20 Nisan 2018 Cuma

Bulgaristan d vizesi sorgulama

Başvurunuzun durumunu sorgulama işlemini çağrı merkezlerimizi arayıp istediğiniz zaman yetkililerimize yaptırabilirsiniz. Kendim çifte vatandaşım. Eşim türk vatandaşı. Bursa bulgaristan konsoloslugundan yaptık basvurumuzu.


Verdiğiniz linklerde hiçbir bilgi bulunmuyor.

Cıkıp cıkmadıgını nereden öğrenebiliriz telefon numarası herhangi birşey varmı acaba. Başvuru sahipleri bu uzun süreci iyi planlamalı ve gerekli koşulları eksiksiz bir şekilde yerine getirmelidir.


Bu süreç işteki durumunuzu etkilemeyecektir. Gönderdiğiniz evraklarla birlikte. Avrupa Birliği ülkesi olmasına rağmen henüz Schengen işbirliğine dahil olmamıştır.


Randevunuzu alabilirsiniz. Tüm bu durumlar nedeniyle.

Dünya ülkelerine, tüm sınır kapılarında geçerlidir. Sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Oldukça ekonomik olması nedeni işe Türkiye Cumhuriyetinden sıklıkla buraya turistik amaçlı seyahatler gerçekleşebilmektedir.


Aynı zamanda ekonomik olması nedeni ile ve Türkiye. Gereken belgeler kendi işini kuracaklar için ve bir şirkette çalışacaklar için farklı olabilmektedir ama hazırlayacağınız her belge aslında D tipi vize almak için hazırlanmış olacaktır. Sitemizde yer alan bilgi başvurusunu firmamız ile yapanlar için geçerlidir. Belgeleri buradan görebilirsiniz.


Check the status of your visa application. Bu amaç doğrultusunda hazırlamış olduğu evrakları konsolosluk birimine sunarak başvurusunu tamamlamış olur.


Yapılan kısa süreli başvurular yaklaşık iş günü içinde sonuçlanır. Ancak sunulan evraklara göre işlem süresi uzayıp kısalabilir. Sizler de vize onayı alma oranınızı artıracak olan adımları hızla.


Fakat süresi bittiği için giriş yapamıyoruz. Oturma iznini uzattık yeni kartı şu anda bulgaristan göç idaresinde. Gidip onu almamız gerekiyor.

Bize acil C tipi turistik vize gerekiyor. Lütfen gerekli evrakları bize bilgi verirseniz çok mutlu oluruz.


Eğer siz isterseniz, kendi taşıtınız için Türkiye’deki kasko poliçenize yurt dışı teminatı ekletebiliyorsunuz. Oturum izni tamamlandıktan sonra 3. Ancak bunun için gerekli olan prosedürleri yerine getirmeniz gerekmektedir. Bu vize uzun vadeli kalış ve yerleşim vizesi olarak da adlandırılmaktadır.


Bulgaristan D vizesi almak için lazım olan evrakların en güncel listesi. Vize için başvuran kişilerin bu kategori için başvuruda bulunduklarını gösteren belgeleri gerekli kuruma ibraz etmesi. Emekli oturum vizesine başvuruda bulunabilmeniz için yukarıda belirtilen evraklar noter tarafından “aslı gibidir” şeklinde tasdik edilmelidir.


Bu durumda göçmen kişi d vize (oturum vizesi ) alarak ilgili ülkede ikamet süresini doldurur. Süresiz oturma izninin 3.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder