18 Kasım 2019 Pazartesi

İspanya vize başvurusu

Konsolosluğu tarafından hazırlanmış olan sayfalık resmi bir belgedir. Schengen vize başvuru formu olurken, eksiksiz bir şekilde doldurulup, İspanya vizesi evrakları arasında bulundurulması zorunludur.


Türkiye çapında İspanya vize başvuruları konsolosluk birimlerinin yetkilendirdiği kurum üzerinden yapılmaktadır. Bu kurum üzerinden randevu alınarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği şahsi evraklar ve davet.


Bu yüzden vize talebinde bulunan vatandaşların ilgili evrak listesine İspanya konsolosluğunun resmi kaynakları ve vize merkezleri üzerinden ulaşıp, evraklı tam olarak teslim etme yükümlülüğü bulunmaktadır. EAGVS’nin deneyimli ülke uzmanları tarafından başvuru formlarınız eksiksiz ve hatasız olarak doldurulur.

Stressiz, yorulmadan, yalnız planladığınız tatile odaklanarak bir vize süreci yaşamak için profesyonel EAGVS danışmanlarımız. Son olarak İspanya vizeleri ile alakalı bir işlem yapmayı isteyen şahısların bu başvurularını çok iyi şekilde ayarlamaları gerekmektedir.


Randevu günü ve saati geldiğinde, evraklarınızın hazırlanmış olması ve randevuda bulundurulması gerekmektedir. Baş konsolosluğuna hitaben antetli kağıda yazılmış şirkette imza yetkisi olan kişiler tarafından kaşelenip imzalanmış seyahat amacını içeren İNGİLİZCE VEYA İSPANYOLCA vize talep yazısı. Bu alanda hizmet veren kuruluşlarla görüşürseniz size her açıdan destek sunacaktır. Ebatları 35×mm tüm yüzün net göründüğü fotoğraf şarttır.


Shengen Sözleşmesine taraf olan ülkelerdendir. Yani İspanya ’ya seyahat etmek için.

Form açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz.


Başvuru Formunu indirmek için: 1. En az iki tane boş sayfası olan ve yılı geçmemiş olan bir pasaport ile vize başvurusu yapılmaktadır. Ben çok çektim siz çekmeyin dedim ve ispanya konsolosluğuyla en kolay şekilde işlerinizi halledebileceğiniz bir video çektim. Umarım yararlı olur burada atladığım bir konu. Bu vize kategorileri ulusal vize olarak geçer.


SPANYA VİZESİ HAKKINDA İspanya seyahati için vize zorunluluğu bulunuyor. Bordo pasaport bulunduranlar için ise mutlaka vize başvurusu gerekiyor. Detaylı bilgi için hemen arayın. Eksik belge olduğunda vize başvurusu reddedilmekte ve kişinin isteği geri çevrilmektedir.


Pasaporttan sonra kimlik fotokopisi. Belgeler arasında en önemlisi pasaporttur. Ankara Anlaşması İle İngiltere Vizesi Almak. TL vize başvuru merkezine servis ücreti olarak ödenmektedir.


Acentamız sizin adınıza İspanya Vizesi vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir. Schengen Bölgesinde bulunan Ülkeye yapılacak seyahatlerde önceki kurallara göre seyahat tarihinin en erken Ay öncesine kadar vize başvuruları yapılabiliyorken, yeni kanun ile seyahat.

Bu uygulama başvuru sahibinin tüm parmak izlerinin biyometrik tarama cihazları ile alınması esasına dayanır. Schengen üyesi Avrupa Birliği ülkeleri arasında yer almaktadır. Turistik Vize başvurusu için vize isteyen adayları yetkililer detaylı bir araştırmaya tabi tutarak, verdikleri bilgilerin doğruluğu teyit edeceklerdir.


Vize talep etme amacıyla doldurulan form: İspanya ’daki yakınınızı ziyaret edeceğinize yönelik yani seyahat amacıyla örtüşen türde form doldurmanız gerekir. Formda belirtilen tüm bilgiler diğer belgelerle tutarlılık.


Long Vize Turizm aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder