20 Nisan 2018 Cuma

Ankara rusya konsolosluğu pasaport İşlemleri

Tasdik işlemi için noter onaylı tercüme, pasaportun aslı ve fotokipisi sunulmalıdır. Başvuru sahibinin talep ettiği vize türüne göre vize başvurusu ekseriyetle 4. Kullanıcılar için bilgi amaçlı olarak sunulmuştur. Rus pasaport işlemleri adına randevu alacak şahısların.


RUSYA FEDERASYONU ANTALYA BAŞKONSOLOSLUĞU.

Sayın Ziyaretçilerimiz! Rusya vizesine şahsen başvuru. Vize merkezi tarafından sizin adınıza yapılacak başvuru sonrasında konsolosluk sizden ek evrak veya bilgi isteyebilir, telefon aracılığı ile veya yüz yüze mülakat yapma gereği hissedebilir.


Bu durumda vize başvurunuzun sonuçlanma süresi. Finlandiya vize başvurusu, aracı. Belarus Ankara Vize Başvuru Saatleri: 09. Pasaport İade Saatleri: 16. Evrak iade saatleri: 16.

Sizlere haber verdikten sonra başvuru yaptığınız merkezimizden evraklarınızı alabilirsiniz. Makedonya vatandaşları ay içerisindeki günlük. Diplomatik (Siyah) pasaport sahipleri güne kadar ki seyahatlerinde vizeden muaftır.


Umuma Mahsus (Bordo) sahipleri vize almak zorundadırlar. Konsolosluk gerek gördüğü takdirde. Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu ve Hollanda Ankara Büyükelçiliği, Hollanda’yı temsil eden ve Hollanda vatandaşlarının haklarını koruyan iki diplomatik kurumdur.


Bordo pasaport kullanan kişiler, Norveç Büyükelçiliği Ankara tarafından belirtilen evrakların tamamını eksiksiz olarak teslim etmek ile yükümlüdürler. Aksi takdirde yapılan vize başvuruları değerlendirilmeye alınmamaktadır ve dolayısıyla direkt olarak reddedilmektedir. Bu nedenle her belgenin talep edildiği şekilde hazırlanması ve teslim edilmesi gerekmektedir. Arayın hemen vizenizi alalım.


Ancak Ankara içerisinde yer alan yetkili makamlar, sadece Ankara ve çevre illerden gelen vize başvurularını kabul etmektedir. Bu nedenle vize başvurusunda bulunacak olan kişilerin, yer aldıkları ile göre hareket etmesi gerekir. Her bölgenin kendine özgü işlemleri nedeniyle değerlendirme ve sonuç alma süreleri de farklılık gösterebilir.


Dünya Savaşı esnasında bir hayli gergin iken, Cumhuriyet tarihi sonrası ve son yıllarda yaşanan gelişmeler doğrultusunda normalleşmeye başladı. Yeşil pasaport, hizmet pasaportu ya da diplomatik pasaport sahibi olan bireyler ise aylık süre içinde toplam günü geçmemek şartıyla Bulgaristan’aa vize almadan seyahat edebilirler.


Bunun dışında çok girişli ve geçerli schengen vizesi, Romanya vizesi ve Hırvatistan vizesi olan bireyler transit geçiş hakkı yönetmeliğince Bulgaristan vizesinden muaf tutulmaktadır. Ancak yaşın altındaki çocuklardan fiziksel olarak parmak izi almak mümkün olmadığı için, hükümet temsilcileri ve siyasi liderlerin resmi ziyaretleri esnasında biometrik işlem yapılmamaktadır.

Türkiye Cumhuriyetinde ikamet eden Çin vatandaşlarının tüm konsolosluk işlemlerini ve Çin’e seyahat gerçekleştirecek olan Türk vatandaşlarının vize süreçlerini yürüten Çin konsolosluğu, Türkiye ve Çin Halk Cumhuriyetinin resmi ve hafta sonu tatilleri haricinde hizmet vermektedir. Kurumsal bir anlayışla, yetkili birimlerle iş birliği içerisinde konsoloslukların belirlediği çerçevede.


Andorra vizesi için gerekli evraklar ın güncel tarihli olmasına dikkat edilmelidir. Die Deutsche Botschaft in Ankara befindet sich auf dem Atatürk-Boulevard im Botschaftsviertel der Stadt zwischen der US-Vertretung und der italienischen Botschaft.


In dem ehemaligen Botschaftsgebäude in. Litvanya vize başvuruları hakkında karar verme yetkisi ise Litvanya Büyükelçiliği Ankara sorumluluğundadır. Yeşil pasaport, Diplomatik pasaport (kırmızı) ve Hizmet pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ise yıl içerisinde günü geçmeme koşulu ile Litvanya vizesi almalarına gerek bulunmamaktadır.


Pazartesi – Cuma, 08. Bunların dışında başka. Danimarka konsolosluğu hakkında turistik, ticari, eğitim ve ziyaret vizesi, gerekli evraklar, randevu, vize ücretleri, çalışma saatleri, iletişim bilgileri.


Moldova’ya seyahat edecek olan vatandaşlarımızın tatil programlarını hazırlamadan önce Moldova Ankara Büyükelçiliği Ankara resmi tatil programını gözden geçirmelerinde fayda vardır. Bu evrakların dışında konsolosluk uygun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder