11 Haziran 2019 Salı

İtalya vizesi için gerekli evraklar 2020

Support Small Businesses. Shop Unique and Thoughtful Gifts at notonthehighstreet. Tam liste için tıklayın. Avrupa’nın güneyinde yer alan İtalya ’ya çeşitli amaçlarla seyahat etmek isteyen pasaport sahibi Türkiye vatandaşları, ilgili konsolosluktan İtalya vizesi almak durumundadır.


Emekli ile öğrencinin İtalya vize başvuru evrakları, Memur ile şirket çalışanın İtalya vizesi için hazırlaması gereken evraklar farklıdır.

Bu sebeple her başvuru sahibi meslek gurubuna göre evrakları. Bu detaylarda önemli hususlara dikkat ederek gideceğiniz ülkeye vizenizi. Vize Başvuru Formu’dur. Uyarı : iDATA sadece İstanbul İtalya Başkonsolosluğu yetki alanı dahilinde bulunan illerde sunulan başvuruları ka.


Pasaport: Şirket sahibi olanların İtalya vize başvurusu için sunduğu pasaport, en geç sene içinde çıkarılmış ve dönüşle birlikte ay daha geçerli bir pasaport olması istenir. Hasarsız ve yıpranmamış olması gereken pasaportun, en az sayfası boş. Pasaport: İtalya ticari vize başvurusu yapacak vatandaşlarımızdan istenen pasaportun seneden yeni, seyahat sonrası ay daha geçerli ve boş sayfalı olması istenir.


Turistik vize için gerekli evraklar ve şartlar nelerdir?

Kullanıcılar için bilgi amaçlı olarak sunulmuştur. Form doldururken büyük harflerin kullanılması. Yani İtalya vizesi için gerekli evraklar arasına alınmalıdır.


Otel Rezervasyonları: Rezervasyonları yaptığınız site üzerinden çıktı almanız yeterlidir. Gidiş Dönüş Uçak Bileti (fotokopi) – İtalya vizesi için gerekli evraklar arasında uçak bileti rezervasyonlarınızın fotokopisi yeterlidir. Bunun için vize yetkililerimizle görüşerek öncelikle seyahat amacınıza karar verip, ödemeniz gereken vize ücretini vize tipine göre yapmalısınız.


Elbette burada evraklar birbirine yakın sonuç oluştursa bile, vize için müracaat eden kişilerin durumuna göre bu evraklar da değişiklikler ortaya çıkabilir. Aynı zamanda eğer varsa, eski pasaportlarınızda yer alan vize sayfalarının çekilmiş fotokopisi. Başvuru sahipleri kişisel tüm evraklarını kendisi hazırlamak zorundadır.


Mesleki evraklar evraklar ise her meslek grubu için farklılık göstermektedir. Resmi olarak ikamet ettiğiniz şehirin bağlı olduğu başvuru merkezinden randevu aldığınızdan emin olunuz.


Almanya vize başvurularında bulunacak vatandaşlarımız vize başvuruları için bazı evrakları zorunlu olarak hazırlamaları ve başvuru esnasında sunmaları gerekirken bu evraklar başvuru sahiplerinin mesleki durumlarına göre değişkenlik gösterebilecektir. Kişinin vize dilekçesini konsolosluğa hitaben yazması, konsolosluktan alacağı vize başvuru formunu ise el ile ve büyük harfle doldurması gereklidir. Avrupa Birliğinde bulunan bir Schengen ülkesidir.


Birçok ülkede olduğu gibi İtalya ’ya gitmek için de vize almanız gerekmektedir. Yunanistan vizesi, Amerika vizesi, İngiltere vizesi ve İrlanda vizesi başvurularında en hızlı servis.


Bu yazımızda gerekli evrakları detaylı olarak inceleyip dikkat etmeniz gereken hususlardan bahsedeceğiz.

Tüm belgeleri eksiksiz temin ederek tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir. Eksiksiz gelen dosyalarda işlemler daha hızlı yapılır. En baştan hatırlatmakta fayda var ki, eksik evrak durumunda işleminizi başlatmıyorlar ve evrakları tamamlayarak tekrar randevu almanızı istiyorlar.


Konsolosluk temin etmiş. Eğer kısa sürede edinebileceğiniz bir belge eksik ise gün içinde teslim etme şansınız var.


Türkçe ya da İtalyanca, büyük harflerle olmak kaydıyla doldurabilirsiniz. Bu form başvurunun amacını, seyahatin içeriğini, seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını içeriyor.


Written by Necip OĞUZ. Bu yazımda Avusturya’ya yapacak olduğunuz günden kısa süreli seyahatlerde başvurmanız gereken schengen vizesi için gerekli evrak listesini detay. US aylık çift girişli vize için US aylık Çok girişli vize için 1US aylık çok girişli vize için 1USD ödemeniz gerekli.


Boşanma davalarının açılabilmesi için öncelikli olarak davanın niteliğine karar verilmesi gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder