29 Ocak 2020 Çarşamba

Vietnam vizesi İzmir

Ekranlardan takip edip sıranız geldiğinde 25$ ödeyin. Detaylı Bilgi İçin Tıklayın. Başvurmak istediğiniz. Vize başvuru formu.


Vietnam vizesi ücreti, Yerel makamlardan gelen davetiyenin tek girişli ve çok girişli olmasına göre ayrıca vizenin normal işlem ya da ekspres işlem süresine göre değişiklik göstermektedir. Vietnam vizesi başvuru formunun eksiksiz ve tam doldurulması, pasaport, fotoğraf ve Vietnam Büyükelçiliği tarafından istenilen diğer belgelerin eksiksiz olarak sunulması halinde Vietnam vizesi başvuruları kabul edilir.


Pasaport’un, yıldan daha önce alınmış olmaması ve geçerlilik süresinin seyahat dönüş tarihinden itibaren minimum ay olması gerekmektedir. Vietnam vize ücretleri belirlenen zaman diliminde geçerli olup bir önceki yılda belirlenen Vietnam vize ücretleri ile bir sonraki yılda belirlenen Vietnam vize ücretleri arasında farklılıklar olması rastlanan bir olaydır.


Ayrıca, başvuru işlemleri Vietnam vizesi için gereken ücreti ödemeniz halinde kabul edilip, bu ücreti ödediğinize dair Vietnam vizesi banka ödendi. Vietnam vize başvurusu sırasında planlanan Vietnam seyahatinin neden, ne kadar süreyle yapılacağına göre farklılık gösteren evraklardan oluşturulmuş olan dosyalar eksiksiz olması zorunludur. Adres: Akdeniz Mah.


Vietnam seyahatleri için gerekli olan vize kategorisi gerekliliklerine uygun olarak düzenlenen vize evrak ve belgelerinin, yetkili konsolosluk birimine tesliminin ardından, vize başvurusu değerlendirme süreci başlamaktadır. Yıpranmış, hasar görmüş ya da yıldan daha eski pasaportlarla yapılmak istenen vize başvuruları kabul etmemektedir. Resmi pasaport sahipleri günü geçmeyen turistik seyahatler için vize.


Daha öncede belirttiğimiz gibi vize onay mektubu (cbelgesi) vietnam vizesi vizenizin onaylandığını taahhüt eder ve geriye vizenizi pasaportunuza işletmeniz kalır. Size gönderdiğimiz vize onay mektubunun çıktısını, adet biyometrik fotoğraf, orda dolduracağınız basit bir vize başvuru formu ve usd havalimanındaki vize ofisine teslim ettikten sonra geriye sadece. Vietnam turistik vizesi tek girişli bir vize olup kısa süreli vizeler kategorisindedir.


Vietnam ’a gidenler, planını yapanlar ve hatta vize dolayısıyla gidemeyenler iyi bilir ki Vietnam vizesi almak uğraştırıcı ve maliyetlidir. Evraksız vietnam vizesi almak aslında zor değil. Akıllara hiç mi evrak talep edilmiyor diye gelebilir.


Sadece pasaportunuzun ilk sayfasının görüntüsünü ve uçak bileti rezervasyonlarınızı ilgili acenteye iletiyorsunuz. Ardından başvurunuz gerçekleştiriliyor.


Konsolosluk aracılığıyla başvurularda uçak bileti, hotel rezervasyonları, seyahat sigortası. Vietnam vizesi işlemlerinizi direkt olarak yerinde Vietnam ’da yürüten Vietnam Rehberi ile en hızlı servisi en uygun fiyata alarak seyahatinize ayrıcalıklı başlayın.


Vietnam tecrübesi ile, sizlere geleneksel, alışılmış turların yanı sıra, benzersiz deneyimler sunacak turlar da sunmaktayız. Tatilinizi ister denizde, ister doğa ile iç içe, isterseniz macera. Vietnam vizesi konusunda profesyonel danışman kadromuzla vize başvuru işlemlerinizi en ekonomik fiyatlarla, en kısa sürede sonuçlandırmaktayız.


Vietnam vizesi İzmir

Uzun yılların kazandırdığı sektörel deneyim ve tecrübemizle Vietnam vize başvuru işlemlerinizi hatasız ve eksiksiz şekilde gerçekleştirerek başvuru sürecinizi güvenle tamamlıyoruz. Vietnam vize ve seyahat işlemleri için detaylı bilgiler vietnam vizesi nasıl alınır tam kapsamlı yer almaktadır. Bu belge aynı zamanda sizin vizenizin onaylandığını. Vietnam vizesi, Türk vatandaşları için konsolosluk aracılığıyla başvurularda alınması en zor vizelerden biri.


Bunun sebebi, Vietnam ’ın Türk vatandaşlarını, geçmişte işlenen bir takım yüz kızartıcı suçlardan dolayı kara listeye alması. Bu da Türk vatandaşları için talihsiz bir durum oluşturmaktadır.


Vietnam vizesi için istenen gereklilikleri yerine getirmeniz halinde kişisel olarak ya da Vietnam vize işlemleri için yetki almış olan danışman şirketler ile Vietnam vizesi başvurularınızı yapabilirsiniz. Vietnam vize işlemlerine dair merak ettiğiniz herhangi bir şey hakkında soru sormak ya da Vietnam vize başvuru formunu almak isterseniz bizi arayabilir ya da İstanbul’da.


Vietnam konusundaki en büyük soru işaretlerinden biri Vietnam vizesi. Normalde kapıda vize veren Vietnam ’ın Türklere sorun çıkardığında dair bloglarda çok sayıda yazıya rastlayabilirsiniz.


Vietnam vizesi İzmir

Biz de benzer endişeler içindeydik Vietnam ’a gitmek üzere plan yaparken. Vietnam vizesi nasıl alınır, Vietnam vizesi almak sanıldığı kadar zor mu, biz nasıl aldık sorularının.


Evraklarınızı kargo veya kurye ile göndermeniz durumunda bu masraflar başvuru sahibi tarafından karşılanmaktadır. Bu nedenle öncelikle başkonsolosluk ya da farklı bilgi kaynaklarından yeterli ve güncel bilgi edinilmelidir. Sorusu gelmektedir.


Online Vietnam vizesi alabilmek için Türkiye’de bulunan aracı kurumlardan ve turizm acentelerinden yardım alabilirsiniz. Acentelerle yapacağınız işlemlerin.


Vietnam vizesi kapıda alınan bir vize türü olmakla beraber, Confirmation Belgesi (c1) almadan ülkeye giriş yapabilmeniz mümkün değildir. Aynı zamanda istemiş olduğunuz bu belge, bir vize de değildir. Vietnam vizesi gerekli şartları sağladıktan sonra, kapıdan alınan bir vize türü olarak karşımıza çıkmaktadır. Rusya’ya gitmek üzere hazırlık yapan izmir ’de oturan kişilerin vize alması gerekmektedir.


Vietnam vizesi İzmir

Bu konuda size yardımcı olacak birçok firma bulunmaktadır. Rusya’nın konsolosluk sitesinde yer alan şartları yerine getirerek ve oradaki yönlendirmeler uyarak vize başvurusunda bulunmak mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder