21 Şubat 2018 Çarşamba

Kanada vizesi nasıl alinir 2019

Kanada vizesi nasıl alinir 2019

Mutlaka göz atmanızı. Bu yüzden evraklar kusursuz olmalıdır. Bunun yanı sıra İngilizceye çevirmeniz sizler için avantajdır.


KANADA VİZESİ NASIL ALINIR ? Bu süre içinde turistlerin hakları turistik. En fazla yıla kadar geçerli olabilir ancak. Hangi kategoride başvuru. Gerekli dokümanlar hangileridir.


Kanada vizesi nasıl alinir 2019

Nereden başvurulur gibi soruların yanıt bulacağı yazımız ile birlikteyiz. Fakat bundan öncesinde göçmen nedir sorusuna yanıt bulmak gerekiyor. Vize Başvuru formu 2. Dört adet biometrik fotoğraf(35x45mm) 4. Ticari sicil gazetesi 7. Sirküleri fotokopisi 8. Faaliyet belgesi aslı 9. Giriş Bildirgesi 10. Konuyu dağıtmadan en baştaki öğrenci vizesi hakkında konuşmaya devam edelim.


Deneyimlerimiz ve tecrübelerimizden yola. Iyi çalışmalar dilerim. Kanada Konsolosluğu yüz yüze görüşme gerçekleştirmez.


Kanada ’da eğitim görmek isteyen öğrenciler için verilebilecek vize çeşitleri, üçe ayrılmaktadır. Bu vizelerin neler olduğuna ve özelliklerine bakacak olursak, şu şekildedir. Kanada çalışma vizesi başvurusu alanında uzman danışmanlarla birlikte gerçekleştirilmelidir. Yorucu ve zorlayıcı bürokratik süreçler karşınıza çıkabilir.


Kanada vizesi nasıl alinir 2019

Kanada vize ücretini etkileyen birçok faktör vardır. Transit vize konusunda en avantajlı ülke Kanada ’dır. Kanada Devleti transit vizeden ücret talep etmemektedir.


Yapmanız gereken gerekli evraklar ile vizeye başvurmak. Bahsi geçen yeniliklerden bir tanesi de kişinin bireysel olarak başvuru yapma sürecidir. Belirtilen fotoğraf ölçüleri nelerdir?


Dilekçe nasıl yazılmalıdır? Davetiye örnekleri nelerdir? Randevu formu nasıl oluşturulur? Yatırımcı göçmenlik ve serbest meslek göçmenliği bu sisteme girmez.


Express Entry’nin ilk başvurusunun. Mavi kartlı ve yabancı pasaportum ile ilk defa vize aldım. Kanada ülkesine gitmek isteyen kişilerin sadece gezmek için gideceği zamanlarda Kendine Özel (Bordo) pasaport, bir hizmet ve görevi yerine getirmek için Hizmet (Gri) pasaportu, diplomatik. Kanada, Türklerin vizesiz gidebildiği ülkelerden değil.


Kanada ’ya gidiş amacınıza ve orada geçireceğiniz süreye göre değişebilecek olan vize işlemleriniz hakkında biraz bahsedelim. Amerikan vizesi nereden alınır kısmını geçtikten sonra vize için ilk adıma geçelim.


Sıra geldi DS-1olarak adlandırılan formu doldurmanıza. Bunu iyi kavramanız oldukça önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder