28 Haziran 2018 Perşembe

Kuranı kerim dinle indir

Bu uygulama diğer kuranı kerim uygulamalardan çok farklıdır. Uygulama içinde cüz cüz yada süre süre dinleme ve ayet ayet dinleme. NDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ ! Cüz Türkçe Rabbim Bütün Dinleyicilerimize Bereketli Bir Ömür Versin… Abone Ol-Güncel Videolardan Haberdar Ol.


Yapmanız gereken tek şey, uygulamayı ücretsiz olarak telefonunuza indirmek! Bedava Dini Programlar ve Bayram Mesajları. Hangi ülkeden sitemizi ziyaret ediyorsanız, o ülkenin dilinde alt y. Tabela Sektörün de Öncü Firma. Codec paketleri, sedat uçan ilahileri dinle : kuran-ı kerim sureler ve İslâm sufilerinin alametleri.


Fatiha suresi dinle arapca. The application is designed for use in English language. It weighs in at only 10MB to download. For ensuring consistency with the device you should take into account the following app compatibility information: 2. Eklenme Tarihi sene önce.


Kırık link bildir Yorum Yaz. Hemen indir (0M) QR Kod ile in. Ayrıca istemediniz tüm resimleride sağ tuş yapıp en altda "Resmi Engelle" yaparsanız o resim bida görünmez.


Otomatik olarak reklamları engeller. Daha fazla bilgiyi internetde "Adblock Plus" yazarak bulabilirsiniz. Böylelikler siteniz de çıkacak webbul. Yılında Radyo yayıncılığına başladığımız İstop Fm A. Kur’an-ı Kerim Dinle.


Toplam 1surenin mealini buradan okuyabilirsiniz. Kuran-ı Kerim Türkçe Meali. HİZMETLERİNDEN DOLAYI kuran. Hatim arapça türkçe.


Kuranı kerim dinle indir

Turan Yazılım tarafından hazırlanan Mürşid programı harika içeriği ile her bilgisayar kullanıcısında olması gereken bir eser. Suat Yıldırım Türkiye Diyanet Vakfı Komisyon Ömer Nasuhi Bilmen, Elmahlı Hamdi Yazır İngilizce Meal – Yusuf Ali Almanca Meal – Prof. Search for domain or keyword: WWW. Over 2users rating a average 4. Ramazan ve Teravih Namazları ayın Sul.


Rasulullah (scv) şöyle buyurmuştur: R. Okela gives you an straight answer for any question you may have. Implementing artificial i. APK file for Android 5. Download the app using your favorite browser and click on install to install the app, do not. Arapça Sayılar Sunusu İndir " kuranı kerim meali dinle " ile İlişikli yazılar.


Peki bu dili öğrenmek. Gönderen Unknown zaman: 03:13. Etiketler: kuranı kerim, kuranı kerim pano, k.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder