24 Ekim 2017 Salı

İsrail in vize İstemediği ülkeler

Acentamız sizin adınıza İsrail vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir. Gerekli belgeler acentamıza ulaştıktan sonra vize başvuru işlemleriniz başlatılacaktır. Kanadanın Vize İstemediği Ülkeler. Yüksek yaşam standardı ve ekonomik şartların yüksekliği gibi sebepler ile, hem yaşamak isteyen kişilerin hem de doğal güzellikleri sebebi ile, gezmek isteyen kişilerin gitmek istediği bir ülkedir.


Ancak Mısır da vize istiyor. Filistin’e vizesiz girişle gün kalabiliyorsunuz. Bu işleri rica ediyorum çok büyütmeyin.


Unutmayın ki, dünyadaki herkes özgür iradesi olduğu müddet, seyahat etme hakkına sahiptir ve dünyanın istediği ülkesine gidebilir. Bu, sizin en doğal hakkınızdır.


Asla hayallerinizden vazgeçmeyin. SRAİL KONSOLOSLUĞU TURİSTİK VİZE ( İŞVEREN ) EVRAKLARI 1- Yeni Ve Eski Pasaportlarınız. Başka Vizelerde Kullanılmamış Olmalı,Rötüşsuz,Arka Fonu Beyaz Renkte Olmalıdır. Türkiye ülkeye vize uyguluyor.


Turist vizesi başvurularında ise ücret talep edilmiyor. Diğer amaçlı başvurularda 21€ ile 42€ arasında değişen ücret konsoloslukta ödeniyor. Vizesiz seyahat etmenin keyfini çıkar!


Bosna-Hersek, Endonezya, Hırvatistan, Makedonya. Halk Cumhuriyeti, Estonya (sadece diplomatik pasaportlular), Filipinler, Güney Afrika, Kazakistan, Kırgızistan, Kosta Rika, Letonya (sadece diplomatik pasaportlular), Makau, Maldivler, Macaristan, Moğolistan, Moldova, Türkmenistan, Venezuela, Vietnam. Fakat vizesiz bir ülkeye girerken dikkat edilmesi gerekenler aynı şekilde geçerli bir göz atın. En kolay vizelerden biri olduğu için çok da uzatmadım.


Vize Başvurusu İngiltere Büyükelçiliği, Umuma Mahsus (Bordo), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahiplerinden vize almalarını talep etmektedir. Bordo Pasaport sahipleri yurtdışı seyahatlerinde vize alma zorluklarını yaşarken, yeşil pasaportu olanlar Avrupa ülkeleri de. Yeşil pasaporta sahip olmak büyük bir ayrıcalıktır.


İsrail in vize İstemediği ülkeler

Orta Doğu’da yer alan İsrail, vize isteyen ülkeler grubundadır. Buraya seyahat edecek Umuma Mahsus(Bordo) pasaport sahibi Türk Vatandaşları vizeye tabi iken diğer pasaport sahibi T. C Vatandaşları süresi günü aşamayan ziyaretlerde vize istenmemektedir.


Fakat zaman zaman yaşanan siyasi krizler nedeniyle sıkıntı. Böyle durumlarda vizesiz ülkeler bir adım öne geçiyor. Sadece pasaportla vizesiz gidilebilen ülke fikri oldukça cazip.


İsrail in vize İstemediği ülkeler

Güney Amerika’da vizesiz gidilebilecek ülkeler listesine göz atın. ABD vize uygulamasından muaf olan ülke vardır. Bakanlığı tarafından verilen ve veya daha fazla kişilik bir grupta seyahat eden bir onay sahibi, varışta vize alabilir (Ürdün vatandaşları için geçerli değildir).


Dünyada birçok ülke vatandaşları bazı ülkelere vizesiz girebilir ve belirli bir süre bu ülkede kalabilir. Bu süre genellikle gün olmakla birlikte 1güne kadar çıkabilir. Yeşil Pasaporta Vize İstemeyen Ülkeler içeriğimizi bitirmeden önce bir kaç dikkat etmeniz gereken hususu sizlerle paylaşacağız.


Türk vatandaşlarına Vize İstemeyen Ülkeler güncel listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Bu sayfa sizler için sürekli güncellenmektedir. Listenin en son güncellenme tarihini kontrol edebilirsiniz.


İsrail in vize İstemediği ülkeler

Sadece bordo pasaport ile gidilen ülkeler olup, diğer pasaport türlerinde bu sayı artmaktadır. Cansu Bingöl - 268OKUNMA Hususi Pasaport ya da daha çok bilinen ismiyle Yeşil Pasaport sahibi olmak pek çok ülkeye vizesiz giriş imkânı demek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder