20 Nisan 2018 Cuma

Avustralya yatırımcı vizesi

Başvuracağınız vize türüne göre her bir eyaletin sponsorluk kriterleri farklılık gösterebilir. Yukarıda bahsedilen Ön Değerlendirme hizmetimizde eyalet sponsorlukları detaylı olarak anlatılır. Avustralya’da yeni veya mevcut bir işletmeyi yönetmenizi sağlar. Avusturya yatırımcı vizesi almak için ne yapmak gerekir ? E vizesi sahiplerinin eşleri ABD’de çalışma iznine başvurabilir.


Aile bireyi olarak başvuru yapmak için öncelikle her başvuru sahibi için DS-1vize başvuru formunu doldurunuz. Adana, Antalya, Ankara, İstanbul, İzmir, Denizli, Eskişehir, Bursa eğitim danışmanları aracılığıyla yapılır. Saldırganlığı kıracak bölgesel ve küresel güvenlik çevreleri oluşturmak. Bu vizeyi almak, şartlardan anlaşılacağı üzere biraz uzun, maliyetli ve yorucu bir süreç.


Amerika’da yasal oturum veren ve. Fon ya da varlıkları milyon Yeni Zelanda Doları olan deneyimli iş adamları Yeni Zelanda yatırımcı vizesi ile oturum izni ve nihayetinde Yeni Zelanda vatandaşlığı alabilirler. Başvuruda bulunmadan önce iş deneyimlerinizi, yatırım ve yerleşim fonlarınızı kanıtlamanız gerekebilir.


Yapılması düşünülen değişikliğe göre bu yatırım miktarının yüzde oranına denk gelen milyon dolarlık kısmının ilk aşamalarda yatırılması gerekiyor. Yoğunluklu olarak çalıştığımız vizeler UK - USA - AVUSTRALYA - KANADA - SCHENGEN (Malta, Fransa, İtalya, Almanya, Yunanistan, İspanya) - G. Afrika ve diğer ülkelerdir.


Hizmet sektöründe uzmanlık alanınız varsa örneğin aşçılık, barmenlik ve baristalık gibi işler yapabilirseniz iş bulmanız hiç de zor olmayacaktır. Başvuru yapacak kişinin seyahatinin amacını, seyahatinin masraflarını karşılayacak maddi durumunu, maddi kaynağının ispatını ve seyahati sonrasında Türkiye’ye geri dönmesini gerektiren nedenlerin olduğunu kanıtlayacak belgeleri hazırlaması gerekmektedir.


Tier yatırımcı, girişimci vizesi hakkında ayrıntılı bilgiler. Bunun sebebi, bu vizenin yıllık menşe ülke başına sadece yedi yüz ile sınırlı olmasıdır.


Avustralya yatırımcı vizesi

Vizesi Tier Öğrenci Vizesi. Kendine has yapısı ve dört yanının denizle kaplı küçük bir kıta olması sebebiyle doğal güzellikleri bakımından oldukça fazla turist çekmektedir. Kaplan International Languages okullarında eğitim almak için başvururken aynı zamanda vize başvurusu yapmanız da gerekecek. Ancak turist vizesine sahipseniz ve haftadan daha az süre ile eğitim alacaksanız ya da Working Holiday vizesi sahibiyseniz ayrıca öğrenci vizesine.


Bu nedenle konsolosluklarının resmi sitelerinde yer alan belgelerin her birinin belirtildiği şekilde hazırlanması ve tarih geldiğinde ibraz edilmesi gerekmektedir. Sep En kolay avustralya vizesi işlemleri için tek yapmanız gereken sitemizde sizler için hazırlamış olduğumuz avustralya vize başvuru evraklarını tarafımıza ulaştırmak olacaktır.


Kolay ve hızlı vize başvuruları için doğru adrestesiniz. Batılı ülkeler ise yanlarında belli miktarda para getiren bu kişilere vize vermekte kolaylık sağlıyor.


Ayrıca daha önce Türk vatandaşı olarak başvurduğumuz işlerde çalışma vizesi için sponsorluk almak uzun soluklu bir çaba gerektirdiğinden iş verenler için öncelikli değildik. Burada uluslararası bir şirkete girip onlar vasıtasıyla yurt dışı ofislerine iyi bir pozisyonda çalışmaya gönderilmeyi beklemek, deveye hendek atlamaktı.


Bu sayede hem kendinizi, hem de ailenizi geçindireceğinize dair ikna edici belgeleri sunmanız istenmektedir. Dilekçe ( işyerinizin antetli kağıdına şirket yetkilisi tarafından imzalı kaşeli olmalıdır.) 2. Pasaport avustralya vize işlemleri, avustralya vize işlemleri izmir, avustralya vizesi danışmanlık izmir, avustralya vize başvurusu, avustralya vizesi başvuru formu, avustralya vizesi gerekli evraklar, avustralya seyahat sigortası, avustralya vize prosedürleri, avustralya konsolosluğu vize, avustralya vizesi için tercüme, avustralya evlilik vizesi, avustralya yerleşim vizesi.


Avustralya yatırımcı vizesi

ABD Temsilciler Meclisi, bazı ülke vatandaşlarına uygulanan vize muafiyetinin kısıtlanmasına yönelik tasarıyı kabul etti. Yurtdışında iş kurmak için yatırımcı vizesi almanız gerekiyor.


Avustralya yatırımcı vizesi

Bunu almak içinde milyon liralar düzeyinde para transferi yapmanızı iş kuracağınız ülke şart koşar. Ama tek bir istisnayla. Ankara Anlaşması vizesi AB ülkelerinde iş kurmak isteyen Türk vatandaşlarından sermaye istenemez der! Hayır yanlış okumadınız.


Geniş açıklamalar içerir. Business Innovation and Investment Visa’ diye adlandırılan ‘İşletme Sahipleri ve Yatırımcı Vizeleri’ daimi ikamete geçiş imkanını da sağlar (Subclass 888).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder