29 Eylül 2017 Cuma

Euro 2012 İsveç İngiltere

EN ÇOK GÖRÜNTÜLENENLER. Spor yazarlarından şampiyonluk değerlendirmesi! Grubun diğer karşılaşmasında İsveç ile İngiltere karşı karşıya geldi. Takım Ksayı Sıra Almanya 40.


Daha fazla videoya gözat. Sonraki oynatılıyor.

VİDEO HAKKINDAKİ YORUMLAR. Formalarını Umbro tasarladı, ben özelikle deplasman formasını sevdim. Temennilerimle birlikte kadroyu da vereyim. Fransa yerinde kalsın.


Carroll, Walcott ve Welbeck ile galibiyete ulaştı. D Grubu: FRANSA ya da BOSNA HERSEK (Maç oynanıyor) E Grubu: HOLLANDA. F Grubu: YUNANİSTAN. G Grubu: İNGİLTERE. H Grubu: DANİMARKA.

Haber arşivine git. Haziran Cumartesi - A Grubu 3. Yunanistan - Rusya 19. Cumhuriyeti - Polonya 21. Portekiz - Hollanda 19. Danimarka - Almanya -21. Hırvatistan - İspanya 19. Zorlu karşılaşmaya yağmur. Avrupa Futbol Şampiyonası 11. Roy Hodgson döneminde maçta hiç. Kadroda sürpriz değişiklikler dikkat çekti. Zlatan Ibrahimovic oldu. Blanc yönetiminde sıkıcı futbol yerine artık oyunun her alanında baskı yaratıp golü koklayan ekip haline geldiler.


Ukrayna Maçı Canlı İzle, Maç Özeti İzle. Hazırlık maçlarında oldukça formda gözüken ekip İzlanda, Sırbistan ve Estonya geçerek turnuvaya hazır olduğunun.


Ben de kendi yaptığım çalışmalar neticesinde çıkardığım bilgileri aşağıda derledim. Maça hızlı başlayan Polonya 17. Lewandowski’nin golü ile 1-öne geçti.


Sokratis Papastathopoulos’un ikinci sarı kartı görmesiyle karşılaşmada kişi kaldı.

Başlatan TyLer, 19. Varşova Ulusal Stadyumu’nda start alacak turnuva, Temmuz akşamı Kiev’de oynanacak final karşılaşmasıyla şampiyonunu belirleyecek.


Futbol çoğu kişinin olduğu gibi benim de sevdiğim sporlardan. Her ne kadar bazen bizim ülkemizde gereğinden fazla ciddiye alınsa da, aslen sadece bir spor ve eğlence aracı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder