29 Kasım 2019 Cuma

İsveç İngiltere ibrahimovic rövaşata

İsveç İngiltere ibrahimovic rövaşata

Zlatan İbrahimoviç oldu. Yükselişe geçenler. Sonraki oynatılıyor. Jeffrey Epstein Pouvoir, argent et perversion, la band. Daha fazla videoya gözat. Harika bi Rövaşata Golü. Dalışı Yapan Sarhoş Kamyonet Sürücüsü 3. Kutup Ayısının Sakin Gününe Denk Gelen Temizlik Görevlisi 1. Maçta muhteşem bir performans ortaya koyan İbrahimovic, takımının tüm gollerini atan oyuncu oldu. En Güzel Rövaşata Goller-Amazing goa.


Liverpool 2-Tottenham (Maç Özeti Ekim Pazar) izleme. PSG 4-Marsilya (Maç Özeti Ekim Pazar) izlem. Milli Takımı kaptanı Steven Gerrard’ı da oldukça etkiledi.


İsveç İngiltere ibrahimovic rövaşata

Maç sonrasında mikrofonlara konuşan deneyimli futbolcu bu golü hayatında canlı olarak gördüğü en güzel gol olarak nitelendirdi. Merhabalar, rövaşata nedir? Maç zamanı gelen topa havada müdahele etmek için ayakları kaldırıp kişinin kendisini yere ve geriye doğru atması ve. Rögara Torpil Atan Çocuğun Uçması 7. Fiorentina – Barcelona 02.


Mexes ise Milan’ın Anderlecht’i 3-yendiği Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında futbol sahalarında ender rastlanılacak gollere imza atmıştı. Enfes bir rövaşata golü atan Bekir, geçtiğimiz hafta İbrahimovic ’in İsveç formasıyla İngiltere ’ye önceki gece de Milan’ın stoperi Mexes’in Anderlecht’e attığı rövaşata golüyle nazire yaptı.


Boşnak asıllı İsveçli yıldız, takımının golünü de atmayı başardı. Ibrahimovic ’in damga vurduğu maçta attığı son gol ise uzun süre konuşulmuştu. U-kadrosuna çağrıldı. Burada takımı ile maçta gol atma başarısı gösterdi.


Dün akşam oynanan Juventus-Real Madrid maçında Cristiano Ronaldo, muhteşem bir gole imza attı. Portekizli yıldız, yerden metreden daha fazla yükseldi ve. HAYATIM SPOR RECEP ÇETİN.


Metreden Kendi Kalesine Gol Atan Futbolcu. Dünya Bu Rövaşata Golleri Konuşuyor - İzleneo. PSG’nin müthiş forveti, İngilizler’i tek başına yıkarken, dördüncü golde yaklaşık metreden röveşatayla kalesini terk eden Joe Hart’ı avladı.


İsveç İngiltere ibrahimovic rövaşata

Federasyon yetkilileri, 35. Sana kısa bir Fransızca dersi verebilirim" diye yazdı! Gerrard topa vurdu ancak Isaksson net fırsatı önlemeyi başardı.


Karşılaşmada başka gol olmayınca İngiltere sahadan 3-galibiyetle ayrılan taraf oldu. Tweetle: 17:İbrahimovic en güzel golü, spor, video Yorum Yok. Sponsorlu Bağlantılar: 1Yılın golü olarak adlandırılan İbrahimoviçin muhteşem rövaşata golü videosu sizlerle. AIK ile Halmstad arasında oynanan maçta Nijeryalı oyuncu Kennedy Igboananike muhteşem bir rövaşata golüne imza attı.


Sahalarda ender rastlanan bir gol oldu. Ceza sahası dışından röveşata golüne futbolda çok rastlanılmıyor. Sosyal medyada paylaşılan bir rövaşata golü izleyenleri şaşkına çevirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder