31 Ocak 2020 Cuma

Mezuniyet davetiyesi tasarla

Online ve ücretsiz! Tümüyle sizi yansıtan davetiyenizi oluşturun, zarfınızı seçin, istediğiniz sayıda bastırın ve birkaç gün içinde adresinize gelsin.


Taksit Fırsatı, Süper Baskı Kalitesi ve Hızlı Kargo! EN ŞIK DAVETİYEYİ HAKEDENLERE! Eğitim kurumları ve öğrenciler için birbirinden şık mezuniyet ve kutlama davetiyeleri tasarladık.

Beğendiğiniz tasarımı kendi isteğinize göre düzenleyip sipariş verebilirsiniz. Dilerseniz baştan kendi tasarımınızı yapabilirsiniz. Aksi halde eksik davetiye bastırmış olabilirsiniz.


Bazı mezuniyet davetiyeleri en az 1adet basılmaktadır. Sipariş verdiğiniz davetiyede değiştirmek. Word kullanarak da etkileyici davetiyeler oluşturabilirsiniz.


Hayatınızın en önemli, ömrünüz boyunca bir kere tadacağınız düğün gününüz ile ilgili her şeyi kendiniz hazırlamak isteyebilirsiniz.

Bunlardan biri de düğün davetiyesidir. MEZUNİYET TÖRENİ DAVETİYESİ en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Sade, şık ancak zarif ve yalnızca gerekli bilgilere odaklanmış bir mezuniyet davetiyesi herhangi bir düğün davetiyesinden çok daha şık görünebilir. Kolayca davetiyeni oluştur ve paylaş.


Bu Pin, Esma Oskay Kırmızıgül tarafından keşfedildi. Ayrıca milyondan fazla görsel, grafik ve ilüstrasyondan oluşan Canva kütüphanesinden de seçim yapabilir veya düğün davetiyesi şablonlarınızı özelleştirebilirsiniz.


Bu görsellerin büyük bölümüne ücretsiz, diğerlerine ise görsel başına sadece $ ücretle ulaşabilirsiniz. SINIFLAR GENEL TASARIMLAR. Popüler Materyaller.


Kalın Siyah Fotoğraf Albümleri. Kaliteli düğün davetiyesi satış hizmetleri sayesinde kuruluş tarihinden buyana gerek Karaman ilimiz çapında ve gerekse de internet dünyası üzerinden en çok tercih edilen davetiyeofisi. Mekan,tarih,saati ve yaş gününüzü kendinize göre düzenleyebilirsiniz.


Hepinize iyi günler ! Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız beraberliğimizi sonsuza dek sürdürmeye karar. Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Eğlenceli Çizgi Etkinlikleri. Sınıf - Çizgi Etkinlikleri. Word ve Excel AÇizgili Form Dosyaları. Evraklar - Word ve Excel Dosyaları. Davetiyeni kendin tasarla ! A Sesi ( Harf ) Etkinlikleri. Binden fazla davetiye modeli, seçin kapınıza gelsin. Merhaba arkadaşlar. Yıl sonu yaklaşıyor. PSD olarak indirmek için. Kategorimizi incelediğinizde düğün davetiyesi fiyatları hakkında fikir sahibi olabilir ve makul fiyatlardan faydalanarak hemen siparişinizi verebilirsiniz.


Mezuniyet için davetiye örneği paylaşıyorum sizlerle. Tüm modelleri incelemeden sakın karar vermeyin.


Toplantı, nişan, düğün, mezuniyet, açılış gibi tören ve etkinliklere katılması arzu edilen kişilere çağrı amacıyla yazılan çok kısa mektuplardır. Kişinin ne tür bir toplantıya davet edildiği açıklanmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder