24 Ekim 2017 Salı

Kanada vize başvuru formu

Böylelikle bu bilgilerle profesyonel ekibimiz orijinal form kılavuzunu yolcuları adına eksiksiz oluşturacaktır. Kanada Öğrenci Vizesi Nasıl Alınır? Maksimum haftalık süre sonunda. Size uygun olan vize tipi ve vize ücreti gibi detayları profesyonel vize.


Herkese yeniden merhaba!

Ayrıca, vize başvuru formu ile beraber verilen diğer belgelerin de. Aile bilgi formu sunulacağı için alınan nüfus kayıt örneklerinin tam vukuatlı nüfus kayıt örneği olmasında fayda vardır.


Dilekçenize gideceğiniz ülke vizesi ve. Necip OĞUZ 3views. Vize türü fark etmeksizin kişilerin başvuru.


Bunun yerine hazırlanan başvuru formu ve evrakları göz önünde bulundurarak değerlendirme yapmaktadır. Mutlaka göz atmanızı. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği.

Otel ve uçak rezervasyonlarınız. Nüfus Cüzdanı fotokopisi. Profesyonel bir vize danışmanımız ilgilendiğiniz ülke için vize başvurunuz hakkında eksiksiz bilgilendirmeyi yaparak, doğru ve hızlı başvuru yapmanız için sizinle ilgilenecektir. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.


Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz 3. Formu indirmek için: 1. Kimlik bilgileriniz, banka dökümünüz, seyahat tarihiniz, gidiş amacınız ve daha da fazlasına bu formda yer verilmektedir.


Search for: Search. Tarafımızdan doldurulmaktadır. Pasaport’un, yıldan daha önce alınmış olmaması ve geçerlilik süresinin seyahat dönüş tarihinden itibaren minimum ay olması gerekmektedir. Seyahatlerinde ) 5. Dosyayı indirmek için: 1. Böylece konsolosluk gerekli görmesi halinde vize başvuru formu ve belgeleri karşılaştırma fırsatını bulacaktır.


Başvuru sahipleri bizim doldurduğumuz vize formu ve gerekli evraklar ile şahsen randevuya gider. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Vize başvuru formu için tıklayınız.

Hızlı İletişim Kurun. Kişi şirket sahibi ise: 1- Orjinal Faaliyet Belgesi fotokopisi (Son aylık) 2- Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi 3- Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi 4- Son tarihli Vergi Levhası.


Vize uzmanlarımız, yapmak istediğiniz seyahatin amacına uygun, güncel evrak listesi konusunda size bilgi maili gönderecektir. Başvurularınız sırasında eksik ya da hatalı evrak nedeniyle vize başvurunuzun reddedilmemesi için başvurularınızı VSF Vize aracılığı ile yapabilirsiniz. Ticari vize almak isteyenler öncelikle vize başvuru formu doldurması gerekmektedir.


Başvuru belgelerinin İngilizce veya Fransızca dili ile doldurulması gerekmektedir. Ardından formun çıktısı alınarak imzalı bir şekilde teslim edilir. En önemli hususlardan biri is güncel iletişim adreslerinin doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulmasıdır.


Varsa daha önce kullandığınız pasaportların asılları. Adet biometrik fotoğraf. Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır.


Aile bilgilerinizin yer aldığı, sizi tanımak amacı ile oluşturulmuş standart kalıpta bir formdur. Yeni sistemde başvuru evraklarınızın online sistemde taratılması gerekmektedir.


Evrakları kendiniz taratmak istemezseniz TLS Contact randevu merkezinde ek ücret karşılığında evraklarınızı taratabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder