27 Aralık 2017 Çarşamba

Almanya ulusal vize takip

Genelde günlük, bazı durumlarda ise yıllık bir süre için verilir. Ulusal Vize Adımları. Bu evraklar üst menüde “ Vize İşlemleri” bölümü içinde bulunmaktadır. Almanya Vize Takip Formu nedir ve nasıl doldurulur?


DATA – Vize Başvurusu için Randevu Almak. Bu sitede randevu almak için gereken bilgiler mevcut.

Ben randevuyu telefon görüşmesi aracılığı ile almayı tercih. Kişilerin durumuna göre talep edilen evraklar aşağıdaki gibidir.


Değerli Ziyaretçimiz, Vize Takip Formunun çıktısını aldıktan ve imzaladıktan sonra, vize evraklarınızla birlikte Vize Merkezi şubemize kargo ile gönderebilir veya elden teslim edebilirsiniz. Vizenin sıkıcı ve maalesef uzun evrak listesine şuradan ulaşabilirsiniz. Biz bu listedeki önemli evrakları nasıl almanız gerektiğini, kritik noktaları ve bizim tecrübemizden sonra “aman siz böyle yapmayın”ları anlatacağız.


Formun doldurulmasına özen gösterilmeli, herhangi bir eksik kısım bırakılmamlıdır. Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır. ALMANYA ULUSAL VİZESİ.


Schengen Vizesi için başvuru yapılması zorunludur.

Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Bu işlemleri bazı takipçilerimiz sayesinde. YAZAMIYORSANIZ TÜRKÇE OLARAK BİZE GÖNDERİNİZ. EKTEKİ ÖRNEK İNGİLİZCEDİR.


NTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK - İNTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Konuyu fazla uzatmadan hemen detaylara gelelim!


Evraklarınız Almanca veya çevirileri olmalı (İngilizce ise gerek olmamaktadır) ve gerektiği taktirde sizden ekstra evrak istenebileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Aşağıdaki adımları takip ederek vize başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. C Tipi Vize Türleri güne kadar olan başvuru türleridir. D Tipi Vize Türleri İse Günü aşan ulusal vize olarak.


Konsolosluğa kısmındaki bilgiler Gümüşsuyu Alman Konsolosluğu için geçerlidir. Geldik üçüncü seçeneğe.


Eğer bahsettiğimiz ilk iki seçenek size uymuyorsa üçüncü seçeneğiniz, maddi durumunuzu kanıtlamak için, bir Alman bankasında ‘bloke hesap’ açmak. Bir süre yazamamıştım çünkü laptopumun kapagı filan kırıldı gider ayak hafta alamadım.


Sonra da ben üşendim açıkcası :DD Neyse. Vize, 1’inci fıkranın 2’nci cümlesinde belirtilen sartların yerine getirilmesi kaydıyla sözkonusu aylık süre içersinde ay daha uzatılabilir. Bununla da kalmamış bir çok ülke uçuşları iptal etmiş ve ülkeler arasında iletişim kopmuştur.


Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) Pasaport hamilleri ise 1gün içinde günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır. Vizeniz, Almanya’ya giriş yasağı ve uçuş bağlantılarının iptali nedeniyle kullanılamadı.

Evrak listesini düzenledikten sonra,ilgili konsolosluktan randevu alacaksınız ve randevu tarihinde,saatinde konsolosluk binasında olacaksınız. Randevu saatine geç kalmanız durumunda,randevunuzu iptal edebilir ve dosyanızı almaya bilirler,bu konuda özenli davranmanızı tavsiye ederim.


Vize Vizyon vize başvuru işlemlerinizde size prosedür, randevu alımı, gerekli evrak bilgisi, online veya birebir evrak kontrolü, ihtiyaç halinde yetkisi olan firmalar aracılığı ile seyahat sağlık sigortası, otel ve uçak rezervasyonu ve vize sürecinin takibi noktasında olarak hizmet vermektir. Bu iki kişinin, vize sürecine girdiklerinde izleyecekleri yol ise birbirlerinden oldukça farklıdır.


Gerekli evrakları kargo veya şahsen ulaştırmanız halinde en geç gün sonra işlemler başlamaktadır. Merhabalar bende almanyda evlendim ve hala almanyadayim su an icin benim durum soyle gelisti.


Ben aylik multi turist vizesi aldim bu 2. Gelisim tani almanyaya neyse evlendik ve vizem bitmeden tekrar vize basrusunda bulunduk benim vizemi gunluk vizeye cevirdiler ve benimde aim yok su an haril haril kurs ariyorum insaallah kurs bulupda aimi burda alirsam isimde hazir is yerinden kagitda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder