafedir, ancak baskı altında olduğunuzda hedefinizin ne kadar uzakta olduğunu nasıl. Bu sayede Sara ve Carlo gibi karakterleri alabileceksiniz.


Daha önce bu konuyla ilgili derin bir rehber yazısı hazırlamıştık. Kurulum bittikten sonra pubg mobile değil sadece emülatör kurulmuş olacaktır. Bu süreçte kurduğunuz emülatör sizden bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı isteyebilir.


Merhaba ben pubg mobile de yeni taç oldum taç çerçevesi verdi fakat sezon isim kartı vermedi bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Numaranızı girmeyin bu yöntemi denerken, balka şeyler çıkarsa onları yapın yani oyun indirmek gibi mesela. Oyun oyuncuya sanal para birimini vermez, ancak bazı yöntemler kullanarak kredi kazanmak mümkündür. Kredi almak için bazı yöntemleri kullanabilir ve bunları UC’lere dönüştürebilirsiniz.


Bu hediyeleri almak için yapmanız gerekenler ise çok basit. Oyuna bir VPN aracılığıyla Taiwan sunucusundan bağlandığınız durumda efsanevi itemler, paraşüt ve gümüş gibi çeşitli öğeler kazanabilirsiniz. Bu güncelleme ile henüz bilmediğimiz birçok şey var.


Pubg mobile güncellemeleri nasıl alınır? Peki ID Kart nerede bulunur? Bu kartı almamışsanız, “Etkinlikler” e gidin ve güncelleme ödülünüzü toplayın. PUBG Mobile’da ücretsiz olarak UC nasıl kazanılır.


Eğer şanslı iseniz envanterlerinize baktığınızda bu kartı görebileceksiniz. Konumuzla alakalı sorularınız için sayfamızın hemen altında yorumlar sekmesinden isim değiştirme sorunu aldığınız hataları bizimle paylaşabilirsiniz. Acil tıp teknisyeni maaşı ve nasıl olunur ? UC fiyatı da oranına dayanıyor.


Bu, USD’nin UC değerinde olduğu anlamına geliyor. UC kazanmanın yolu bulunmuyor. ByNoGame Param kart başvuru ile gönderilmektedir. Sonra kartın gelmesini beklemek bu kadar.


Unutmayın yaş ve üzeri bir yaşa sahip olmanız gerekmektedir. Eğer bu durumları sağlıyorsanız kartı kolaylıkla alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder