21 Şubat 2018 Çarşamba

Amerikan park modülü yangın

Kanal Özgür 57views. Ayarli amerikan park IQ montaj teknigi aciklama - Duration: 2:50. Sinyal kapandığında tekrar amerikan park moduna geçer. Işık şiddeti ayarlanabilir (0-%75).


Sigortalı korumalı devre. CAMBUS özelliği arıza ışığı yakmaz. Mail adresinizi paylaşarak, kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz. Mehmet Akif Ersoy Mah. Park lambaları açı. SINIF GARANTİLİ CAN-BUS ARIZA IŞIĞI YAKMAZ. Mavi kablo park lambasının artı uçlu kablosu soyularak paralellenir. Sinyal verdiğinizde ışık şiddeti artarak sinyal konumuna geçer. Modül uygun yere sabitlenir.


Amerikan park modülü yangın

Devre dışı bırakmak istenildiğinde mavi kablo bağlantısı iptal edilir, sistem eski haline döner. Fiyat adet takım fiyatıdır. Ben park kablosuna değilde açıp kapatabileceğim anahtara bağlamak istiyorum olurmu? Ustalardan bilen arkadaşlardan yardım.


TL’ye bulabileceğiniz yeni tip olarak geçen ayarlı amerikan park modülünden satın alıp, kendim montaj yaptım. Tasarımı kendimize ait %1yerli üretimdir. Elektronik devre ile yapılmıştır. YIL GARANTİ ₺ 9₺ 6KDV Dahil.


Dahili bulunan sigorta ile yüksek güvenirlilik sağlar. Muayene öncesi modülü kapatabilirsiniz. Amerikan park modülü aldım bağlantı şemasında park kablosuna bağlantısı anahtar görevimi yapıyor?


Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Amerikada üretilip amerikaya ithal edilen araçların çoğunun ön sinyalleri güvenlik açısından park lambaları açıldıgında sabit olarak biraz kısık bir şekilde yanık kalmakta olup bu özellik bu araçlarda standart hale getirilmiş ve görsellik açısından kimine göre daha hoş ve daha dikkat çekici gözükmektedir.


Yangın Tüpü : Zincir: devamı ». Tıkla, en ucuz amerikan park modülü seçenekleri ayağına gelsin. Sayfamizi beğenin bizi takipte kalın. Aynı Gün Kargo Hemen AL. Araç içi ve araç dışı dekoratif led lambalar otomarketim.


Montaj şeması kutunun içindedir. Gösterilen: ile arası, toplam: (Sayfa) Amerikan park lambaları. Sinyallerin sürekli açık kalmasını sağlar. AMERİKAN PARK MODÜLÜ (PM001) Marka: DOGAN.


Amerikan park modülü yangın

Fakat bazı durumlardan dolayı yasak ve sınırlama içeriyor. Sepette Ek İndirim. Favorilere Ekle Karşılaştırma. Bu modülde, siz sinyal verdiğinizde sinyaller normalde olduğu gibi tam olarak yanıp sönecek, sinyal verme işlemi bittikten saniye sonra amerikan park modülü aktif olacaktır.


Amerikan park modülü yangın

Yani sinyal verdiğiniz taraf, o anda devre dışı kalacak, işlem bittikten saniye sonra tekrar ayarlanan parlaklıkta yanmaya devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder