21 Şubat 2018 Çarşamba

Amerikan park modülü araca zarar verirmi

Park lambaları açıldığında sinyallerinde kısık bir tonda yanmasını sağlar. Genellikle güvenlik için olduğu söylense de görsellik için çoğu araca sonradan takılabilmektedir. Piyasada çok fazla farklı tasarımda modeller bulmak mümkün.


Her araca uyumlu amerikan park modülü montajı. Amerikan Park Modülü Nedir? SİNYAL VERİLDİGİNDE SİNYALLERİNİZ TAM OLARAK YANIP SÖNER. MDİ DAHA KÜÇÜK, DAHA İNCE KOMPAKT YENİ MODEL.


Fakat araca bir zarar verirmi ? Sizce ne yapıyım iki ürün buldum sizce hangisi ? TL’ye bulabileceğiniz yeni tip olarak geçen ayarlı amerikan park modülünden satın alıp, kendim montaj yaptım. Sinyal kapandığında tekrar amerikan park moduna geçer.


Işık şiddeti ayarlanabilir (0-%75). Sigortalı korumalı devre. CAMBUS özelliği arıza ışığı yakmaz. Araca zarar vermeden montaj. Paket içeriği Modül-kabloları ve kullanım klavuzu. AMERİKAN PARK MODÜLÜ. Daha büyük görüntüle. Yorum Yaz Adet Satıldı. Whatsapp ile sipariş ver.


Amerikan park modülü araca zarar verirmi

Oto bakım ürünleri, Araç içi Aksesuarlar, Araç dışı aksesuarları, Far, Aydınlatma, Güvenlik ve Trafik setleri kısacası aradığınız her türlü ürün Garaj Marketim adresinde sizleri bekliyor. Bu modülde, siz sinyal verdiğinizde sinyaller normalde olduğu gibi tam olarak yanıp sönecek, sinyal verme işlemi bittikten saniye sonra amerikan park modülü aktif olacaktır.


Amerikan park modülü araca zarar verirmi

Yani sinyal verdiğiniz taraf, o anda devre dışı kalacak, işlem bittikten saniye sonra tekrar ayarlanan parlaklıkta yanmaya devam edecektir. Modülün yukarıdaki dirençten oluşan modüle nazaran. Misafir - Masaüst ü. Sinyal verdiğinizde ışık şiddeti artarak sinyal konumuna geçer.


Bu modül ile aracınızın orjinal sinyal ampulleri kullanılır. Yeni turuncu çift duylu ampuller ve.


Arkadaslar belli oldu durumlar, arac gundur servisde, servis ücretsiz olarak EGR nin degişecegini ve üretim hatası oldugundan dolayı arızalandıgını söyledi, parça sipariş edildi değiştirildi gun sonunda hazır oldu servise gidince detaylarını öğrenicem. Aracınızın ön sinyal lambasının çift duylu ampulle değiştirilip az yanan tarafı da parklara bağlandığı zaman yine amerikan park olur. Elbette zararı var,lastiklerin fren balataların aşınıyor.


Aracın kontrolünü kaybedebilirsin dikkatli ol. Başlıkta belirttiğim gibi elektrik aksamda oynama yapmak araca zarar verir mi ? Aracıma amerikan park taktırmak istiyorum, birde 3. Fiyatları uygun fakat, elektrik aksamda bu tür değişiklikler yapmak doğru mudur?


Amerikan park modülü araca zarar verirmi

Hele ki sıfır araçta, 3. Garage, İzmirde kurulup kendi imalatını yaptığı ve tedariğini sağladığı ürünlerle, kaliteden ve müşteri memnuniyetinden taviz vermeden Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir tuning firmasıdır. Sinyallerin sürekli açık kalmasını sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder