11 Aralık 2018 Salı

Finansbank hesap sorgulama

Kayıt Sorgulama hakkında bilgi almak ve bankamızın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen tıklayın! Bunun için de yukarıda yazan bilgiye ihtiyacınız olacak. Hesap Banka Kartınız İle. Buradan öğrenmeniz kolay.


Fakat bazı hesap kartlarında sadece haneli numara bulunurken altında ayrıca bir hesap numarası da olabiliyor.

Karekod ile Hızlı Giriş: Karekod ile giriş yapmak için Cep Şubemizin açılış sayfasındaki Karekod İşlemlerini kullanabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız. Kullanılabilir bakiye bilgisi (varsa) ek hesap limitinden ve hesabınızda bulunan vadesiz mevduat bakiyenizden oluşmaktadır.


Atm’lerden ‘hesaplar- bakiye sorgulama ’ adımlarını takip ederek saniyeler içerisinde bakiyenizi öğrenebilirsiniz. Akıllı cihazınıza mobil uygulamayı yükledikten sonra mobil şubeye giriş yapmak için önce uygulamayı açmanız ardından sağ tarafta yer alan “cep şubesi” sekmesine dokunmanız gerekir. Bankacılık işlemlerinin ana kaynağı hesaplardaki paralarınız ile kredi kartı hareketlerinizdir.


Zaman içinde kişiler bu hareketlerinin hangi aşamada olduğunu atlayabiliyor ve özellikle yapılan alışverişler sonrasında güncel hesap bakiyesini sorgulama yapmak istiyor.

Bazı kartların üzerinde hesap numarasının altında iban numarası da yazıyor. Günümüzde bankalar ile işi olmayan insan neredeyse yok gibidir. Bu ekranda sadece hesap bilgilerinizi değil toplam Cardfinans limitini, kullanılabilir limitini ve toplam nakit avans limitini görebileceksiniz.


Banka ek olarak farklı belgeler isteyebilmektedir ancak genel olarak kimlik belgesizye hesap açılabilir. Vadesiz hesap kullanımı sonrasında bankamızın hizmet başlığı altında kesilmekte olan. Kartınızı ATM’ye yerleştirip şifrenizi girdikten sonra hesap bilgi ve hesap hareketleri gözlem işlemleri dahilinde bakiye görüntüleme yapabilir ve dilerseniz bakiye bilginizi yazdırabilirsiniz.


Banka sizlerden bu işlem ek bir ücret almıyor fakat cep telefonu operatörünüz cektiğiniz mesajı ücretlendirecektir. Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) vatandaşlık numarasıyla giriş yapabileceğini hatırlatmak isteriz. Fakat giriş yaptıktan sonra müşteri numaranız bazı işlemleri yapabilmeniz için. Yıllık belirlenen ücret, aylık olarak seferde tahsil edilmektedir.


Yukarıda belirtmiş olduğumuz görsel resme tıkladığınız zaman, finansbank resmi İnternet adresine bağlı “ finansbank iban no sorgulama işlemi” sayfasına yönlendirme olacak ve iban numaramı nasıl Öğrenirim gibi kafanızı kurcalayan sorulardan kurtulmuş olacaksınız. Bu yöntem ile yapacağınız iban numarası sorgulamaları, sadece finansbank kendi müşterilerinin iban.


Dilekçe ile hesap kapatmak için yine bu sitede bir hesap kapama dilekçe örneği yayımlamıştım. IBAN rakamdan oluşur.


Eğer bu ikisi de elinizde mevcut değilse diğer adımları takip edebilirsiniz. Bu şubelerden herhangi birine giderek finansbank hesabınızı kapatabilirsiniz.

Kredi kartlarının kullanımında borçların zamanında ve tutarında ödenmesi oldukça önemlidir. Geciktirilen ve ödenmeyen borçlar kart sahiplerine ileride sıkıntılar. Bu hizmeti kullanarak, bankalardan alınan veriler üzerinden hangi bankalarda mevduat ve katılım fonu hesabınızın olduğunu sorgulayabilirsiniz. Finansbank yurt içinde 5şubesi ile hizmet vermektedir.


Ancak burada bir hatırlatma yapmak istiyoruz. Bu nedenle hesap numaranızı doğru bir şekilde girdiğinize dikkat etmelisiniz. Son basamak bizlerin hesap numarasını ifade eder. Kolay anlaşılması için aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz.


Ayrıca İnternet kullanımı sayesinde hem hesap işlerinizi yapabilecek hem de kendinizi gelecek aya daha doğru bir şekilde hazırlayabileceksiniz. Bankanın resmi web sitesi üstünden online şubesindeki.


Bireysel kişiler ya da ticari işletmeler yurt içinde para.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder