25 Nisan 2018 Çarşamba

Ankara danimarka konsolosluğu

Ankara ve çevresindeki illerde ikamet eden T. Danimarka vize işlemlerinden. Belirlenen gün ve saat üzerinden randevuya geç kalınmadan tüm evraklar dosyalanmış olarak götürülmelidir. Herhangi bir sebepten eğer geç. Tek istisna geçerli bir vizeye sahip ve giriş için önemli bir amacı olan yabancı yolculardır.


Bunun yanında Diplomatik Pasaport, Hizmet Pasaportu ve Hususi Pasaport sahiplerinin günü aşmayan ziyaretlerinde söz konusu ülke vize talep etmemektedir.

Lütfen unutmayın, kapıdan giren başvuru sahipleri. Long Vize Turizm vize için gereken evraklarını başvuru merkezlerine teslim etmekte yetkili firmalardan birisidir.


Vize başvuru işlemlerinin karara bağlanacağı merciler bu iki dış temsilciliktir. Bugün orada Almanya Başkonsolosluğu ve Alman Arkeoloji Enstitüsü bulunmaktadır. DANİMARKA KONSOLOSLUĞU.


Görev Bölgesi: İzmir, Manisa, Usak, Muğla, Aydın. Adres ve İletişim Bilgileri. Bu doğrultuda iş toplantıları, firma ürünlerini. Türkiye Cumhuriyeti.

Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) Pasaport hamilleri ise, 1gün içinde günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır. Büyükelçilik, iki ülke arasındaki ticari faaliyetleri iyileştirmek, kültürel etkileşimi arttırmak için faaliyetlerini sürdürmekte, diplomatik olarak köprü görevini üstlenmektedir.


Schengen vizesine ilk kez başvuru yapan vatandaşlarımız bir defaya mahsus olmak üzere parmak izi vermek durumundadır. Yetkili firmamız bu işlem için randevu alacak, ekibimizden bir. Tüm diğer konsolosluk soruları için generalkon.


Embassy of India Ankara. Biyometri (parmak izi) İşlemi İzlanda’ya seyahat etmeyi planlayan kişiler, vize işlemleri sırasında Vize Bilgi Sistemi (Visa Information System-VIS) aracılığı ile parmak izi taraması yaptırmak zorundadır.


Pazartesi - Cuma : 08. Ancak her iki temsilcilik de istisnai durumlar dışında direkt başvuru kabul etmemektedir.


Odalardaki ücretsiz kablosuz internet erişimi ve geniş çalışma alanından faydalanabilirsiniz. Panoramik manzaranın keyfini çıkabileceğiniz. Mecidiyeköy Mahallesi Büyükdere Cad.


Konsolosluk sektöründeki iş ilanları başvurularınızı bekliyor! Finlandiya vize başvurusu, aracı. Sektörün öne çıkan firmalarında hızla yerinizi almak için hemen kariyer. Diplomatik, Hususi ve Hizmet resmi pasaport sahiplerinin İzlanda’ya seyahatlerinde vize almalarına gerek yoktur.


Umuma Mahsus (Bordo) pasaport. Tüm vize türlerinde danışmanlık hizmeti almak için ofislerimize başvurabilirsiniz ya da iletişim numaralarımızdan bizi.

Vize İşlemlerini Takip Ettiğimiz Ülkeler. Buna karşın bu anlaşma kapsamında yalnızca İngiltere’de iş kurabilmek. Ana Sayfa ¦ Hizmet Sektörü ¦ Uluslararası Mümessillik ve Temsilcilikler ¦ ANKARA ¦ ÇANKAYA BU FORM SADECE HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ İÇİNDİR.


KAYET VEYA MESAJ FORMU DEĞİLDİR! Almanya vizesi için yapılan başvurular ile iş günü arasında sonuçlanmaktadır. Atatürk Bulvarı No 154.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder