12 Nisan 2018 Perşembe

Bulgaristan oturum izni ile yunanistan

Ancak uygulaması her ülkeye göre değişmektedir. Burada önemli olan, kişinin oturum iznini hangi sebeple elde ettiğidir. Oturum izni için ilk şart D vizenin alınmasıdır. Prosedürlerin ne olduğu ile ilgili gerekli yardımı firmamız sunmaktadır.


Yatırım ile yapılan Yunan oturum programı, size güzel bir konum, istikrarlı bir ortam ve Avrupa erişiminin yanı sıra bir Yunan mukimi olarak sonraki bir tarihte tam vatandaşlığa başvurma. Türkiye’den paralı vatandaşlığa başvuranların oranında yüzde 4bir artış var.

Türkiye’nin sınır komşusu olması, ilişkilerin çok eskiye dayanması bunda oldukça etkili. Acaba Bugaristan’a özel bir durum mu?


Yunan Hükümeti, Türklerin de ilgi gösterdiği yıllık oturum izni sağlayan “Altın Vize” uygulamasının kapsamını genişletiyor. Pürçüklü TV 36views. Burada Golden Visa ile oturum izni aldıktan sonra gelip yaşamak ve çalışmak isteyen yatırımcılarımıza benim önerim kendi iş sahaları veya buraya hitap edecek bir iş kolu üzerinden kendi şirketlerini açmalarıdır. Yunanistan ’da, ekonomik kriz nedeniyle dibe vuran.


Golden Visa yasasında kendi şirketini açmak ile alakalı aksi bir hüküm bulunmuyor. Bulgar göçmenlerinin göç ettikleri tarihlere göre yerine getirmesi gereken prosedürler farklı olmaktadır.

Sonunda hayalimiz gerçek oldu. Profesyonel ekip ve güler yüzlü hizmetleri ile bizleri sürekli doğru. Ayrıca oturum izni alırken bir nedene bağlı olmanız gerekir. YUNAN Hükümeti, Türklerin de ilgi gösterdiği yıllık oturum izni sağlayan “Altın Vize” uygulamasının kapsamını genişletiyor.


Avrupa Birliğini kapsayan oturma izni vermektedir,Buna Türkiye de dahildir. Oldukça uzun bir süreç olmasından dolayı sizi biraz gelgitlerle uğraştıran bir durum bu oturum izni. Schengen Bilgi Sistemindeki uyarı kategorileri ise güvenlik gerekçeleriyle geniş tutulmakta.


Bulgaristan Cumhuriyetinin yabancılar kanununun Md. Euro ve üzeri değerde bir gayrimenkul alınması karşılığında yabancı ülke vatandaşlarına ve aile bireylerine oturma izni imkanı sağlamaktadır. Türk vatandaşları vergi yükümlüğüne tabi olmakta olup şirket faaliyeti süresince.


Bu oturum ile yıllık oturum kartı alabilirler. Yasal yollarla oturum izni ve vatandaşlık almanın, vize derdini düşünmeden Avrupa’da serbestçe dolaşmanın, Golden Visa ile Shengen ülkelerinde yaşama şansı yakalamanın tam zamanı. Euro değerinde yapacağınız bir yatırımla Avrupa kapıları sizlere açılıyor. Alacağınız Golden Visa ile tüm.


Read writing from Greek Residency on Medium. Every day, Greek Residency and thousands of other voices rea write, and share important. Euro’luk yatırım yapan bölgede oturma izni alabiliyor.

Mülk satın alan kişilerin oturum izni aşamasında sicil, sağlık, adli gerekli tüm belgeleri temin etmeleri gerekir. Gayrimenkul yatırımı yapmak içinde ülkede bir takım kurallar bulunur.


Emlak Satın Alarak Makedonya’da Oturum İzni Alabilirsiniz! Makedonya’ da emlak satın alarak oturum izni (Residence Permit) alınabilmektedir. Euro ve üstünde satın alınacak bir emlak ile Makedonya’da yıllık oturum izni alınabilmesi kanunen tüm yabancılara tanınan bir haktır. Bur kişinin oturum izni alabilmesi için öncelik ile uzun süreli olan vize türlerinden D vize türü başvuru yapmalıdır.


D tipi vize türü başvuru aşamasında kullanılacak olan. Ama oturum izninin elden alınması her bir zamanda gerekli değildir, buna bulgar makamları karar verir- her bir zaman için bu şarta uymayan yabancı uyruklu vatandaşlar. Eğer aile birleşimi yapılmışsa, eşinin bağlı bulunduğu şehrin yabancılar şubesine giderek, konsolosluğun verdiği orijinal evraklar ile Bulgar kimlik kartı olan Liçna Karta için başvuruda bulunabilir.


GAYRİMENKUL ALIMI VE OTURMA İZNİ İLE İLGİLİ PROSEDÜRLER. Beş Adımda Prosedür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder