25 Haziran 2019 Salı

Hollanda ev alana oturma izni

Göçmen ve Vatandaşlık Dairesi başvurunun doğru şekilde yapılıp. AB üyesi ülkeler arasında dolaşım izni veriyor. Ev alana oturum izni veren ülkeler ve şartları nedir?


Avrupa Birliği AB ülkeleri gözünü gayrimenkul yatırımcılarına dikti. Hollanda için gereklilikler 1.

Avro’luk bir yatırım. Yabancı Danışmanı, sene ago. Merhabalar, Bu konuyla ilgili bir sınırlama yoktur dilerseniz ev alma ve sonrasında evinizden dolayı oturma izni alma konusunda şirketimiz size hizmet sağlabilir. Bununda dışında Amerika ve başta Karayip ülkeleri olmak üzere diğer ülkeler de oturma izni almak isteyenler için cazip fırsatlar sunuyor.


Hatta bazı ülkeler yatırımcılara ve ailesine oturum. Almanya Oturma İzni talebi değerlendirilirken başvuru sahibinin Almanya kamu güvenliğine ve düzenine karşı olan hassasiyeti, Federal Almanya’ya olan bağları ve Almanya’daki ikamet süresi dikkate alınır. Ayrıca kişinin iş durumu, çalışıyorsa gerekli izinlere sahip olması, Almanca bilgisi, Federal Almanya’nın hukuk ve toplumsal düzenine olan uyumu dikkate alınmaktadır.


Başvuru işlemi genellikle aynı gün içinde tamamlanmakta, oturum izninin çıkması ise yaklaşık gün sürmektedir.

Almanyada ev alarak oturma izni kapsamında yatırımcıların önemli avantajlardan biri de ayrı bir ofis açma zorunluluğu olmamasıdır. Oturma izni konusunda İspanya ve Yunanistan’a ilgi büyük.


Euro değerinde, İspanya‘da ise 500. Almanya’da önce oturma, sonra vatandaşlık hakkı elde etmek için tek şart var: 2bin Euro yatırımla bir iş kurmak ve bu iş yerinde Alman vatandaşlarına. Portekiz’de Ev Alana Oturma İzni Genel, Portekiz Oturma İzni Günümüzün bilinçli yatırımcısı, gayrimenkul yatırımının yalnızca finansal kazanımları değil aynı zamanda diğer kazançları elde etmek için bir araç olabileceğinin farkında olarak hareket ediyor.


Aklınızda, ev alana oturma izni veren farklı ülkeler de olabilir. Ukrayna ve Uruguay düşünülebilir… Ukrayna oturma izni. Ukrayna’da vizesiz giriş ve sınırsız oturum izni için gereken yatırım, ülkede açacağınız şirket hesabında 1bin dolarınızın olması. Peki ev alana oturma izni veren ülkeler hangileri?


Tasarı özellikle Rus zenginlerin Yunanistan’da ev ve daire alabilmelerini cazip. Belirli bir rakamın üzerinde ödeme yaparak ev alanlara tüm ailesiyle birlikte oturma izni veriyor.


Bu ülkelere ek olarak Karayip ülkeleri ve ABD gibi diğer ülkeler de oturma izni almak isteyen yabancılara cazip fırsatlar sunuyor. Bazı ülkeler oturum izninin yanı sıra sağlık ve eğitim hizmetlerinden yararlanma, vatandaşlık.


Ev Alana, Yatırım Yapana Oturum İzni ve Vatandaşlık Veren Ülkeler Birçok ülkede vatandaşlık başvurusu yapmak öncelikle o ülkede oturum izni almaktan geçiyor. Avrupa ülkeleri son yıllarda oturum izni alma opsiyonlarını genişleterek, yatırım yapmak veya gayri menkul satın alıma yollarıyla oturum izni alımında kolaylıklar sağlamaya başladılar.


Ev Alana Vatandaşlık ve taşınmaz mal yatırımı ile vatandaşlık milyon dolar olarak başlamış daha sonra 2bin dolara düşürülmüştür. Yunanistan’dan İspanya’ya, Portekiz’den İrlanda’ya kadar birçok ülke kendisinden ev alanlara verdiği oturma izniyle, bu kişilerin AB içerisinde serbest dolaşım hakkı elde etmesini de sağlıyor.

Ev için ödenen rakamlar ise ülkeden ülkeye değişiyor. Konut yatırımında kazandıran ilçeler! Nef Bahçelievler’de 5bin TL’ye daireler. Etiketler: ev alana vatandaşlık mimarlık ve yaşam oturma izni veren ülkeler.


Paylaş 1Tweet Pin 34. Türkler Barcelona’. Yunanistan, Malta, Portekiz, İspanya, Dominik Cumhuriyeti, Macaristan, Letonya, Makedonya ve İrlanda Yurt dışında yatırım yaparak oturma izni alabilir miyim?


Amerika’da en az altı ay kalması ve bu süre içinde gerekli vergileri ödemesi de şart. Ama aldıkları konutu sattıkları an yabancı alıcının ve ailesinin oturma izni geri alınacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder