23 Ağustos 2017 Çarşamba

Abd vize randevu tarihi değiştirme

ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası coğu göçmen olmayan vize kategorisi için başvuru yapanların ülkelerine güçlü sosyal, ailevi ve ekonomik bağlarının olmasını gerekli kılmaktadır. Bu nedenle, yukarıda belirtilenlere ilaveten, vize görüşmesi yapan konsoloslar başvuru sahiplerinden seyahat amaçlarını ve ülkelerindeki durumlarını gösteren destekleyici başka.


Randevu almadan önce lütfen randevunuza hazırlanmak, formları doldurmak ve gerekli belgeleri hazırlamak için ilgili pasaport, konsolosluk doğum belgesi. D Büyükelçiliği’nin Göçmen Olmayan (geçici) A. D Vizesine ilişkin bilgi ve randevu sitesindesiniz.


Vizesi Randevu Değiştirme hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için hemen sayfamıza tıklayın ya da temsilcilerimizle görüşün.

Onay mailinin ardından başvuru tarihi alınmış ve bu süre zarfında evrakların tam, eksiksiz ve doğru beyanlarla tamamlanması gereklidir. Alınan randevular araç muayene randevusu olup, tüm sabit istasyonlarımızda alınabilen egzoz gazı emisyon ölçümü hizmeti bu randevu kapsamında bulunmamaktadır.


Randevu yeriniz değiştirdiğinizde yeni bir DS1numarası otomatik değişecektir. Bu değişen ID yi Randevu aldığınız sayfaya da da güncelleme yapmalısınız.


DS-1form numarası, vize türü, doğum tarihi, cinsiyet, mail adresi telefon numarası, daha önce abd vizesi olup olmadığı sorulmaktadır. Vize türüne göre eklenen sorular da bulunmaktadır.


WAC numarası da talep edilmektedir. Burada isterseniz randevu tarih ve saatini değiştirebilirsiniz ya da pasaport randevunuzu iptal edebilirsiniz.


Gördüğünüz gibi pasaport randevu iptal ya da değiştirme işlemi oldukça basit.

Sadece adımda bu. Continue reading VFS Global Hakkında. ABD vize yenileme işleminin en önemli özelliği, mülakatsız olması ve vize randevusuna gitmeden alınabilmesidir. Bu aşamada vize görüşmesi için randevu tarihi belirlemeyiniz.


Vize randevu tarihiniz belgeleriniz incelendikten sonra ABD İstanbul Başkonsolosluğu tarafından, oluşturduğunuz hesapta belirttiğiniz adrese e-posta yoluyla bildirilecektir. Lütfen Evize başvurusu için gerekli tüm belgeleri aşağıda belirtilen sıralamada, eksiksiz ve okunaklı bir şekilde tarayınız ve randevu. En yakın randevu tarihi ne zamana alınabilmekte ? Ve son olaylardan ötürü herhangi bir sıkıntı yaşanıyor mu.


Teşekkürler, Reply. Bilgi verebilir misiniz. Türkiye’den ABD vizesi. Vize mülakatına şahsen gitmeniz gerekmektedir.


Vize başvurusu yapmak için lütfen vize başvuru merkezlerimizi ziyaret etmeden önce çağrı merkezinden veya Online randevu sisteminde randevu alınız. Site Kullanım &amp.


ABD bu süreçte başlattığı vize başvuru yasağının kısmen gevşettiğini açıklamıştı. Profil bilgileri Bütün Mesajlarını Bul Öz. Ayrıca bu Göç İdaresi İkamet Randevuları değişikliğiyle sadece randevu tarihleri güncellenmiş olup randevu saati ve randevu yerinde herhangi bir değişikliğin olmadığı belirtilmiştir.


Gurup Başkanlığına verilmiş olan randevu 30. Amerika vize işlemleri için ABD sınırları içerisine seyahat edecek kişilerin Amerika Göçmen Olmayan Vize statüsünde başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Alınan vize randevusu en geç randevu tarihinden gün önce değiştirilebilir veya iptal edilebilir. Plaka değiştirme işlemleri için bazı şehirlerde randevu almanız gerekmektedir. Bilhassa büyük illerimizde randevusuz olarak başvuru yaparsanız, bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Açılan sayfadaki işlem türü kısmından “trafik.


Formu doldurduktan sonra sistem form çıktısını veriyor fakat randevu tarihi gözükmüyor. Buna çok dikkat edin vize formunun sağ tarafında randevu tarihi ve saati gözükmezse başvurunuz işleme alınmıyor tekrar form doldurmanız gerekecek.


Sistemde böyle sorun olabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder