26 Haziran 2018 Salı

Avustralya sponsorluk vizesi

Bu vize türü geçici bir vizedir. Beş yıl süreyle geçerli olacak. Diğer vize şartlarını da.


Sponsorluğu vizeleri ana olarak üç kategoriye ayrılsa da kendi içinde kalıcı (permanent) ve geçici (temporary) olarak ikiye ayrılmaktadır. Veren Sponsorluk Vizelerinde özellikle büyük önem teşkil eden: Size önerilen pozisyonun gerçekliği (firmanın gerçekten eleman aradığı bir pozisyon olduğunu) ve neden aday olarak sizi seçtiklerini izah eden kapak yazılarının hazırlanmasında yardımcı oluyoruz.


Avustralya sponsorluk vizesi

Bunun için tek şart yıl boyunca aynı iş yerinde çalışmak. Permanent Residency yani Kalıcı Oturma İznine başvurursunuz. Gençseniz ve bir kalifikasyonunuz ya da kendinizi patrona sevdirmek için şeytan tüyünüz varsa denemeye değer. Sponsorluk dilekçesi ıslak imzalı olmalı,sponsoru olduğu kişinin masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi, adresi.


AVUSTURALYA Ankara Büyükelçiliğinden Alınan Vizelerde ONLİNE SİSTEME geçildiğinden dolayı artık tüm yolculara e posta yolu ile vize gönderilecektir. Avustralya Vizesi Türleri. Avrupa’ya giderken Schengen vizesi almak istediğimiz dönemlerde bu belgelerin ardı arkası kesilmiyor, hatta vize alımının en zor tarafı belgeleri toplamak da diyebiliriz. Eğer çalışıyorsanız bu belgelerin çoğunu iş yerinden temin edebiliyorsunuz.


Avustralya sponsorluk vizesi

Ama çalışmıyorsanız veya öğrenciyseniz size bir de sponsorluk dilekçesi gerekiyor. Her iki seçenek için de bir. Eğer ki sevmezsem veya kendime göre bulmazsam işi, hem firmadan hem de ülkeden ayrılmak durumunda kalma düşüncesi biraz bağlayıcı.


Güney yarım kürede konumlanmakta ve çevresinde Hint Okyanusu ve Büyük Okyanusla çevrilidir. Bu fevkalade başarısını. Bir işe başvurmak ve gerekli evrakları tek başına almak nadirdir. Unutmayın, vize almanın uygun kanallardan geçmesi gerekir ve haftalar veya aylar sürebilir.


Kaplan International Languages okullarında eğitim almak için başvururken aynı zamanda vize başvurusu yapmanız da gerekecek. Ancak turist vizesine sahipseniz ve haftadan daha az süre ile eğitim alacaksanız ya da Working Holiday vizesi sahibiyseniz ayrıca öğrenci vizesine.


Belli şartları yerine getiren, istenilen evrakları ilgili makama sunabilenlerin, kabul edilerek ülkeye girmesine müsaade edildiği bir vize işlemleridir. Parmak izi vermekle başlayan işlemler silsilesi, istenen diğer tüm. Tüm göçmenlik hizmetleri bilgisi ve vize yardımı sunmaktayız. Göçmenlik hizmetlerimiz, Ticari Sponsorluk, Daimi Oturum İzni (PR) ve Sponsor Destekli Nitelikli İşçi (ENS) vizelerini içermektedir.


Tüm hizmetlerimiz, tescilli Göçmenlik Acentelerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Puan sistemi kullanan bir vize kategorisini düşünün. Business Analyst olarak çalışıp puanımı 90’a çıkarma şansım var.


Avustralya sponsorluk vizesi

Sonrasında her eyaletin sitesine girip 1vizesi için sponsorluk başvurusu yapacağım. Durumumu anlattıktan sonra size soru sormak istiyorum.


Bu mülakat çerçevesinde ilgili birim tarafından aranmanız ile mülakat gerçekleştirilecektir. Mülakat, Türkçe dilinde gerçekleştiriliyor. Tarafınıza bir takım sorular sorulacaktır.


Ancak aşağıdaki şartları yerine getirmiş olmak kaydıyla başvurabilinen bir türdür. KIA, bu başarılı etkinliği tanıtmak ve desteklemek için turnuvanın Ana Sponsoru olarak rol almaktadır. Genel ziyaretçi vizesi subclass 60 öğrenci vizesi subclass 5ve benzeri vize tipleri bulunmaktadır. Burada çeşitli kimlik ve kart bilgileriniz.


VisAustralia göçmenlik acentesinin Direktörü Nicholas Houston, İçişleri Bakanlığı’nın göçmenliği frenlemek için kasıtlı olarak bekleme sürelerinin dolmasına izin verdiğini, ebeveyn ve partner vizeleri için bile daha uzun bekleme süresi uygulandığı suçlamasında bulundu. Vatandaşlarına vize uygulayan ülkelerden bir tanesidir. Pasaportlarına uygulanan vize uygulamaları yazmaktadır.


Bulduktan sonra ise bırakmak kimisine göre büyük salaklık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder