13 Aralık 2018 Perşembe

Çin vize merkezi

Vize Merkezi, İstanbul. Bu vize tipi X seri tipi olarak. Halk Cumhuriyeti, ülkeye yapılacak olan ziyaretler için vize uygulamasını zorunlu tutmaktadır.


Farklı vize kategorilerine göre istenecek olan evraklar da çeşitlilik. NO:SPRING GIZ PLZ. Ancak, vize merkezi Çin büyükçilik ve konsolosluklarının uzantılı bir kuruluşu ve.

Türkiye umumi pasaportu ya da. Tüm turistik, ticari, transit ve aile ziyaret vize başvuruları ile ilgili gerekli evraklar, detaylı bilgiler, oturum izni ve vatandaşlık işlemleri. N TURİSTİK VİZE İŞLEMLERİ.


Kimlik: Çin ticaret vizesi için gerekli evraklar arasında sizin nüfus cüzdanınızın fotokopisi bulunur. Böylece kafanızı kurcalayan tüm sorunlardan kurtularak rahat bir nefes alabilir, Çin vizesi almak için takip edilmesi gereken yoğun ve karmaşık sürecin.


Detaylı Bilgi Çin ’e yapılacak olan seyahatimden ne kadar süre önce vize başvurusunda bulunmalıyım? Hong Kong, Macao vize başvuru sahiplerine daha uygun kosullar ve yüksek kalite hizmet verebilmek için, 01.


Bu belge aynı zamanda, Çin ’de devam edilecek okuldan, okula kabul belgesi vize başvuru dosyasında bulunması gerekmektedir.

Bu belgenin öğrenci adına düzenlenmiş olması gerekmektedir. Ayrıca Çince öğrenmek isteyen kişilerin de dil okulu kapsamında bu vizeye başvuruda bulunmaları önerilmektedir. Pazartesi - Cuma: 08. Konsolosluk maalesef yoktur.


Resmi tatile yakın tarihlerde Çin ’e seyahat etmeyi planlayan yolcularımızın, Resmi tatil sebebiyle oluşacak yoğunluktan dolayı başvurularını daha erken tarihte yapmaları işlemlerin aksamamasını sağlayacaktır. Form doldurulmadan herhangi bir başvuru yapılması mümkün değildir. Bu sebeple Çin vizesi almak zor mu sorusunun yanıtı, şayet vize başvuru formu doldurulmaz ise evettir. G vizesi başvurularının uygulandığı ülkeler bulunmaktadır.


Ancak saati aşan durumlarda ise, çoğu ülke gibi Çin transit vize alımı için. Kısa süreli olarak verilen öğrenci vizesi 1günden az kalışlarda geçerlidir. Xvizesi almak isteyen öğrenciler Çin tarafından istenen şartları harfiyen yerine getirmelidir. Pek çok farklı alanda boy gösteren çeşitli ürünlerin sergilendiği bu fuarlar yılın büyük bir bölümünü kapsamaktadır.


BİLGİ FORMU (Bizim tarafımızdan isteyebilirsiniz) ŞİRKETİN FAALİYET BELGESİNİN ASLI. Ticari, turistik, öğrenci ve diğer Çin vize türlerini acentamız üzerinden en uygun ve hızlı şekilde temin edebilirsiniz.


Gaziantep Ofis İncilipınar Mh. Ankara Ofis Çankaya Mh. Her kısa süreli Çin vizesinde olduğu gibi ticari vize için de Çin vizesi yeşil pasaport vize muafiyeti durumu söz konusudur.


Svizesi Çin ’de bulunana akraba ya da arkadaşların günden fazla kalınarak ziyaret edilmesini sağlar.

Svizesi almak için. Pasaport türüne göre değişen Çin vize başvurusu bu değişikliği ile amaca yönelik şekilde yol almaktadır. Halk Cumhiriyeti’ne y. Bu bilgiler girildikten sonra Çin vize başvuru formu altında, vize başvurusunda bulunan kişiye mesleki bilgileri sorulmaktadır. Fakat zorlu vize gibi görünse de.


Başvuruda bulunan kişi mevcut iş durumunu seçeneklerde verilen alanlara doğru bir şekilde işaretlemeli, eğer sahip olduğu meslek verilen listede bulunmuyorsa, ilgili alanın en alt kısmında bulunan diğer seçeneğini işaretleyerek el yazısı ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder