27 Aralık 2017 Çarşamba

Keskin nişancı göz testi

Nisan,19:tarihinde eklendi, Mayıs,15:tarihinde güncellendi dk okuma süresi Abone ol. Mustafa İyitütüncü. Merhaba Arkadaşlar videoma hoşgeldiniz. Sizlerde dakikada keskin nişancı.


Bu defa da sizler için eğlenceli göz testi oyunu hazırladık.

Eskiden insanlar, gece gökyüzüne çıplak gözle bakıp Büyük Ayı Takımyıldızı’nı bulabilen gözlerin sağlam olduğuna inanırlarmış. Biz de buna benzer bir yolla aşağıdaki sorulara göz atıp gözlerinin ne kadar sağlam olduğunu test etmeni istiyoruz. Türk yapımı keskin nişancı silahı olan Bora-1 km mesafeden, tenis topu büyüklüğündeki bir daireyi hiç sapma olmadan, sürekli ve istikrarlı bir şekilde vurabiliyor.


Efe Çağlayan Onedio Editör ü. Bu testte ne kadar keskin görüşlü olduğunu ölçüyoruz! Next Next post: En İyi Zeka Soruları: Beyninizi Zorlayacak Testler. Bugün En Çok Okunanlar.

Gözlerine güveniyorsan testi çöz! Oyunda onlara asla göz açtırmadan yardım çağırmalarına izin vermeden uzaktan ne kadar askerleri var ise onları tek tek indirin.


Oyunumuz yüklendikten hemen sonra NEW GAME tonuna basın ve ardından haritalar kısmı. Sonraki yıllarda peyderpey yıllık 2ile 6adet üretim miktarıyla Jandarma Genel Komutanlığına bin civarında teslimat yaptık” ifadelerini kullandı. Diğer videolarımızdan anında haberdar olmak için kanalımıza abone olup bildirim çanını açabilirsiniz. Destek için videomuzu beğenmeyi de unutmayın.


Kendinize iyi bakın. Blackberry geçti, fena da değildi hani. Yerli nişancı tüfeklerimizde piyade tüfeği elçiği görmekten bunalmış birisi olarak “OH BE SONUNDA” diye bir tepki verdim.


Ergo Tactical Deluxe modeli keskin nişancı silahları için özeldir ve tetik çekme sırasındaki vücut mekanikleri göz önünde bulundurularak üretilmiş bir elçik modelidir. Buna ek olarak tüfekte.


Veterinlik yapmaya ne dersin ? Kullanmaya başlamadan önce, keskin nişancı tüfeklerini bulmanız gerekiyor. Bunlar oldukça nadir silahlar ancak onları adanın belirli bölgelerinde bulma ihtimaliniz daha yüksek.


Aşağıdaki görsele bir göz atın: Bu görseldeki kırmızı daireler, keskin nişancı tüfeği bulma ihtimalinizin en yüksek olduğu yerleri gösteriyor. Ermenistan Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada gece saatlerinde sınırda “düşman tarafından gelen keskin nişancı ateşiyle” bir askerinin öldüğünü duyurdu.

Azerbaycan ise Ermenistan’ı son saatte ateşkesi defalarca ihlal etmek ve “yüksek kalibreli makineli silah ve dürbünlü tüfekler” kullanmakla suçladı. Ancak Finlerde, Rusların sahip olmadığı bir şey vardı: Küçük bir çiftlik sahibi, eski çiftçi yeni keskin nişancı Simo Hayha. Goz Alan Testi Haberleri Göz Tansiyonu (Glokom) ve Tedavisi Göz tansiyonu nedir, belirtileri nelerdir ve nasıl tedavi edilir?


Bu içeriğimizde göz tansiyonu hakkında bilinmesi gerekenleri ve en çok merak edilenleri bir araya getirdik. Bu savaşta usta bir tüfekçinin neler başarabileceği gözler önüne serilmişti: Fin Simo Hayha yüz günden daha kısa zamanda 5kişiyi öldürmüştü.


SSCB'nin Afganistan işgalinde mücahitlere de verilen silah 7metre menzile sahiptir. D Sniper Oyunu ile nöbet kulesinden zorlu bir arazide düşmanlarınızı tespit etmeli ve keskin nişancı silahınızla düşmanlarınızı vurarak etkisiz hale getirmelisiniz.


Play butonuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. Keskin Nişancılar Kısa Özet. Etrafında dönerek farenizin sağ tuşuna basarak dürbüne geçerek düşmanlarınızı tespit etmelisiniz.


Nişan aldıktan sonra farenizin sol tuşuna basarak ateş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder