23 Ağustos 2017 Çarşamba

Naylon kelimesinin sözlük anlamı

Taner Bu maddeden yapılmış olan. Düzme, düzmece, sahte. Dayanıklı ve esnek döküm maddesi: Geç saatlere kadar çöpten toplayacakları demirleri, şişeleri, naylonları nasıl satacaklarını konuştular. Sözlükte naylon fatura kelimesinin manası: Giriş faturası olmayan bir mal için alıcıya verilen veya birini harcama yapmış gibi göstermek amacıyla düzenlenen faturanın halk arasındaki adı.


Naylon Naylon çorap. Islam kelimesinin sözlük anlamı nedir? TDK sözlükteki anlamı nedir? Zıt ve eş anlamlıları nelerdir?


Ancak asıl buluş, haşarı kimyagerlerin, eritilmiş polyester geçirdikleri çubukları ellerine alıp ortalıkta koşuşturmaları sonucu ortaya çıktı. Nylon bag türkçesi Nylon bag nedir.


Naylon kelimesinin sözlük anlamı

Veterinerlik alanında kullanılır. Değişik alanlarda farklı ve özelleşmiş manalarda kullanılan bir terim olarak açıklanabilir. Hanif kelimesinin anlamı merak uyandırmaktadır. Peki, din kelimesinin anlamı nedir?


Din kelimesindeki dört unsur nedir? Allah tarafından konulan ve vazifelendirdiği peygamberler vasıtasıyla akıl sahibi insanlara tebliğ edilen, onlara dünya ve ahiretde saadet yollarını gösteren sistem,İslam, Müslümanlık. Teslim olmak, müslüman olmak, İslâm dinine girmek, sulh yapmak, para peşin mal veresiye selem akdi yapmak.


En güncel bulmaca sözlüğü olması ile tanınan sitemizde bir de blog bölümü yer alıyor. Cümle ve Videolar ile zenginleştirilmiş içerik. Etimoloji, Eş ve Zıt anlamlar, kelime okunuşları ve günün kelimesi. One kelimesinin toplam anlamı vardır.


Hadis, sözlükte, yeni anlamına geldiği gibi hikâye, rivayet, tarihî malumat manasına da gelmektedir. Kelimenin tersten yazılışı "eno".


Naylon kelimesinin sözlük anlamı

Ancak kelimenin ağırlık kazanan manası "söz ve haber" dir. Kuvvetlerin maddeler ve hareketler üzerine etkisini inceleyen fizik dalı. Arapça kökenli bir kelime olan din sözlükte "örf ve âdet, ceza ve karşılık, mükâfat, itaat, hesap, boyun eğme, hâkimiyet ve galibiyet, saltanat ve mülkiyet, hüküm ve ferman, makbul ibadet, millet, şeriat" gibi çeşitli anlamlara gelir.


A percussion instrument consisting of a metal disk that emits a sonorous sound when struck with a soft hammer. Sayfamızda naylon kelimesi rusça ne demek, rusça tercümesi nedir, rusça karşılığı nedir bulabilirsiniz. Zan altında bulunmak (kalmak, olmak): (deyiminin anlamı ) Kendisine suç işlemiş gözüyle bakılmak veya bir şey ile suçlanmak. Bulmaca Eş anlamı Zıt anlamı Nedir Anlami.


Tabii ki eski nişanlısı olmam, zengin ve güçlü biri olmam dikkatlerin üzerime çekilmesine ve zan altında kalmama neden oldu. Reaya kelimesinin sözlük anlamı nedir? Sözcük, bir konuşma dilinin en ufak kısmıdır.


Tapınak, ibadet yeri, ibadethane. Bu kelime İslam dininde kullanılmaktadır. Koleksiyon kelimesinin sözlük anlamı.


Moda evlerinin giyimdeki yenilikleri tanıtmak için düzenlediği defilelerde gösterilen modellerin tümü. Bir işin yapılması için harcanan beden ve kafa gücü. Tanrı nın adlarından biri.


Adaletin, hukukun gerektirdiği veya birine ayırdığı şey, kazanç. Güncel Türkçe Sözlük yeğlemek anlamı (-i, -e) Diğerlerinden daha üstün görüp bir şeye yönelmek, yeğ tutmak, tercih etmek: "Aslında susmayı yeğlerdi şu anda.


Aşk (ışk) kelimesinin sözlük anlamı, “sarmaşık” demektir. Nice fidanlar, serviler,çınarlar bir sarmaşık tarafından sarılınca gitgide sarmaşık dalları arasında görünmez oluyorsa, aşk sarmaşığı da insan fidanını öyle kaplayıp görünmez ve yok eder. Devletin yasama gücü tarafından herkesçe uyulmak için konulan her türlü kural, yasa.


Naylon kelimesinin sözlük anlamı

Osmanlı Devletinde, hukukun şeriat hükümlerinin dışında kalan ya da bırakılan konuları düzenleyen geleneğe, örfe dayanan yasaların tümü. Yazar: isyanlı sükut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder