20 Haziran 2018 Çarşamba

Bambi yatak fiyatları 2020

Bambi online mağazamızın(store) yatak modellerinde aradığınız konfor ve huzuru bulacaksınız. Yatak modellerinde aradığınız konforu ve huzuru BAMBİ YATAK ile bulacaksınız.


Bambi yatak modellerinde aradığınız konfor ve huzuru bulacaksınız. Kampanya tüm ürünlerde %’e varan indirim yapılmasını sağlamaktadır. Kampanya bütün yatak, baza, başlık, set, ev tekstili ve aksesuarlarda (puf ve Josephine) geçerlidir.


Bambi marka yataklar, hayatınıza konfor ve stil katar. Güvenilirliği, kalitesi ve. Türkiye’nin bilinen yatak markaları İstikbal, Bellona, Bambi, İdaş, Vivense, Yataş, İşbir yatak olup, yukarıdaki yatak fiyat listesi Yatsan firmasından alınmıştır.


Görseldeki örnek resim dosyası ise Bambi firmasının Quantum Visco modelidir. Gün boyu yaşadığınız yorgunluk hissinden kurtulmanız için yüksek konfor odaklı tasarlanan yataklar, çift kişilik ve tek kişilik yatak seçenekleriyle tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.


Bambi yatak fiyatları 2020

En iyi yatak tavsiyesi isteyenler için önerilebilecek bir yatak markasıdır. Bambi visco, lateks, paket yay sistemli, bonel yaylı yatak ile birlikte yarı ortopedik, antibakteriyel ve antialerjik özellikte olan bebek yatakları da imal etmektedir.


Bambi yatak fiyatları 2020

Blue star rahat yatak 1. Cool avtion yayli yatak 1. Double decker hybird seri yatak 2. Dream boxtek kisilik yatak 1. Duchess yayli yatak 2. Bir yatak satın alırken mutlaka satın alınacak ürünün kalitesi ve dayanıklılığı göz önüne alma, fiyattan ziyade kullanım ömrü göz önünde bulundurulmalıdır. Bambi Yatak Fiyatları değişkenlik göstermektedir.


Bambi yatak fiyatları 2020

Diğer türlü alınan ürün sizi hayal kırıklığına uğratabilir, çabucak kırılabilir. Bu durum ise sizi ikinci bir yatak masrafına sokar.


Fırsatı kaçırmayın detaylar için hemen tıklayın. Zaman içerisinde Bambi mağazalar zinciri ve bayilikler kuruldu, dolayısıyla perakende satışlarda söz sahibi olundu. Odanızın dekorasyonuna göre birbirinden farklı renk ve modelde bulabileceğiniz başlıklar odanızın dekorasyonunu tamamlayıp havasını değiştirmeye yardımcı olacaktır.


Yatak Odası Takımları Yeni Sezon - Duration: 15:06. Bak Bakalım 5views. Modern ve retro gibi farklı seçenekler arasından seçim yapmak oldukça kolay.


Tek ve çift kişilik baza başlık fiyatları da hesaba eklenmesi gerektiğinden önem kazanıyor. Bazalı yatak çeşitleri arasında kişinin estetik stiline ve dekorasyon tarzına en uygun çeşitleri bulması mümkün oluyor. Kullanılacak odanın renklerine, ölçülerine ve oda içinde nereye yerleştirileceğine göre başlık ve baza. Yatak, Baza, Başlık Takımı ile yatak odanızın uyku köşesini hazırlayın.


Yatak baza başlık takımının yanına gardırop alarak dekorasyonu tamamlayın. Rahat ve hijyenik bir uykunun insan sağlığında ne kadar büyük önemi olduğu herkes tarafından biliniyor.


Bu yüzden üretim aşamasında en iyi yatağı üretmek için hijyene de büyük önem vermek gerekiyor. Mobilya kategorisinde! Kaynak sayfayı görüntüle. Dekoratif altın renk süs ve fitil uygulamaları, özel tasarım püsküllü kulpları ve moda trend gold rengi ile dikkat çekiyor.


Eğer ki iş sonunda geldiğinizde stres atacak bir yatak odası istiyorsanız bu ürün tam size göre. Konforu ile adeta tüm günün yorgunluğu atmanıza olanak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder