4 Şubat 2020 Salı

Mertmod f2

Mertmod f2

Mertmod Otomobil Sensör Sistemleri Kurulum Videoları. Favorilere Ekle Karşılaştırma. F₺ 12₺ 9KDV Dahil Sepete Ekle.


I am pleased to announce that we have released Metamod:Source 1. F%1Yerli Üretim. Montaj şeması beraberinde gönderilecektir.


ZELLİKLERİ: – Hava kararmaya başladığında önce park ışıklarını,biraz daha kararınca farları açar,aydınlanırken önce farları sonra park. Calculates the floating-point remainder. Follow me Home cihazıdır.


Mertmod f2

For the forum role, see Moderators. Mods, or Modifications (), are exactly as one would expect them to be: a modification to an existing game. In Stabyourself, this usually manifests as Marimods, but Ortho Robot, Not Pacman, and even flyinggame.


Fmodeli %1Yerli Üretim. Karanlık ortamlarda hem karşılama hem uğurlama ışığı görevi yapar,yani aracınızı hem kilitlediğinizde hem açtığınızda istediğiniz süre kadar aydınlatma yapar. Anasayfa » Etiket: mertmod. Aparatlar (3) Arduino (1) Bilgisayar Programlama (8) Bilgisayar Sistemleri (3) Elektrik-Elektronik (35) Elektro Mekanik.


Uzun süre kullandıktan sonra geçenlerde içerisindeki röle yapışık kaldı ve sürekli farlar açık kalıyordu. Daha taktığım ilk anda çalışmamasından kaynaklı olarak cihazı. Video gönderen Mustafa Haki Uygur bey e teşekkür ederiz.


Kendi imalatımız olan otomatik far sistemi modülleridir. Otomobil severlerin yoğun ilgileri üzerine modüllerimizde modernizasyon yaparak MERTMOD adı altında tekrar kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Merhaba, video yada görsel resim var mıdır.


Mertmod f2

Aracın garantisi konusunda net b. Web sitemizin çalışmaları bitmek üzere,www. Mersin de ikamet etmekteyim,Telefonum: 5385.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder