12 Nisan 2018 Perşembe

Avustralya kalifiye meslekler listesi 2019

Avustralya ’ya gelmek ister misiniz? KALİFİYE MESLEK LİSTESİ. Sosyal Güvenlik Ataşeliği ile irtibat kurmalıdırlar. Meslek Listesi, Göçmenlik ve Sınır Güvenliği Departmanı tarafından her yıl yenilenerek, Temmuz tarihinden itibaren yürürlüğe girmektedir.


Programların Temmuz ayı sonuna kadar açılması planlanıyor (tarih onaylanacak). Bu programın temelinde de Kalifiye İş Kolları Listesi (Skilled Occupations List (SOL)) var. Kanada göçmenlik başvurusu gerçekleştirecek bireylerin merak ettiği konulardan biriside meslek gruplarıdır. Nitelikli ( Kalifiye ) Göçmenlik sisteminde mesleğinizin ihtiyaç duyulan meslekler listelerinde olup olmamasına göre başvuru yapabilirsiniz.


Göçmenlik başvurusu yapacağınız ülkenin dilini biliyor olmanız istenecektir. AVUSTRALYA ’YA GÖÇ ETMEK Mİ İSTİYORSUNUZ ? N KOLLARINA GÖRE TAVAN SAYILAR AÇIKLANDI MELBOURNE — İçişleri Bakanlığına göre, tavan sayılar, kalifiye göçmenlik programının birkaç iş. Ama yine de bu sistemleri kurmak, bakımını yapmak ve onarmak için kalifiye insanlara ihtiyacımız var.


Avustralya kalifiye meslekler listesi 2019

D BASKI TEKNİSYENİ Endüstriyel tasarımcılar, biyomedikal mühendisleri ve diğer insanlar araçlar, gıda, giyim, günlük ev eşyaları, tıbbi implantlar ve havacılık, otomotiv ve elektronik bileşenler gibi şeylerin isteğe bağlı 3D üretimini yapmaya başladılar bile. Almanya’da Yeni Göç Yasası onaylanmıştı.


Söz konusu alanlarda çalışabildiğinizi ve uzmanlığınız olduğunu belgelemeniz gerekiyor. Bazı mesleklerin Türkiye’de tam karşılığı yok, bunun için denklik süreci gerekiyor. Meslekler Türkçe’ye çevrildiğinde liste daha uzun. Kalifiye Göçmenlik Programı’na başvuruda bulunacak kişinin aşağıdaki temel kritere sahip olması gerekmektedir: 1)Belirlenen BARAJ PUAN seviyesini yakalamak.


Dil Seviyesi’ne sahip olmak. Aslında temel fark vizenin puan toplama tabanlı olması ve vizeye direkt başvuru yapamıyor olmamız.


Bu arada sadece mühendis değil, aşçı, kaportacı gibi farklı dallarda ihtiyaç listesi açıklanıyor. Her altı ayda bir değişebilen bir liste bu ancak bu yoldan başvuru yaparken sizden İngilizce sınav puanı isteniyor ve dolayısıyla çok iyi İngilizce bilmenizi bekliyorlar. Federal hükümet, Sydney, Melbourne ve Brisbane’da nüfus sorununu çözme adına bu hafta yeni bölgesel vizeleri duyurdu.


Avustralya kalifiye meslekler listesi 2019

Yeni vizelerde aranan meslekler arasında keçi yetiştiricilerinden pilotlara, arkeologlardan hemşirelere ve marangozlara kadar çok fazla sayıda meslek bulunuyor, tam listeyi aşağıda bulabilirsiniz. Current Visa Changes to Australia with the new Streamline Processing.


Brightannica Australia -Student agency in Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane and Adelaide. Yurtdışında en popüler meslekler yabancı ülkelerde çalışmak isteyen herkesin merak ettiği bir durumdur. Yurt dışında en popüler meslekler ülkelerin sosyolojik ve ekonomik yapısına göre değişebiliyor. Kimi ülkelerde tıp doktoru açığı varken kimilerinde ara.


Alınacak kişi sayısı 1. Alanlarda çalışabildiğinizi ve uzmanlığınız olduğunu belgelemeniz gerekiyor. Ama orada kendi mesleğinizi yapabilmek için 1. Kanada başvurusu daha hızlı bir şekilde sonuçlandırılacak küresel üstün kalifiye yabancı işçi programının (Global Talent Stream -GTS) detaylarını kamuoyuyla paylaştı.


Piyasa Analiz Raporu Açıklandı. Bunu şöyle düşünebilirsiniz, eğer bu ülkede tam zamanlı ve belli bir rakam üzerinde gelire sahip iş bulabiliyorsanız burada kalma şansınız var demektir.


Avustralya kalifiye meslekler listesi 2019

Bu liste her yıl temmuz ayında gözden geçirilip güncellenmektedir. FIFA Kadınlar Dünya Kupası sekizinci baskısını FIFA Kadınlar Dünya Kupası, dört yıllık uluslararası futbol itiraz şampiyonada bayanlar milli takımların üyesi derneklerini temsilen FIFA.


Nitekim, kalifiye profesyonellere olan talep arzdan daha yüksek olduğu için, şirketler kendilerini en iyi ve en parlak olanı elde etmek için rekabet halinde buluyorlar. Bir İK yöneticisi için, işe alım süreci oldukça zaman alıcı olabilir ve stratejik planlama, personel gelişimi ve çalışanların elde tutulması gibi diğer görev ve sorumluluklardan uzaklaştırılabilir.


Hop seni alıyorlar o şehre gönderiyorlar ve artık o şehirde yaşamaya başlıyorsun. Güneydoğu Asya, Afrika ve Doğu Akdeniz bölgelerinde, kadınlarda obezite erkeklerde obezitenin neredeyse iki katı kadardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder