26 Haziran 2018 Salı

Eski irak bayrağı

Kırmızı renk hanedanlığı, siyah renk Abbasileri ve Araplığı simgelemektedir. Geçici hükümet konseyi tarafından daha önce kabul. Irak bayrağı da değişti sırasında başka darbe vardı.


Orta çizginin ortasında üç yeşil beşgen yıldız yerleştirilir. Kohler kendilerini önemli unsurlar rakamlar taşıyan anlam yanında.


Peki dünyada hangi ülkenin bayrağı daha eski hiç düşündünüz mü?

Kırmızı, beyaz ve siyah: Peki, şimdi devlet ülkenin sembolü (yukarıdan aşağıya) Aşağıdaki renklerle boyanmış üç eşit yatay çizgili oluşan bir bez temsil haline gelmiştir. Değişiklikler ulusal elementin şaftında bulunan üçgene temas etti: bir ikizkenar yamuklaşmasına dönüştü.


Buna ek olarak, iki beyaz yedi köşeli yıldız ona eklenmiştir - eski insanların mükemmellik belirtileri. Iraklı kaynaklar bu ülke bayrağının eski Musul binası üzerinde dalgalanmaya başladığını ve bu şehrin tamamen IŞİD terör örgütünden kurtarılması.


Irak Anayasası, Başbakan Yıldırım’ın söylemlerini yalanlıyor. Irak ve AB arasında LGBT bayrağı krizi! Beyaz şeritteki yeşil renkte, Allahu Ekber (Allah daha büyük) okuyan Arapça bir yazıttır.


IKBY bayrağı tepkisi!

Irak’a gelen İspanya Kralı VI. Yaşanan siyasi krizin ardından Kral. Ayrıca konumu ve komşu ülkelere öğreneceksiniz. Bunların renkleri ise yeşil, beyaz ve kırmızı olarak bulunur.


Küstah eyleme eski Irak Başbakanı Maliki de katıldı. IŞİD işgali altındaki Musul kentinde bulunan Başika kampına yapılan askeri sevkiyat Iraklıları ayaklandırdı. Size of this PNG preview of this SVG file: 8× 5pixels.


Irak Dışişleri Bakanlığı, ülkedeki Avrupa Birliği (AB), İngiltere ve Kanada büyükelçiliklerinde, küresel güçler tarafından cinsel sapkınlığı daha fazla gündemde tutmak için ilan ettiği "Mayıs Uluslararası Homofobi Karşıtlığı Günü" dolayısıyla "LGBT bayrağı " diye tanıtılan paçavranın çekilmesine tepki gösterdi. Bayrağı Açıklaması.


Iraqi Government Forces Take Control of the disputed city of Kirkuk - BBC News - Duration: 4:03. Irak Türkleri, Suriye Türkleri ve Türkmeneli olarak ayrı bayrak altında toplanılmıştır. Zira eski Irak hükümeti, daha önce LGBT. Irak devlet televizyonunun haberinde "Siyonist varlığa ait bayrağın kamuya açık alanlarda kullanımının" yasaklanmasına dair mecliste oylama yapıldığı kaydedildi.


Saten kumaşa dijital baskı yapılarak Hem parlak şık, alımlı görünümü ile aynı zamanda reklamınızın yapılmasında aktif rol oynar. Irak Geçici Yönetim Konseyi’nin yarışmayla belirlediği yeni bayrak haftabaşında görücüye çıktı.


Saddam Hüseyin, İran Irak savaşı sırasında, halkın ve ordunun moralini yükseltmek için bayrağa yeşil harflerle “Allahu-Ekber” yazdırmıştı. Gözlemciler ise “bayrağın çekilmesinin henüz iki haftasını doldurmamış olan Kazimi hükümetini zora soktuğunu” belirtiyor.

Türk bayrağı çeşitleri ile milli bayramları kutlayabilirsiniz. Başbakanlık İller Arası Koordinasyon Yüksek Kurumu tarafından Kerkük Valiliği ve Vilayet Meclis’ine konuyla ilgili resmi yazı gönderildi. Söz konusu yazıda, “Kerkük ve tartışmalı bölgelerde.


Saddam’ın devrilmesinin ardından bayraktaki yıldızlar kaldırıldı yerine Saddam’ın el yazısıyla yazılan "Allah-u Ekber" yerine farklı hatla "Allah-u Ekber" yazıldı. Erzurum Bölge Mahkemesi de söz konusu kararı onadı.


Irak bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Barzani’ye yakınlığıyla. Kerkük'te operasyon devam ediyor. Irak ordusu günlerdir beklenen hamleyi yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder