17 Ağustos 2017 Perşembe

Kozmetik bayilik veren firmalar 2020

Her sektörde olduğu gibi kozmetik sektöründe de bayilik veren kozmetik firmaları piyasaya çıkmıştır. Yani geleceği açık bu iş alanının değerlendirilmesinde ciddi fayda vardır.


Bu yazımızda kozmetik bayiliği veren firmalar hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Giyim, kozmetik, parfüm, cafe, yiyecek, içecek, otomobil ve benzeri alanlarda bayilik veren en karlı ve iş yapabileceğiniz firmaların listesine ulaşabileceksiniz.


Kozmetik bayilikleri veren firmalar mı arıyorsunuz. Sizde kozmetik sektörüne giriş yapmak istiyor ve bu sektörde adından fazlaca söz ettiren Gratis firmasından bayilik almak istiyorum diyorsanız bu konumuzda sizlere Gratis bayilik detaylarını anlatmaya çalışacağız. Biri yeni işiniz olabilir inceleyin.


Köfteci Yusuf bayilik, Köfteci Yusuf franchising büyük ilgi görmekte. Yeni bir işe başlamak ve bayilik alarak bir marka ismiyle işletme açmak isteyenler, bayilik için ücret ödemeden ya da çok az ücret ödeyerek işini kurmak istemektedirler. Yeni İş Fikirleri tarafından yazıld ı. Berra Teker tarafından.


Kozmetik bayilik veren firmalar 2020

Anaokulu bayilikleri almak isteyenlerin, tercih ettikleri bayilik veren firmalar tarafından istenen şartları sağlamaları önem kazanıyor, talep arttıkça markalar da girişimcileri tercih ederken daha seçici. Yatırım tutarı: 32.


Minimum nakit ihtiyacı: 21. Kadın iç giyim sektöründe bayilik veren bir giyim markasıdır. Bayilik Veren Firmalar.


Sektöre yeni giren firma, ücretsiz bayilik sağlayan giyim mağazaları arasında yer almaktadır. Parfüm, kişisel bakım ve kozmetik ürünleri alanında hizmet veren marka bayilik almak isteyen girişimcilerden isim hakkı bedeli talep etmiyor.


Markadan bayilik almak için gereken yatırım bedeli ile ilgili bilgiler firma yetkililerinden telefon ile alınabiliyor. Agressive Parfüm açılacak mağazalarının ile metrekare arasında alana sahip olmasını ve markanın konseptine. Sosyete Çiğköfte Sosyete Çiğköfte, isim ve franchise bedeli almadan bayilik vermektedir. TL karşılığında 5kg.


Halen şirketin üretim tesisleri Gebze’de bulunuyor. Bu tesisler ayda milyon parça üretim kapasitesine sahip.


Tabi ki herşeyden önce kendinize bir sermaye ve iş planı oluşturmalı bunlara uygun dükkan seçmelisiniz. Başvurunuzu gerekli. Türkiye’den yurtdışına bayilik veren firmalar aşağıdaki gibidir.


HAREMLİQUE İSTANBUL. Faaliyetlerine İstanbul ilinde başlayan bu firma ev tekstil ürünleri satmaktadır. Kurucuları ise Caroline Koç, Haremlique ve Banu Yentür‘dür. Bu sayede sermayesiz dükkan açmak isteyenler, parası olmayanlar açısından girişimci olabilecekler.


Bunların yanı sıra Ekomini, UCZ ve Seç marketler de yazımın içeriğinde bahsettiğim bayilik veren firmalar arasında yer alıyor. Ucuz ve ücretsiz bayilikler, franchise - franchising veren kurumsal markalar, farklı sektörde bütçenize en uygun marka ve şirkete başvuru yapın. Sermayesiz franchising veren firmaların listesi.


Kendi işini kurmak isteyen fakat elinde sermayesi olmayanlar için müjdemiz var. Bir çok firma ücret ödemeden bayilik veriyor. Az sermaye ile kendi işini kurmak isteyenler aşağıdaki bayilik veren firmaları.


Kozmetik bayilik veren firmalar 2020

Yeşil Adam Ağustos 2. Aralarından beğendiğiniz ve ilginizi çekecek olan firmalar ile iletişime geçip, daha detaylı bilgi alabileceksiniz. Yapılabilecek basit bayilik işlerinden biri olmasının yanında kar marjı yüksek ancak maliyetleri düşük olan damacana su bayiliği almak hakkında firma detaylarını, sizler için paylaştık. Ama,belli dönemlerde ile bir an önce yayılıp pazar edinmek için ücretsiz olarak girişimcilere bayilik olanağı sağlamaktadırlar.


Kozmetik bayilik veren firmalar 2020

Umarım, yeni kuracağınız işletmede bizim de bir tuzumuz olur. Yurtiçi kargo bayilik almak için cazip bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder