31 Ekim 2017 Salı

Kargo takip ptt

Uyarı: Bu sayfada görüntülenecek sonuçlar bilgi amaçlıdır. Bu hizmeti kullanarak, kayıtlı yurtiçi ve yurtdışı gönderilerin durumunu takip edebilirsiniz. PTT Posta kargolarınız için gerekli tüm takip bilgisini tek bir sayfada size sağlıyor. Tek yapmanız gereken, kargonuzu görmek için normal CRM e-mail özelliğine kaydolmak.


PTT kargo takibi yapmak için takip koduna ihtiyacınız olacaktır. PTT yurtdışı kargo takip için gerekene ilk ve en önemli bilgi, kargo takip numarası ya da barkod numarası. Bu numaranın kargonuzu teslim etme aşamasında size verilmesi gerekiyor.


Kargo takip ptt

Eğer herhangi bir durumda bu numara verilmezse PTT yurtdışı takip yapmanız mümkün olmayacaktır. Günümüzde de en çok tercih edilen kargo firmalarından biri olan PTT ’nin teknolojik gelişmeleri kendi bünyesinde de kullanıyor olması bu tür sorgulama işlemlerini kolaylaştırmıştır.


Alıcıya belli bir para karşılığı teslim alma ve tahsil edilen paranın göndericiye iletilmesi şart şartıyla şartına verilecek olanlardan bazıları gönderiliyor ‘Ödeme şartlı özel hizmet’, bu ek hizmet içeren gönderilere ise ‘Ödeme şartlı siparişeri’ denir. Oriflame kargo takip sayfamızdan Yurtiçi kargo, Aras kargo ve PTT kargolarınızın takibini kolayca yapabilirsiniz.


Yurtdışı kargo takip işlemlerinizi buradan yapabilirsiniz. PTT KARGO yurtiçi kargo hizmetinin yanı sıra yurt dışı kargo hizmeti de vermektedir. Ama birçok kargo firması bu konuda telefondan yardımcı oluyor. Bu takip numarası kargo gönderisinden hemen sonra tarafınıza SMS veya mail yöntemiyle iletilir.


Eğer kargo takip numaranızı kaybettiyseniz isimden, cep telefonu veya tc kimlik bilgileriniz ile de kargonuzun durumunu. PTT çağrı merkezini aradıktan, T. Talep üzerine, sistemde kayıtlı cep. Hafta içi : 08:- 18:Hafta sonu Cumartesi : 08:- 15:Pazar : Kapalı Bu saatler genel iletişim ve hizmet saatleridir.


Express ve Vip Kargolar. Takip no ile PTT yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizi birkaç saniye içerisinde sorgulayabilirsiniz. Aynız zaman da PTT. Kargo takip başvurusu oluşturulabilir.


YASAL UYARI: KargoTakipEt. PTT kargosunun nerede olduğunu öğrenme yollarından bir tanesi çağrı merkezidir. PTT ’nin müşteri hizmetleri numarasının aranması ile kargonun durumu hakkında bilgi alınabilir. Bu yöntem ile sorgulama yapılabilmesi için de yine barkod numarasının.


Kargo takip ptt

Bir kere sorguladığınız takip kodunu hafızaya alıyor. Tekrar tekrar takip kodu yazmadan kargo durumunu görebiliyorsunuz.


Arıkan liderliğinde ve Arıkanlı Holding çatısı altında, Türkiye’deki ilk Türk kargo markası olarak kurulmuştur. Türkiyedeki tüm kargo firmaların adres telefon, ulaşım. Kargoya verdiğiniz gönderinizi tam zamanında yetiştirebilmek ve bu yetiştirme sürecinde, kargonuzu istediğin zaman ve istediğiniz yerde takip edebilmenizi sağlayan kargo takip sistemi bütün firmalar tarafından.


Yurt dışı ya da yurt içinden yönlendirilen mektup, posta, tebligat, kayıtlı e-posta, telgraf, ihtarname, pul ve filateli işlemlerinizi rahatça tamamlayabilirsiniz. PTT üzerinden kargo takibi yapmak istiyorsanız kargo barkodunuz hakkında bilgi sahibi olmalısınız.


Kargo takip ptt

Yazımızda sizlere PTT kargolarınızın takibini en sağlıklı ne şekilde yapabileceğinizden bahsedeceğiz. Tüm Türkiye’de hizmet vermektedir. Kargoları ücretlendirirken uzaklığa göre ücret sunmadıkları için, alanında en ucuza hizmet veren firmalardandır.


Uluslararası kargo gönderimlerinizin durumunu öğrenebilmeniz için sunulan PTT yurt dışı kargo takip hizmetleri, yurt içi gönderi takip sisteminde olduğu gibi kargo takip numarası ile gerçekleştirilmektedir. Gönderi barkod numarası da denilen kargo takip numarası, online PTT yurtdışı takip sisteminde ilgili yere girilerek kargo takip işlemi kolayca yapılabilmektedir.


Gerekli takip numarasını yazarak aratmanız mümkündür. Yurtdışından alınan bazı ürünleri PTT teslim ediyor olsa da birçok firma kayıtsız kullanıcı olarak nitelendirilebiliyor. Bunun için sorgu numarasını bilmeniz gereklidir.


Bu nedenle PTT sayfasında bunu göremeyebiliyorsunuz. Fakat takip numarasını bilmiyor veya kaybettiyseniz, aşağıdaki adımları uygulayarak da sorgulama yaptırabilirsiniz. Herhangi bir nedenden ötürü barkod numarası ile takip yapılamıyor ise isimle takip işlemi yapılır. PttAVM Türkiye’nin en güvenilir e-Ticaret platformu olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen ePttAVM.


PTT güvencesini de alarak bugün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder