8 Kasım 2018 Perşembe

E2 vizesi alanlar

Amerika Yatırımcı Vizesi Hangi Olanakları Sağlıyor? Amerika’ya turist vizesiyle gelip, Evizesi başvurusu yapabilirsiniz.


Eğer turist vizeniz var ise ya da turist vizesi alarak, nasıl bir yatırım yapılabileceğine karar vermek için, ABD’yi turist vizesiyle ziyaret edip imkanları bizzat görüp karar verdikten sonra başvurmanızı tavsiye ediyoruz. EYATIRIMCI VİZESİ Yatırımcı ( E) vizesi Amerika’da iş yapmak isteyenler arasında en popüler vize çeşitlerinden birisidir.


Bir çok kişi için kendilerine sponsor olacak bir işveren, ya da Amerikan vatandaşı olan bir aile yakını bulma imkanı yoktur. Yakın aile bireyi eğer Amerikan vatandaşı çocuk, eş ya da anne-baba değilse, zaten makul bir zaman dilimi içinde.


Bu aşamada vize görüşmesi için randevu tarihi belirlemeyiniz. Vize randevu tarihiniz belgeleriniz incelendikten sonra ABD İstanbul Başkonsolosluğu tarafından, oluşturduğunuz hesapta belirttiğiniz adrese e-posta yoluyla bildirilecektir. Categories: E-Turkish e-vizesi e-yatirim.


Soru: Eyatırımcı vizesi aldığımızda ABD vatandaşlık numarası veriliyor mu ? ABD yatırımcı vizesi almaya hak kazandıran yatırımlar –Franchiselar - Duration: 23:30. EYatırımcı Vizesi Başvuru Süreci ve İş Planı Hazırlanması - Duration: 38. Burada en büyük sorun Evizesini almanız.


Bunun için avukatınız ile görüşüp nasıl hareket edeceğiniz konusunda yardım almanız gerek. Bu avantajlarının yanında tabi ki karşılamanız gereken bazı gereklilikler vardır. O ülkede yaşıyor olmanıza gerek yok ancak bu ülkenin. Aramızdan başarılı insanların hedeflediği sonuçlara ulaşması hepimizi gururlandırarak heveslendiriyor.


Bizimde niyetimiz yine kendi işimizi kurup Evizesi alarak sevdiğimiz işi yapmak, kendimizi daha da geliştirmek ve işimizi giderek büyütmek. Kızım için franchise Evizesi almak istiyorum. Kızım üniversite mezunu, ve şu an çalışmıyor. Franchise türleri ve vize alıncaya kadar geçen süreç ve tüm maliyetler ile ilgili bilgi.


E’ye de çok genel anlamıyla yatırımcı vizesi diyebiliriz. Evizesi, ABD’de işletme kurarak ya da mevcut işletmeyi devralarak başvuru yapıp alabileceğiniz bir vize türüdür.


Bu rakamların içinde, ~sene sonra vizeye tekrar başvuranlar da bulunuyor. EVE EVİZESİ E-Vizesi Nedir? E-tüccar vizesi olarak da bilinen vize, ABD’de ürün satarak ya da hizmet vererek ticaret yapmak isteyenler adına gerekli belgelerden birisidir. Bu belge sayesinde ticaretin konusu olan unsuru rahatlıkla ABD üzerinde satım yapabilirsiniz.


Ancak bu vizede gerekli olan esas şart, ticaretin sadece ABD. E-Vizesi için Yeterli ve Önemli Miktarda Yatırım Yeterli miktarda yatırım yapabileceğinizden emin olun. EN az o miktarın yatırılacağından emin olun. Evizesi için ise ‘’yapılacak yatırım, yatırım fonları veya taahhüt edilmiş ve geri alınamayacak maddi kaynaklar ile azımsanmayacak kadar büyük bir miktarda yapılmalıdır.


E2 vizesi alanlar

Yatırım, işletmenin başarılı bir şekilde idare edilmesi için yeterli miktarda olmalıdır. EVizesi için Franchise’lar. Kısa vadeli karlardan ziyade işletmenin devamlılığını ve tutarlılığını ön planda tutan müşterilerimizin çoğu için franchise’ları en iyi seçenek olarak gördük. The Evisa is a non-immigrant visa, meaning that it is temporary and does not lead to a green card.


E2 vizesi alanlar

However, the Evisa can be renewed without limit, as long as the Ebusiness continues to satisfy the Evisa requirements. To get an Evisa, there are main requirements: 1. You must be from a country that has an Etreaty with the U. Ticari Anlaşmalı Yatırımcı Vizesi olarak geçen “ E-Treaty Investor Visa”, ABD ile Türkiye arasında önemli bir ticaret yapmak veya önemli miktarda sermaye yatırımı yaptığı kuruluşunun faaliyetlerini geliştirmek ve yönetmek için ABD’ye gitmesi ve bir süre.


E2 vizesi alanlar

Amerika’da çocuklarını devlet okullarında okutma, eşlerine çalışma izni ve yatırımcıya da yaşama izni veriyor. Ama yatırımcının bu vizeyi alabilmesi için minimum 5bin dolar civarında bir yatırımla minimum tane ev almaları gerekiyor.


Mesela 2-milyon dolara. E-vizesi tek bir yatırımcının sahip olduğu bir firma tarafından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder