29 Ekim 2018 Pazartesi

Çek cumhuriyeti turistik vize

Bu sitede yer alan bilgiler ve talimatlar, belgelerinizi olabildiğince doğru ve tam bir şekilde hazırlamanızda yardımcı olacaktır. Evlilik sonrası soy isim değişikliği olan kişilerin evlilik tarihinden itibaren ay içerisinde yeni soy isimleri ile.


Bu kurum üzerinden randevu alınarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru. Bu vize çeşitleri kısa dönemli yolculuklar için.


Burada yer alan evraklar temel evraklar olup, öğrencilik, emeklilik, iş yeri ya da çalışan olma durumlarınıza göre ek evraklar talep edilmektedir.

Detaylara yazıda yer verilmiştir. Bu içerikleri göz önünde. Adres: Abdi İpekçi Caddesi 7 P. Turistik, ticari, aile ziyareti, sosyal veya kültürel faaliyetler doğrultusunda vize başvurusunda bulunan kişilerin bilgilerinin eksiksiz ve güncel olması mecburidir.


Aksi taktirde beyanları geçersiz sayılacaktır. Başvuru için yazdığınız dilekçede vize. Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu.


Orta Avrupa’nın en özel ve turistik lokasyonlarından biri.

Formlar gidecek kişi tarafindan doldurulup, imzalanarak konsolosluğumuzun vize departmanına teslim edilmelidir. Vize başvuru formları.


Ancak nüfus cüzdanında yer alan kimlik bilgilerinin beyanı, cüzdanın ön ve arka yüzünü gösterir fotokopisi ile yapılmalıdır. Yine bunun yanında vize başvurusu yapan şahıs evli ise, evlilik cüzdanının fotokopisini de istenen evraklar arasına.


Turistik, kültürel ve sanatsal amaçlı vize işlemleri alınabileceği gibi ticaret yapmak için de çek cumhuriyeti vize talebinde bulunulması mümkündür. Bunun için kişiye konsolosluk tarafından bir ticari davetiye ulaştırılmaktadır. Ticari davetiye ulaşmasının ardından gerekli evraklar hazırlandıktan sonra mülakata davet edilerek kişi ticari faaliyetleri için Çek.


SGK’lı çalışanlar için gerekli evraklar: 1. Pasaport (seyahat dönüş tarihinden itibaren ay geçerliliği olmalı) ve var ise eski pasaportlar mutlaka sunulmalıdır. Arka fonu beyaz, dişlerin gözükmediği, yandan. Bu süreçte sizlere nasıl destek olduğumuz aşağıda detaylı bir şekilde listelenmiştir. Bunlara ilaveten kişinin işçi, memur, emekli, işveren, öğrenci, ev hanımı veya esnaf.


EĞER BUNLARIN DIŞINDA EK EVRAKLARINIZ VAR İSE İNGİLİZCE OLARAK BAŞLIK ÇEVİRİLERİNİ BELİRTİNİZ. Biometrik özellikte olan adet fotoğrafın daha önce kullanılmamış olması ve en yakın tarihte çekilmiş olması gerek. Varsa gayrimenkul ve araç ruhsat fotokopileri, kira kontratları, gelir beyanları.


Birincisi çok araştırmacı olmaları.

Yapacağınız turist vizesi başvurusu Schengen vizesi olarak değerlendirilmekte olup, güne kadar ülkede kalış hakkı tanımaktadır. Bir Schengen bölgesi üye ülkesi olan Çek. Görüşme dili ve çeviri, 20. Lütfen hangi vize tipine başvuracağınız konusunda emin olunuz.


Aşağıda vize tiplerini bulabilirsiniz. Seyahat tarihleriniz bize bildirildikten sonraki en önemli nokta ise başvuru evraklarınızın tarafımıza ulaşması olacaktır.


Turistik ve Ticari vize için zorunludur. TURİSTİK VİZE BAŞVURULARI.


En az yıl geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı) Varsa eski pasaportlarınız (Aslı) Adet arka fonu beyaz 35×mm ölçüler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder