11 Aralık 2018 Salı

Çin vize başvuru takip

Eğitim süresi aydan fazla ise X aydan az ise Xvize türüne başvuru yapılması gerekmektedir. Eksik evrak ya da Çin vize başvuru formu doldururken beyan ettiğiniz bilgileri teyit etmeyen belgeler vize reddinize sebep olacaktır. Pasaport: Çin seyahatiniz sonrası ay geçerliliği bulunan, sayfası boş, yıpranmamış, okunur pasaportunuzun aslı sunulacaktır.


Varsa eski pasaportunuz da dosyaya eklenmelidir. Değerli ziyaretçimiz, Çin vize başvurularınız için Çin vize başvuru formu için hazırlanmış sayfamıza hoşgeldiniz.


Pasaport ile ilgili bu hususlar tüm vize başvurularında geçerlidir.

VİZE BAŞVURU TAKİBİ. EAGVS Çin vize uzmanımız tarafından doldurulmaktadır. Halk Cumhuriyeti yeşil pasaport ve siyah pasaportlara vize uygulamamaktadır. Başta Çin vizesi ve Hindistan vizesi olak üzere Asya ve uzak doğu için başvuru ve takip hizmetleri.


Başvuru Sahiplerinin Nitelikleri. Belediye onaylı Çin vize davetiyesi, ticari ve turistik vize başvurusu. En İyi Bildiğimiz İşi Yapıyoruz.


Sonrasında vize randevusu istenilen tarihte adınıza alınır, vize başvuru işlemleri başlatılır ve vize süreci başından sonuna kadar takip edilir. Böylelikle vize başvuru sürecinde ortaya çıkabilecek sorunlar en sağlıklı şekilde çözümlenir.

Sorunsuz vize başvurunuzu yapmak için çağrı merkezini arayabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere çin vize başvurusu hakkında bilgi vereceğiz. Ve bu yazımızın sonunda başvuru formunu doldurursanız yetkili seyehat acentamız sizinle iletişime geçecektir. Bunun yanında vizenin basılması içinde adet boş sayfanın olması gerekmektedir.


Aşağıda normal vize ile ilgi bilgiler ve vize başvuru şartları açıklanmaktadır. Bir başka WordPress sitesi. Vizesi Kaç Günde Çıkar? Sadece çevrimiçi formumuzu doldurmanız yeterlidir, gerisini biz hallederiz.


Pasaportunuzu herhangi bir elçiliğe göndermenize gerek yok çünkü sadece dijital bir kopyaya ihtiyacımız var. Form doldurulmadan herhangi bir başvuru yapılması mümkün değildir. Bu sebeple Çin vizesi almak zor mu sorusunun yanıtı, şayet vize başvuru formu doldurulmaz ise evettir. Bu hizmet, başvuru dosyanızın bulunduğu yeri gösterir, başvuru sürecinin tam aşaması hakkında bilgi vermemektedir.


Buna istinaden Çin ’e turist vizesi yerine, grup vizesi alınması zorunluluğu getirildi. Konsolosluğu yetkili vize başvuru merkezi hizmete girmiştir. Seyahatinize uygun vize alabilmeniz için gerekli evrak listesini ve evrakların nasıl hazırlanacağını bizi arayarak öğrenebilirsiniz. Turizmin günümüzde kültürleri ve insanları birbirine yaklaştırmanın ve evrensel başarının en önemli araçlarından birisi haline gelmiştir.


Türkiye’den yapılan vize başvurularının büyük kısmı ticari vizeler oluşturuyor. Turistik grup vizeleri, çalışma vizeleri ve öğrenci vizeleri ise ticari vizeleri takip ediyor.

Ticari vize başvurularından ise Çin tarafından yetkilendirilmiş devlet kurumlarından davet mektubu talep edilmektedir. Bulunduğunuz ülkeye bağlı olarak, Çin öğrenci vizesi için 20£ ila 100£ arasında bir ücret ödemeniz gerekir.


Bu vize türlerinin herhangi birine başvuru yapmayı düşünen kişiler, yapacakları seyahatin amacına uygun vize türünü seçip bu vize türüne göre istenen evrakları başvuru esnasında ibraz etmelidir. Gerekli bilgi ve tüm gerekli belgeleri sitemizden. Randevusuz müracatlar kesinlikle kabul edilmez.


Bu uygulamayla, vize başvuruları için gerekli verilerin başvuru sahipleri tarafından önceden sisteme kaydedilmesi, böylece daha süratli ve kolay vize alınması amaçlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder