11 Haziran 2019 Salı

Green card sonuçları

Eğer Confirmation numaranızı unuttuysanız, aynı sayfadan bilgilerinizi. No country receives more than 5per year, regardless of the number of winners selecte which equates to approximately 7%. Thereby continents like Europe and Africa with many participants have high quotas.


Herkese hakkında hayırlı olmasını diliyorum. Bende bir iki ufak görüşümü sizlere yol gösterici olması icin paylaşmak. ESC adresine girin.

Greencard Sonuçları açıklandı. The draw is usually in May, but this year it was postponed by one month to June due to the Corona pandemic.


However, the exact day on which participants can check theironline differs every year. Grreen Card sonuçları açıklandı mı? Kongre yetkisiyle yapılmakta olan Çeşitlilik Göçmen Vize Programı (DV), ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olup her sene Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası’nın (INA) 2(c) maddesince belirlenmiş şartlara göre düzenlenmektedir.


Yasa, ‘’çeşitlilik göçmenleri’’ olarak bilinen bir grup için çıkarılmış olup ABD’ye göçün az olduğu. Bu nedenle internet sitesi kısa süre içerisinde kitlendi.


Reddit gives you the best of the internet in one place.

Bu sene bir sürü değişiklikler oldu ve hayatımızda ki bir çok şeyde aksamalara ve gecikmelere şahit olduk. Etiket Sonuçları : green card. Similar Sites by Audience Overlap. At the end of your immigrant visa interview, the consular officer will inform you whether your visa application is approved or denied.


Some visa applications require further administrative processing, which takes additional time after the visa applicant’s interview by a consular officer. Applicants are advised of this requirement when they apply. Most administrative processing is resolved. Dikkat edilmesi gereken nokta kurallara uygun ve hatasız bir başvuru yapmaktır.


Başvurularınızı Doğru Bir Şekilde Gerçekleştiriyoruz. Aksi takdirde daha kazanma şansınızı bile kullanamadan en başından diskalifiye olabilirsiniz.


Kazanma şansınızı bile kullanamadan daha en başından elenmeyin! Danışmanlık hizmetimiz kazanmanızı garanti etmez, sadece hatalı başvurudan dolayı ilk etapta elenmenizi önlemeye yöneliktir. However, far more people are coming to the USA from certain countries than from others. Educational Consultant.


Amerika Yaşam Rehberi. Diversity Visa Program. DV) Visa Lotarisi sonuçları sonunda aciklandi! Visa lotteryare finally in.

How do 50foreigners get their green cards now? Keep me signed in until I sign out. Forgot your password? Genellikle Mayıs ayında açıklanır. Neden bizi seçmelisiniz?


Each year this program makes 50permanent resident visas available through a lottery to persons from countries with low rates of immigration to the United States.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder