29 Ocak 2020 Çarşamba

Nisan 2020 beyanname verme süreleri

Yasal Ödeme Tarihi. Ancak bu tarih hem hafta sonuna denk geldiği hem de Ramazan Bayramı.


Ayrıca belediyelerin aylık vergi payı ödemelerinde borçlarına karşılık yapılan milyar TL’lik 3. Dolayısıyla mükelleflerin muhtasar ve damga vergisi beyanname verme ve ödeme süreleri hakkında herhangi bir erteleme yapılmamıştır. Son Güncelleme: 21.


KDV beyanname verme ve ödeme süresi uzatıldı 21.

Aylık dönemi izleyen 2. Saygılarımızla, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Oğuzhan GÜNGÖR. Mükerrer Resmi Gazete’de mücbir sebep kapsamında beyanname verme ve ödeme süreleri uzatılan mükelleflere ilişkin “5Sıra No.


Beyanname verme süresi içinde ödenir. VUK Tebliği Yayımlandı. Perşembe günü sonuna kadar uzatılmıştır.


Ayrıca Belediyelerin aylık vergi payı ödemelerinde borçlarına karşılık yapılan milyar TL’lik 3. Dernekler Yönetmeliğinin 84. Bazı vergi beyannamelerinin verilme süreleri yeni bir belirleme yapılıncaya kadar uzatılmıştır.

Defter nedir, e-deftere geçme şartları nelerdir? Sirkülerin Tamamı aşağıda yer almaktadır. Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği” yayımlandı. Taksit Mart ayı sonu.


Mükelleflerin ve meslek mensuplarının beyanname verme sürelerinin uzatılmasına ilişkin taleplerinin karşılanması amacıyla bazı vergi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkilerine karşı aldıkları yeni kararları açıkladı.


Basit usulde tespit edilen ticari kazanç yanında beyana tabi başka bir gelir unsurunun bulunması halinde, kazanç ilişkin yıllık beyanname MART ayının başından 25. Nisan Ayı Takvimi ve Erteleme Tablosu. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Dönem (Ocak - Şubat - Mart) Mayıs, 1. Her yıl Ocak ayının başında yıllık olarak tahakkuk etmiş sayılır. Ancak, belediye meclisleri yıllık ilan ve. Madde Uyarınca Hesaplanan Yatırım. Vergi beyanname verme ve ödeme süresi uzatıldı” Yazar.


Kurumlar vergisi beyanname verme ve ödeme süreleri uzatıldı. BEYANNAMENİN ADI: BEYAN VERME SÜRESİ. SGK ve Bağkur Prim Ödemeleri 30. HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI.

Gelir İdaresi Başkanlığı. Not: Mali açıklama, makale ve pratik bilgilerin toplu mail olarak paylaşıldığı listemize dahil olmak için sayfamızdaki "e-bültene kaydol" bağlantısını kullanabilirsiniz.


Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Albayrak, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda. Salı günü sonuna kadar verilecek, bu beyannamelere istinaden tahakkuk eden vergiler de aynı sürede ödenecektir. Ticari kazanç, gerçek usulde tespit edilen zirai kazanç ve serbest meslek kazançları ile ilgili olarak bu faaliyetlerden zarar edilmiş olsa dahi yıllık beyanname verilmesi gerekmektedir.


Maliye Bakanlığı, muhtasar beyannameler, Damga Vergisi beyannameleri ve Katma Değer Vergisi beyannamelerinin verilme sürelerini uzattı. Anasayfa Yeni Üyelik Üye Girişi Künye Hak.


Yıl Bulvarı Rızvanoğlu Paçacı Sit. Nasıl başvuru yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder