29 Eylül 2017 Cuma

Bulgaristan multi vize ücreti

Multi visa means multi -entry visa. Harç bedelinin ödenmesi ile başlayan işlemler hizmet bedeli, seyahat sağlık sigorta ödemesi, biyometrik işlemler ve kurye ücretleri ile birlikte farklı rakamlara ulaşabilir.


This is a short-term (C-type) type of visa that. Servis Ücreti başvuru merkezlerimizde Euro olarak tahsil edilecektir. VFS ile başvuru ücreti Euro’dur. Vize Ücretleri Euro.


Tüm işlemler tamamlandıktan sonra yetkili makamların izni ile vizenizi alabilirsiniz. Sofya, Filibe, Varna, Silistre ya da diğer.


Birincisi konsolosluğa ödenen vize ücreti, diğeri de vize başvuru merkezine ödenen hizmet bedelidir. Bu ücret 6-yaş arasındaki çocuklardan euro olarak alınıyor.


Aynı şekilde transit vize ücreti de kısa süreli ziyaret vizesinde olduğu gibi euro. Ayrıca Avrupa ülkelerindeki gibi vize ücreti başvuruyu yaparken ödenmiyor. Yeşil pasaport sahibi vatandaşların aya kadar vize almaları gerekmeksizin ülkeye giriş hakları vardır. Adreslerimiz sayesinde bordo pasaport sahibi olan vatandaşlarımızın.


Bu nedenle de ilgili vizeye başvuruda bulunan kişilerin taleplerine uygun olarak zorunlu. Yapılan başvurular için ödenmesi gereken bir vize ücreti vardır. Kısa süreli seyahatler için (güne kadar) ödenecek vize ücreti ile uzun süreli seyahatler için (günden fazla) ödenecek vize ücreti.


Büromuz: Ergenekon mah. No:1Kat:Harbiye - Şişli - İSTANBUL Merkez Ofisimiz: Cevizlik mah. Fahri Korutürk cad. Her durumda, vize ücreti, servis ücreti ve tüm opsiyonel ücretler iade edilmemektedir.


Diğer statüde olanların tamamından, 60€ ücret alınmaktadır. Fakat konsolosluk harç ücretlerine ilaveten başvuru merkezi ücreti alınmaktadır. Ve verilen makbuzu belgeleri arasına iliştirmelidir.


Bulgaristan multi vize ücreti

No: Euro İş Merkezi B Blok. Avrupa ülkelerine bir kez girdikten sonra vize süreniz içindeki herhangi bir zaman diliminde yeniden Avrupa’ya girmenizi sağlar. Schengen vizesi aldınız diyelim.


Bulgaristan multi vize ücreti

Yunanistan vize ücretleri Yunanistan Konsolosluğu tarafından dönemsel olarak güncellenmektedir. Fiyatlar Bilgilendirme. Uzun süre ikamet almak için D vizesi 1EURO. Uzmanlik alani 2EURO.


Bulgaristan multi vize ücreti

Bunun yanı sıra vize fiyatlarında yaş da önemli bir kriterdir. Türkiye’de ikamet eden Sırbistan ve yahut Makedonya vatandaşlarından vize ücretleri talep edilmemektedir. Bulgar levası yatırım yapmış kişiler. Hangi konuda vize istiyorsanız vize harcı da ona göre değişim gösteriyor.


Ama zaten multi veriliyor. Başvuruyu yapan kişinin yaşı. Yine de formda belirtin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder