21 Temmuz 2017 Cuma

Göz testi onedio

Dünyanın En Zorlayıcı Göz Testinden Geçebilecek misin? Yung Boş Ada Onedio Üyesi. Favorilerinizden kald�. Hepsi Onedio Test ’te!


TEST VİDEO YEMEK CAFE GÜNDEM DİĞER Soruyla Göz Rengini Tahmin Ediyoruz! Captain Price Stajyer Editör.

Diğer Videolara Göz Atarsanız Sevinirim. Saçma Onedio Testleri Çözüyor (Cringe Fest) - Duration: 21:45. Twitch Facts 82views. Elraenn - Aynı Anda Sevgiliyi İdare.


Sevgili onedio editörü ekran yakınlaştırması yüzde kaç olmalı, hastanın monitöre uzaklığı kaç metre olmalı filan keşke bu tarz sabit olması gereken şeyleri de verseydiniz? Böyle göz testi mi olurmuşş?


Göz renklerinin karakterlerin tipik bir yansıması olduğunu varsayarsak, senin de aynı göz rengin gibi nadir bulunan bir kişilik olduğunu söylemek gerek. Ki hakikaten öyle: Etrafına sorsak, eminiz senin gibi bir insan tanımadığını söyleyecektir.

Evet, senin gibi birisi, insanların hayatına sadece bir kere girer. Senin farkınsa, kesinlikle bakış açından kaynaklanıyor. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio ’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.


Testi Çöz, Gerçekten Renk Körü müsün, Öğren! Bu Online Görme Tarama Testi tıbbi bir test değildir ve eğitimli bir uzman tarafından göz sağlığı bakımı yerine geçemez. Hastalık veya başka durumların tanısında, tedavisinde, hafifletmede veya hastalığın önlenmesinde kullanılamaz.


Bu muayene sadece size gözünüzün gücüne dair genel bir fikir vermeyi ve uzman göz testinin tavsiye edilip edilmediğini. Читайте нейтральные новости из разных источников, не утомляясь рекламами. Yanda görülen şemayı iyi aydınlatılmış bir odada, uygun okuma mesafesinde ve ortadaki nokta tam göz hizasına gelecek şekilde karşınıza alınız.


Normalde okumak için kullandığınız gözlük yada kontakt lens varsa takınız. Bir gözünüzü elinizle kapatın ve açık olan gözle tam ortadaki noktaya odaklanın. Bakalım bugüne kadar dünyada neler yaşanmış? Korkunç Göz Testi Göz Testi Korku - Bu makaledeki notlar: göz testi korkunç göz testi göz.


Ilginç Göz Testi ARKADAŞLAR ŞİMDİ TESTİN SİZE DEDİKLERİNİ SIRASIYLA YAPIYORUZ VE ÇOK İLGİNÇ BİRŞEY ORTAYA ÇIKIOR. KORKUNÇ BİRŞEY DEGİL SADECE BİZE BİRŞEY ÖĞRETİCEK EN SONUNDA. Kişiliğinize en uygun olan göz rengi hangisi?


Doğal göz renginiz nedir?

Cinsiyetinizi seçin. Bir kız arkadaşınız sevgilisi tarafından terk edildi. Onu nasıl neşelendirirsiniz? Astigmatizma bir göz testi ile teşhis edilir.


Tam bir göz muayenesi, göz sağlığınızı kontrol etmek için bir dizi testi ve gözlerinizin ışığı nasıl eğdiğini belirleyen bir kırılma kontrolünü içerir. Göz doktorunuz çeşitli astigmat test türlerini kullanabilir, 2-çeşit astigmat test türü vardır. Doğrudan parlak ışıkları gözlerinize doğrultabilir ve. Eğer okumakta zorlanıyorsanız hemen bir göz hekimine başvurmalısınız.


Ekran çözünürlüğüne göre bakma uzaklığınız. Bu ölçüm doktor kontrolünün yerine kesinlikle geçmez. Yeni bir testle sizinleyiz!


Mugglefun sitesi kendilerine göre çözülebilecek en zor Harry Potter testini hazırlamış. Bizler de bakalım dedikleri doğru muymuş görelim istedik ve soruluk bu testi hazırladık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder