31 Ocak 2020 Cuma

Megane 4 gündüz farı yanmıyor

Joy İnceleme Test - Duration: 19:47. Captiva Club 063. Otomobil Günlüklerim 162views. Ci aracımın gündüz farları takılı olmasına rağmen yanmıyor.


Neden ampüllerin bağlı olmasına rağmen farlar yanmıyor.

Uluslararası bir firma nasıl olur da böyle bir durumu eksik yapar. Procar Kamera 33views. Leon mksis farı lambası değişimi. My Supercar Life Recommended for you. Fk Tuning Shop 0views. Magane Joy a İcon Far Değişimi Gizli Özellik Far Sökme Tampon. Aynı Gün Kargo Hemen AL.

Tesisatınızda bir problem yok. Ampul çift duylu olduğu için parkta iken yanabiliyor ancak gündüz farı yanmıyor. Malzemeler metre kablo. Megane gündüz farı çalıştırma.


Aracımın sol ön gündüz LED farı arıza verdi. Kia Garantisi bittiği için 4. Gereğinin yapılmasını talep ediyor.


Birkaç forumda onu sigortaya kablo takıp yakmaya çalışanı görmüştüm. Caravelle de var,yanıyor. Galiba ışık yanmamış ve arıza ışığı yanmış. Oto elektrikçiye filan gitmeyin.


Ama bence mutlaka vardır çözümü serviste. Parkları açınca gündüz ledleri şiddeti kısılıyor. RENAULT MEGANE IV GİZLİ ÖZELLİK LİSTESİ. Dönüşe Duyarlı Sis Farı 2.

Hayalet Kadrana Optik Park Görselinin Eklenmesi 7. Megane Joy ve Touch paket kullanıcıları isterlerse orjinal multimedya sistemini dokunmatik necvox ekran ile değiştirebilmektedir. Bu yazımızda Megane Dokunmatik Necvox ekran ile ilgili önemli bilgileri ve kullanıcı yorumlarını ele alacağız. Led gündüz farını menüden kapalı yapıyorum.


Gündüz Ledi 17XCm % indirim. Aslında gece de yanması çok güzel ama geçenlerde gece polis dur. Gece nasıl kapatabilirim acaba?


GÜNDÜZ FAR AÇIYORMUSUNUZ ? Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst ü. Aracım tipo, kısa farlar yanmıyor ama uzunlar yanıyor, birde kısanında kısa farı varya far kolunu bi kere cevirince yanan, işte o farda yanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder