18 Haziran 2018 Pazartesi

Avrupa birliği vize kalkıyor 2020

Avrupa Seyahat Bilgileri. Bozkır, “sene içerisinde bütün fasılları kapatmış olacağız. Vizeler sene içinde kalkmış olacak” dedi. Yeni yapılan antlaşmaya göre terörize eylem ve saldırılara yardım edenler, faaliyetlerde bulunanlara karşı adli iş birliği sözleşme gereği yapılacak.


Tüm merak dilenler haberimizde. Reuters haber ajansı bugün Brüksel’de yapılan Türki.

Bazı ülkeler vizesi biten sürücülere salgın koşullarını dikkate almadan yeni vize vermezken, bazıları da yüklü miktarda ceza kesiyor. Türkiye vatandaşları AB ülkelerine bu tarihten itibaren vizesiz gidebilecek.


Gazetecilerin sorularını yanıtlayan AB Bakanı Bozkır, Türk. Alman Die Welt gazetesi vize serbestisi için kritik tarihin Mart olduğunu okuyucularına duyurdu. AB Konseyi Başkanı Charles Michel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Lübnan halkının yanında ve yardıma hazır olduklarını belirterek, Lübnan halkına.


AB Komisyonu, vize muafiyeti konusunda Türkiye’nin. Böylece yalnızca Türkiye. Bakan Bağış, “Önemli aşamaya geldik, ön anlaşmaya yakınız” diyor.


Gümrük Birliğini güncellenmesi, vize serbestisinin hayata geçmesi ortak beklentimiz ve hepimiz de yararınadır.

Diğer taraftan ilişkilerimiz rehin alan Rum kesimi ve Yunanistan var. Bu AB için de Türkiye. G altyapısında hangi üreticilerin ürünlerinin kullanılacağı konusunda karar, üye ülkelere bırakılıyor. Vize kalkıyor AB ülkelerinin 30.


Verilen vize ile istisnai durumlar hariç sadece Bulgaristan’a seyahat edilebilir. Anlaşmanın bu akşam(Haziran) Türkiye’nin AB nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Selim Yener tarafından Brüksel’de parafe edilmesi bekleniyor. Dünyadaki en büyük serbest seyahat bölgesidir.


Schengen Vizesi nedir? Kosova henüz üyelik için başvurmamış potansiyel bir aday olarak AB tarafından tanınmaktadır.


Zirveden çıkan bir diğer önemli konu da Türkiye’nin AB üyeliği müzakerelerinde de yeni başlığın Aralık ayında açılabileceği. USLU HABER tarafsız, güncel haber sitesi. En önce de vatanseverim ülkede herşey güllük gulustanlik diyen arkadaşlar gider. Ben şahsen böyle bişey olacağını düşünmüyorum.


AB’den vize muafiyeti kararı. AVRUPA Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır vize hakkında müjdeli haberi verdi. Eğer AB mutabakata uymaz ise bizimde geri kabul anlaşmasını ay içinde feshetme hakkımız var” dedi.


Ayrıca Hırvatistan. Faslı askerlerin, Akdeniz`de yerleşimin olmadığı İspanya`ya ait küçük bir adacığa çıkarak Fas bayrağı dikmesi, İspanya ve AB tarafından protesto edildi.

Onlara gidin ne var. Türkiye AB kontrolünde yükümlülüklerini yerine getirirse, en geç 3. Portekiz c-Romanya d-Yunanist.


AB vizesi ne zaman kalkıyor ? Süreç nasıl gelişti ve son gelişmeler nedir aşağıda özetledim. Ama o kadar sık yön değişiyor ki siz.


Arjantin, Japonya ve Kanada dahil olmak üzere ülkenin vatandaşları sistem yürürlüğe girerse Euro ücret ödeyecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder