18 Kasım 2019 Pazartesi

İspanya vize randevu

English Español Türkiye. Uzun süreli talep edilecek olan vize türlerinde vatandaşların bizzat konsolosluktan randevu talep etmesi ve vize başvurularını gerçekleştirmesi gerekir. Schengen ülkeleri tarafından da vize başvurusunda talep edilmektedir ancak Schengen vize başvurularında benzer olduğu kadar ülkeden ülkeye değişen farklı evraklar veya evraklara ait detaylar olabilmektedir.


Orjinal veya fotokopi olarak sunulması gereken evraklar farklılık gösterebilir. Barcelona gezisi için Şubatta vize başvuru randevusu almak istediğimde, randevu tarihi ile seyahat tarihi arasında gün olması gerektiğini öğrendim.


Buna ek olarak İspanya vizesi alımı için konsolosluğun istemiş olduğu ve zorunlu bir prosedür olan parmak izi uygulaması yurt dışı vize alım işlemlerinde İspanya ’ya gitmek için randevu sırasında alınması gereken bir diğer uygulamadır.

Bu uygulamada parmak izinin verilmesinin ardından vize alma talebinde bulunan kişinin işlemlerinin büyük bir çoğunluğu. Schengen vizesi türlerine, İspanya vize ücreti bilgisine, İspanya vize başvuru formu ve dilekçe örneklerine sizlere vize başvurularınızda faydalı bilgi sağlamak amacıyla hazırladığımız web sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Alınan randevu sonrasında ispanya konsolosluğunun istemiş olduğu evraklarla beraber randevu günü başvuru gerçekleşir.


Evraklar talep edilen düzeyde hazırlandıktan sonra İspanya vize başvurusu için randevu almanız gerekmektedir. Seyahat tarihine günden daha az zaman kaldığında randevu alırsanız başvurularınız kabul edilmemektedir.


Bu tarihlere dikkat etmeniz başvurunuzun değerlendirilmesi. Türk vatandaşlar randevu tarihlerine kadar evraklarını tamamlamaları gerekmektedir.


Başvuru formunun çıktısını alıp eksiksiz şekilde doldurmanız gerekmektedir. Ben çok çektim siz çekmeyin dedim ve ispanya konsolosluğuyla en kolay şekilde işlerinizi halledebileceğiniz bir video çektim.

Umarım yararlı olur bura. Ancak bu süreler tahmini sürelerdir. Konsolosluğu’nun internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Bu süre zarfında konsolosluğun tarafınızdan ek belge isteme ve mülakat yolu ile görüşme talep etme hakkı vardır.


Seyahatine günden az kalan kişilerin vize başvuruları kesinlikle kabul edilmemektedir. EYLÜL İTİBARIYLE PARMAK İZİ UYGULAMASINA GEÇMİŞTİR.


RANDEVU SAATİ SADECE BAŞVURU MERKEZİNE GİRİŞ SAATİDİR. ERİDEKİ İŞLEYİŞ YOĞUNLUĞA GÖRE DEĞİŞMEKTEDİR. Göçmen olmayan vize adayları, randevu tarihinden en az iki iş günü önce internet üzerinden yeni elektronik başvuru formu DS-1doldurmalıdır. DS-1formunu doldurduktan sonra, müracaatçıların kişisel bilgilerinin ve barkod onay numarasının olduğu onay sayfasını.


Firmamız aracılığı ile randevu almak için ücretsiz vize destek hattımızı arayınız. Adınız (gerekli) Telefon Numaranız (gerekli) Arama: Ülkeler.


Randevu almak için lütfen tıklayınız. Başvurunuzu başından sonuna kadar takip ederek vizenizi en kolay ve hızlı bir şekilde almanızda yardımcı olur.


Baş konsolosluğuna hitaben antetli kağıda yazılmış şirkette imza yetkisi olan kişiler tarafından kaşelenip imzalanmış seyahat amacını içeren İNGİLİZCE VEYA İSPANYOLCA vize talep yazısı. Pasaportun aslı : ay geçerliliği olmalıdır adet 3. Uzun süreli vize başvurusu ise İspanya Başkonsolosluğu ya da İspanya Büyükelçiliği ile yapılmaktadır.


Başvuru yapmadan önce sürenizi belirledikten sonra kurumlara gitmek kolaydır. Yetkili kuruma başvuru için gitmeden önce mutlaka randevu almalısınız.

Müşteri uzananlarımız vize durumu ve işleyişi hakkında sizi bilgilendirecektir. Aşağıda İspanya vizesi için gerekli evrak listesini görebilirsiniz İspanya vize randevusu almak için sitemizden online vize randevu formunu doldurabilir veya müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek kolayca vize randevunuz alabilirsiniz. Transit geçiş vizesi asıl gidilecek. Bu hizmetin bedeli 3TL’dir.


Başvurunuzdan sonra İspanya vizesi kaç günde çıkar konusunu merak ediyor olabilirsiniz. Bu konuda maalesef ki birçok dolandırıcı firma vardır. Size sadece randevu alarak sizden yüksek miktarda ücretler almaktadırlar. Ankara Büyükelçiliği İletişim Bilgileri.


Vizesi Kaç Günde Çıkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder