4 Haziran 2020 Perşembe

Rusya e vize ekşi

Müzisyenim, Petersburg’da bir müzik festivaline davet edildim. Vize için başvurmak isteyen bireylerin dikkatle sitemizi incelemesi tavsiye olunur. Sitemizde bulunan bilgilendirmeler sizlere belgelerinizi doğru bir şekilde hazırlamaya yardımcı olacaktır.


Petersburg ve Leningrad Bölgesi’ne elektronik ortamda alabilecekleri ücretsiz vizelerle seyahat edebilecek. Daha önce iş adamı ve uzun yol taşımacılığı yapan şoförlere yönelik kaldırılan vize konusunda bir başka esneklik de, Leningrad Bölgesi’ne seyahat edecekler için sağlandı.

E -vizeler, en fazla günlük süre için ücretsiz olarak verilecek, en fazla gün kalma hakkı tanıyacaktır" denildi. Bordo pasaport sahiplerinin vize alması gerekmektedir. Gün bitmeden çıkmak zorundasınız.


Rusya Federasyonu St. Moskova’yı kapsamayan elektronik vize.


Temsilcilerimiz ihtiyacınız olan evrak listesi ve vize ücreti hakkındaki teklifi tarafınıza e -posta aracılığıyla gönderecektir. В целях обеспечения безопасности государства, защиты здоровья населения и.

Vize harcınızı kredi kartıyla (Visa, Mastercard veya UnionPay) online olarak ödeyebilirsiniz. Bu yüzden seyahat planlarınızın aksamaması için başvurunuzu seyahat başlangıç süresinden en az. Yalnızca, diplomatik pasaporta sahip olan vatandaşları gün süre içinde vize almaları.


Bu belgeler, sizin adınıza e -vizeci. Sizin gelmeniz bu süreleri değiştirmez. Başka sorunuz olursa bize sormaktan çekinmeyiniz.


Vize başvurusu için de en yakın zamanda sizden haber bekliyoruz. Vizenizi Günde Alabilirsiniz. Belarus vize konusunda ülkemizle anlaşma sağlamış olmasından dolayı vizesiz ziyaret edilebilen bir ülkedir. Ancak vizesiz seyahatin belli bir süresi ve sınırları var.


Süre fazlalaşınca vize alabilmek için belirli şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Türk vatandaşları, günü aşmamak kaydıyla bir girişli vizesiz ziyaret hakkına sahipler. Bundan uzun sürecek.


Meksika e - vize için inm. Hangi havayolu ile geldiğinizin bir önemi yok.

Air France ile Paris aktarmalı Mexico City uçak bileti aldığınızda. Eskiden vizesiz girebildiğimiz bu ülkeye şimdilerde vize ile girebilmek oldukça üzücü olsa da yapacak bir şey yok sanırız. Seyahat sürenizi göre pasaport süresinize dikkat.


Bu arada, rota turizm hizmet sunum anlaşması tur operatörleri değil, turist belge söz. Peki neden vize reddi verirler. Vize alacağınız ülkenin hangi evrakları istediğini çok sıkı kontrol edin. Güncellenmiş bilgileri atlamayın.


Yabancı ülkelerin listesi hükümet tarafından belirlenecek. Turist vizesi maksimum günlüktür ve uzatılamaz.


Fuar katılımcıları bu vize türünü kullanabilirler yine de ticari vize almaları tavsiye edilir. Son resmi kararla gün içinde gün konaklamalarda geçerli uygulama Ocak'tan itibaren geçerli olacak. Başvurunuz için servis ücretimiz 10$’dır.


Diplomatik yollardan bunu hatırlatacağız" dedi. Devlet makamları, Dışişleri Bakanlığı ve SHGM tarafından yapılan girişimler sonrası Haziran tarihi itibari ile Rus Makamları, uçucu ekipler için vize muafiyeti kaldırmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder