29 Kasım 2019 Cuma

İsviçre konsolosluğu randevu

Genellikle Suriye vatandaşları için kullanıma açılan telefon hattından farklı milletlerden olan kişiler de bilgi alarak, İsviçre vizesi başvurusunda bulunabilmektedirler. Ayrıca bahsi geçen Suriye vatandaşlarının hazırlamış oldukları Arapça içerikli belgelerin tamamının. Konsolosluğunun Görev Bölgesi. EUROASIA Müşteri Temsilcisi.


Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir.

Bilgilerden doğabilecek yanlışlıklardan sahibi sorumlu tutulamaz. Bu sebeple, Türkiye üzerindeki bazı vize danışmanlık merkezlerini vize başvuruları için yetkili kılmıştır. Zürih Başkonsolosluğuna müracaat etmeniz gerekmektedir.


E-posta adresi: ist. Dekont da teslim edilmesi gereken diğer belgelerin arasına koyularak, yetkili olan kişiye teslim edilmelidir.


All consular services and visa issues are provided by the C. Schengen ülkeleri arasında yer alır.

Bu nedenle İsviçre seyahatini kısa süreli olarak yapacak Türkiye. The travel advice of the FDFA provides information on the security situation in a country. It focuses on security and safety-related issues in the areas of politics and crime, gives an assessment of potential risks and recommends certain precautions. Frank’ı olmalı), ev.


Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) Pasaport hamilleri ise, 1gün içinde günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır. Tls Contact üzerinden randevu sistemine girişinizin yapılması sağlanacaktır.


Başvuru sahiplerinin başvuru tarihi ve gidiş tarihi arasında en fazla gün öncesinden başvurusunu gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Randevunuz müşteri temsilciniz tarafından. Pazartesi – Cuma 08:– 18:Cumartesi 09:– 16:Pazar Kapa.


Başvuru formunuzu doldurun Gerekli belgelerinizi hazırlayın Rand. Vize Departmanı Çalışma Saatleri.


Oturum izni, çalışma izni, uzun süreli eğitim nedeniyle İsveç’te yaşayacak kişiler veya aile birleşimi ile İsveç’e. Adana, Bursa, İzmir, İstanbul, Gaziantep, Antalya ve Ankara’da yer alan başvuru merkezleri aracılığı ile.


Gösterilecek bir içerik yok.

Portekiz Gerekli Belge ve Evrak Listeleri. Litvanya Gerekli Belge ve Evrak Listeleri. Yalnızca dış temsilcilikler başvurular için gerekli birimlerdir. Nitekim, bugün itibariyle en çok birkaç gün sonrasına randevu alınabilmesi mümkün olabilmektedir.


Bulgaristan Vizesi almak artık çok kolay. Seyahat amacınız ve durumunuza uygun evrakları tespit edip hazırlamanız gerekmektedir.


Siyasi liderlerde, uluslararası davetlerde gidecekleri zaman, hem kendileri hem de aileleri için parmak izi zorunluluğu aranmaz. TVSGlobal, İsviçre konsolosluğu, İsviçre vizesi, İsviçre schengen vizesi yada İsviçre ulusal vizesi gibi ihtiyacınız olan İsviçre vize randevusu ve başvuru hizmetlerine ulaşabileceğiniz sayfadır. Tatilinizi ya da seyahatinizi planlamadan yaklaşık 1-ay içinde randevu almanız gerekmektedir.


Zaman zaman genellikle yaz aylarında bu randevu işlemi daha uzun sürmektedir. Ya da konsolosluk tatile girmeden hemen önce randevu almak vizenizin çıkmasının daha uzun sürmesine sebep olmaktadır.


Vizesi İsviçre Seyahati İsviçre, Alp dağlarını arkasına alan ve İsviçre platosu üzerinde yer alan eşsiz manzarası ile bambaşka bir şehirdir. Turistik açıdan ve eğitim açısından ülkemizde sıklıkla tercih edilen ülkelerin başında gelmektedir.


Batı Avrupa bölgesinde bulunmaktadır. Avrupa’da yer alan ve coğrafi konumu ile birlikte pek çok ülkeye komşu olması ile yıllar içerisinde bir çok etkileşim sağlayarak kendi kültürel değerlerine katkı sağlayan bir ülke izlenimi ile bilinilmektedir. Vizesi ücretleri ve evrakları hakkında bilgi almak için hemen tıkla!


Tatil, otel, uçak bileti, kültür turu, yurtdışı ve gemi turları en uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile tatilden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder