23 Ağustos 2017 Çarşamba

Çin öğrenci vizesi

Bu vize tipi X seri tipi olarak bilinmektedir. X(uzun) ve X(kısa) kategorilerine göre.


X2) ve uzun süreli (X1) eğitim amacı ile gitmek isteyen öğrencilerin başvurması gereken vize türüdür. Bulunduğunuz ülkeye bağlı olarak, Çin öğrenci vizesi için 20£ ila 100£ arasında bir ücret ödemeniz gerekir.


Daha fazla bilgi için üniversitenizle irtibata geçin veya Çin Büyükelçiliği’nin internet sayfasını kontrol edin.

Resmen tanınmış bir Çince dil okulu olarak, LTL Çin ’de geçireceğiniz tam eğitim süreniz için vize çıkartabilir. Her konsolosluk ve elçilikte Çin öğrenci vizesine başvuru işlemleri birbirinden farklı oluyor. Ayni zamanda milliyetinize, yaşadığınız ülkeye ve Çin vize geçmişinize göre. Uzun vakitli Çin öğrenci vizesi amacıyla resim vesikalık fotoğraf.


Kısa ve Uzun vadeli iki tip öğrenci vizesi bulunmaktadır. Bunun sebebi, vizelerin verdiği çeşitli haklardan faydalanabilmektir.


Xveya Xvizesi alan öğrenciler, birbirlerinden farklı haklara sahip olmaktadırlar.

Başkonsolosluğu ve Çin Büyükelçiliği’ne yapılabilmektedir. Altı ay üzeri) öğrenim görmek isteyen şahıs başvurularında verilen vize türüdür. Evraklarınızdan birinin eksik. Bordo pasaporta sahip olan Türk vatandaşlarının mutlaka Çin vizesi almak için başvurulara yer vermesi gerekiyor.


Nitekim hizmet, hususi ya da diplomatik pasaport sahibi olan vatandaşlara özel günlük vizelerin verilmesi sağlanıyor. Halk Cumhuriyeti’ne seyahat etmek için alması gereken bir belge türüdür. Pasaportunda geçerli bir Çin pasaportu olmayan vatandaşlar, Çin ’e giriş yapmak için vize başvurusunda bulunmakla yükümlüdür. Türkiye’de bulunan resmi Çin temsilciliklerine direkt olarak.


Vizesi, umuma mahsus pasaport sahibi T. Euroasia Çin vize uzmanlarımız iletecektir. Bu işleminizden sonra başvurunuz minimum iş gününde. Ayrıca Çince öğrenmek isteyen kişilerin de dil okulu kapsamında bu vizeye başvuruda bulunmaları önerilmektedir. Eski tip lacivert pasaportlara vize verilmemektedir.


Uzman personel kadrosuyla hızlı ve garantili çin vize hizmetleri, ticari çin vizesi, turistik grup çin vizesi, çin öğrenci vizesi, çin çalışma vizesi, çin akraba ziyaret vizesi, çin fuarları, çin turları, otel rezervasyonları, uçak bileti, apostil Çince – Türkçe tercüme hizmeti. Xvizesi olarak gruplandırılan uzun.

Diplomatik vizesi, Hizmet vizesi ve Öğrenci vizesi gibi vizeler vermektedir. Ofislerimiz aracılığıyla başvurularını hızla gerçekleştirebilecek olan kişilerin temsilcilerimizden alacakları bilgiler son. Vize Gerekli evraklar nelerdir?


Xtüründeki vize için standart kimlik bilgileri ve dilekçeye ek olarak eski pasaportun, kabul alınan okulun kayıt mektubunun, sabıka kaydının ve sağlık raporunun sunulması gerekmektedir. Bu form, bir ön talep formudur. Aşağıda paylaştığınız bilgile.


Eğer vize başvuru sahibi daha uzun süre için vize istiyorsa, aşağıda bulunan kısma ne kadar süre ile Çin vizesi istediğini el yazısı ile yazmalıdır. Bize de gezi sitesi olduğumuz için turistik amaçlı gezi için evrakları yazdık. Bu yazımızda sizlere öğrenc.


Eğitim süresi 1günden fazla ise Xtipi öğrenci vizesi, 1günden az ise Xtipi öğrenci vizesine başvuru yapılması gerekmektedir. Bu belge aynı zamanda, Çin ’de devam edilecek okuldan, okula kabul belgesi vize başvuru dosyasında bulunması gerekmektedir.


Bu belgenin öğrenci adına düzenlenmiş olması gerekmektedir. Olağan dışı koşullar olmaksızın iş gününde çıkmaktadır.


Başvurularınızı seyahatinizden gün önce yapmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder