22 Kasım 2019 Cuma

İsveç aile birleşimi için gerekli evraklar

Türkiye’den İsveç ’e gitmek isteyenlerin, yeşil ya da siyah pasaporta sahip olmaları durumunda en fazla gün kalmak şartı. Uzun süreli bir vize olduğu için direkt olarak Konsolosluk ilgilenmektedir. Ankara –Gaziantep-İzmir-İstanbul ve diğer illerdeki İsveç Vize Başvuru Merkezlerinden, yapacağınız Kısa süreli ( Güne Kadar ) turistik vize, ticari vize, aile ve arkadaş ziyareti vizesi, eğitim vb.


Ulusal D Vizesi amaç ile. Aile Birleşimi sayfamızdan erişebilirsiniz.

Vize ücretleri başvuru sahibinin yaşına ve kalış süresine göre değişiklik gösterir. Başvuru işlemlerinizi ister şahsen ister aracı firma ile. Formdaki tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurduğunuzdan emin olunuz.


Genel olarak İsveç ’e yerleşmek isteyen bireylerin bu ülkelerin avantajlarından faydalanmak. Bu şarttan sonra, gerekli olan iş, ev, aile, finans ve dil bilgilerini gösteren belgelerle birlikte başvurular yapılabilir. Umuma Mahsus Pasaport hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için zorunlu bir prosedürdür.


Schengen bölgesi üyesi olduğu için İsveç Schengen vizesi bulunan kişi Schengen bölgesinde serbest dolaşım hakkına sahip olur.

Fakat yolcu seyahatini İsveç. Avusturya aile birleşimi gerekli evraklar listesini sayfanın devamında bulabilirsiniz. Başvurunuz esnasında temin edeceğiniz evrakların eksiksiz olmasına dikkat etmenizde fayda olacaktır.


Evrakların İsveç Konsolosluğu tarafından döneme göre güncellenebildiği göz önünde bulundurularak başvurudan önce. Diğer başvuru yapabilecek aile üyeleri, Norveç’te çocuğu olan ebeveynler, Norveç’te biriyle evlenecek kişiler (nişanlılar), evlatlık çocuk ve kan bağı.


C: İsveç aile birleşimi ve sambo için gerekli belgeler burda! Esinizin gelmesine gerek yok,basvuruyu siz yapabilirsiniz,sahsen derken siz yada esiniz,yani sizin yerinize vekaleten birisi basvuramaz demek.


Hem sizin hem de eşinizin bilgilerini içermeli ve uluslararası olmasına özen gösterilmelidir. Belgenizin İtalyanca tercümesi ve imzalı. Hepsini bu başlık altında anlatacağız.


Finlandiya vatandaşı ile evlilik işlemleri için Buraya tıklayın. Başvuru formları için verilen bilgiler gerçeği yansıtmalıdır. Her başvuru dosyasının. Aile birleşim vizesi normal vizelerden farklı olarak biraz daha uzun sürmektedir.


Gerekli Evraklar ve Genel Şartlar. Başvuru sırasında orijinal evraklar tarafınıza geri verileceğinden evrakların fotokopileri ile birlikte başvuruda hazır.

En az altı ay geçerliliği ve kulanılabilir vize sayfaları olan. Firmamız herhangi bir konsolosluk, fahri konsolosluk ya da aracı kurumla anlaşma içerisinde değildir. Firmamız vize işlemlerinde uzmanlaşmış ticari,turistik, aile birleşimi. Türkiye’de Avusturya vizesi almak için yapılacak başvuruda gerekli olan belgeler.


Başvuru sahibi gerekli koşulları sağladığı müddetçe d vize prosedürlerini tamamlayarak ilgili ülkeden oturum izni alma hakkı kazanır. Bulgaristan uzun süreli d vize başvuruları Bulgar diplomatik temsilciliklerine şahsen yapılmaktadır.


Ben dün konsolosluğu aradım gerekli evrakları nereden temin edebilirim diye sordum. NTERNETSİZ ALMANCA ÖĞRENME UYGULAMASI. ALMANCA DERSLERİ HER AN YANINIZDA. Almanca Eğitim Merkezi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder